MGS4: Guns of the Patriots

Wszystko o najnowszej części serii

Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM

Odp: MGS 4: GUNS OF THE PATRIOTS

Postprzez Yasiu » Pn wrz 26, 05 13:43

Nic tylko jeden wielki lol[linki podane przez Gac'a]
Yasiu
Shlasher Hawk

Postprzez Mr_Zombie » Pn wrz 26, 05 14:34

UUUUuuu wszyscy ?miej? si? z biednego, starego Snake'a :).

lol
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez f5k » Pt paź 14, 05 15:06

Rosomak napisał(a):tak jak w tytule

Trailer Metal Gear Solid 4 Guns Of The Patriots. Wersja HDTV

Torrent
Metal Gear Solid 4 Guns Of The Patriots TGS 2005 Trailer HDTV
123 mb.

mi przy sciaganiu 2 torrentow lecial srednio 50kb/s

jak mzoecie to po seedujcie :)

Jasne tylko ?e ten plik wa?y 39 Kb ??? szkoda bo my?la?em ?e obej?e ten trailerek w HD.
A co do wygl?du Snejka to mo?e byc tak ?e tylko przez jak?? cze?? gry b?dzie taki stary(mnie si? to nie podoba ?e on nie ma brody tylko ten cholerny w?sik), dziwnie sprawa wygl?da z tym no?em(Snejk nie lubi ostrzy).
f5k
Uber Big Boss

Postprzez Zombie_Snake » Pt paź 14, 05 16:52

POPIERAM f5k!

Kojima nie na darmo jest mistrzem tajemnic, by teraz da? nam 100% pewno?c na temat wygl?du MGS4. Na bank kryje sie za tym jaki? sekret okryty dzisiaj mg?? tajemnicy, a my jak pelikany ?ykamy och?apy. Panowie! Hideo zaserwuje nam co? takiego, ?e dziury w pod?odze nie b?dzie da?o si? za?ata?! A, ?e przy okazji mamy okazje do ?miechu z naszego kochanego Snake'a tym lepiej. Wszak ?wiadczy to o tym, ?e ludzie znaj? MGS (mo?e nie tak jak my, ale znaj?) ;)
Ostatnio edytowano Pt paź 14, 05 16:55 przez Zombie_Snake, łącznie edytowano 1 raz
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez Gac666x » Pt paź 14, 05 16:57

F5k.... to jest link do TORRENTA. Musisz miec program taki jak np. Azureus albo Bitcomet. Tam odpalasz ten plik i ?ci?gasz.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez f5k » So paź 22, 05 15:24

Ilu z was w tym w?tku pisz?cych ma zamiar kupi? orginalnego MGS4?
f5k
Uber Big Boss

Postprzez borx » So paź 22, 05 15:36

F5K -----> www.gametrailers.com
Zajebista strona z tysiacami ladnie posegregowanych trailerów, jest nawet internetowa TV na tej stronie 9 video relacje z targów takich jak E3 TGS ) No i jest wyszukiwarka wiec trailer MGS4 HDTV znajdziesz w 10 sekund.
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Zombie_Snake » So paź 22, 05 15:38

Ja juz zacz??em zbiera? kas? na PS3 i MGS4 ;) ::). Zapewne sama gra b?dzie kosztowa? z trzy ba?ki, ale spodziewam sie PS3 MGS4 Edition czy jako? tak, ?e i gra i konsola b?d? sprzedawane razem. Tak jak by?o z MGS2.
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez Gac666x » N paź 23, 05 19:30

F5K lepiej formu?uj zdanie bez podtekstów "oryginalny, nieoryginalny" ;) Tyle osób kupi ile bedzie ich sta?, tych co nie sta? nie kupi?.

Ja niestety nie kupi?.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez jungestuchol » Pn paź 24, 05 12:57

f5k napisał(a):Ilu z was w tym w?tku pisz?cych ma zamiar kupi? orginalnego MGS4?

Pewnie tylu, ilu w ogóle b?dzie sta? na kupienie PS3 :P Bo bez konsoli, ciekawa sprawa, i piracka gra nie pójdzie.
jungestuchol
Mistrz ciętej riposty

Postprzez Zombie_Snake » Pn paź 24, 05 16:23

No orygina? te? nie :P ;)
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez f5k » Wt paź 25, 05 16:05

borx napisał(a):F5K -----> www.gametrailers.com
Zajebista strona z tysiacami ladnie posegregowanych trailerów, jest nawet internetowa TV na tej stronie 9 video relacje z targów takich jak E3 TGS ) No i jest wyszukiwarka wiec trailer MGS4 HDTV znajdziesz w 10 sekund.

Fakt, to najlepsza strona z trilerami w najlepszej jako?ci(niektóre s? w HD), ale niestety trailera MGS4 z tej strony nie mo?na pobra? a ju? w jako?ci HDTV tego trailera wolgule niema. No cu? dzi?ki ale b?de mysia? jeszcze szyka?.

A co do orginalnego MGS4 to ja napewno kupie jak b?d? mia? fundusze.
f5k
Uber Big Boss

Postprzez borx » Wt paź 25, 05 22:47

Ale jaja na gametrailers byl trailer MGS 4 HD, nawet go zassalem kiedys. Tylko ze teraz go faktycznie nie ma. Usuneli. A ja niestety skasowalem z kompa swoj. Co do kupowania oryginalnego MGS4 - ja nie wiedze wogole innej alternatywy. Kupic pirata? W zyciu bym tego nie zrobil, chocby z samego szacunku dla tworców tej gry ( i z innych powodow dla ktorych piratom mowie NIE! ) Co do cen gry i sprzetu to wszelkie spekulacje mozna narzaie sobie darowac. lepiej przyjac dosc ostrozne zalozenie ze: PS3 - ok 1800 - 2500, a gry - ok 189 - 260. Pierwszy wariant to ten mega optymistyczny, drugi to bardzo pesymistyczny. Analizujac wypowiedzi wielu speców branzowych nie spodziewam sie ceny PS3 na poziomie powyzej 500 euro a gier powyzej 49 euro.
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Musti » Pt paź 28, 05 17:21

Ja tam nie chce w?satego snejka no bo wygl?da jak zorro albo Bandit(Mistrz kierownicy) lepsza by? zarost z MGS 2 a tak wogóle zauwa?yliscie jak wygl?da Otacon? hmm co zmienil zauwazyliscie ? UWAGA Zmieniiiiiiiiii? co? OKULARY looknijcie jeno na binokle i co widzicie nie sa okr?g?e(tzn nie maj? ramki wokó? szkla do koca tylo do po?owy czy?by sobie pot?uk?? ;D
Musti
Inkarnacja VR

Postprzez Zombie_Snake » Pt paź 28, 05 18:30

Echhh... I znowu te nieszcz?sne w?sy. W nowym PSX Extreme jest fajna wzmianka o designie Snake'a. W?ród zdj?? takich znakomito?ci jak Józef Stalin znalaz? si? te? Nasz kochany elektryk Lech Wa??sa. Swoj? drog? ja to widz? tak:

Otacon przyszed? do Snake'a gdy ten spa? i go obudzi?. Spojrza? na Snake'a rzucaj?c w niego paczk? z McDonalda i powiedzia?:
"ogól si? bo wygl?dasz jak dziko ?winia" :P
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez borx » Pt paź 28, 05 19:36

Ja tam nie wiem co wy chcecie od wygladu Snake'a? IMO postac ma mistrzosko opracowany design. A to ze jest stary? Ujme to tak: Jeszcze w zyciu nie widzialem zeby ktos tak oryginalnie, ciekawie i klimatycznie przedstawil podstarza?ego bohatera gry. Jest gites. Co wy chcieliscie jakiegos kolejnego Sama Fishera stylizowanego na Georga Cloneya??? :P
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Zombie_Snake » N paź 30, 05 20:48

Wiesz borx, to chyba kwestia przyzwyczajenia.
Dopóki jeszcze nie wy?ysia? i nie je?di na wózku inwalidzkim, z tablic? rejestracyjn? baptystów i dzwonkiem rowerowym, a ten ma?y robocik nie robi za konia poci?gowego, Otacon nie jest AI w otwarzaczu mp3 b?d? mikrofalówce, a Ocelot nie chodzi o balkoniku i nie nosi pampersów dopóty jest OK!

(powy?ej przedstawiona jest nieoficjalna informacja o nowej cz??ci serii: Metal Gear Solid 24: Attack of the Geriatric Mafia b?d? MGS24: It's lewatiwa time!)
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez Adamska » Śr lis 02, 05 20:21

f5k napisał(a):Ilu z was w tym w?tku pisz?cych ma zamiar kupi? orginalnego MGS4?

Wg. mnie ?ci?gni?cie mgs-a lub kupienie pirata to jest po prostu zbrodnia i bezczeszcznie ?wi?to?ci, bo Metal Gear Solid nie jest niczym innym jak zecz? ?wi?t?, która zmieni?a ?wiat gier na zawsze ;D ;D ;D !!!
Ostatnio edytowano Śr lis 02, 05 23:28 przez Adamska, łącznie edytowano 1 raz
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez Gac666x » Śr lis 02, 05 21:14

Fanboy si? znalaz? =='.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez STARki » Pn lis 14, 05 11:16

wracajac do watku glownego, mnie rowniez podoba sie nowy/stary Snake; na poczatku odebralem to jako 'zonk,yyyyyyyyyy co to ma !@#% byc?', ale z kazdym obejrzeniem trailera bylo juz coraz lepiej. wydaje mi sie, ze kojima idzie w dobrym kierunku - przeciez grajacy w mgsa tez sie starzeja (moze nie tak, jak Snake, ale zawsze); robienie z niego caly czas mlodego pol-boga to chyba nie byloby to czego oczekuja fani. jedna z rzeczy, ktora podoba mi sie w postaci Solida jest jego 'ludzki wymiar' - juz w mgs2 okazalo sie, ze sie starzeje, po starciu z vampem musial odpoczac... takie bardzo ludzkie odruchy.
Ostatnio edytowano Pn lis 14, 05 23:51 przez STARki, łącznie edytowano 1 raz
There's only room for one BOSS...
STARki
Zanzibar

Postprzez Mr_Zombie » Pn lis 14, 05 20:06

Tak sobie teraz to uzmys?owi?em (czytaj? tekst o "pó?-bogu") - a co z ewentualnym w?tkiem mi?osnym? W MGSach zawsze g?ówny bohater ma mi?osne rozterki niczym James Bond (nawet Raiden), ale jako? nie wyobra?am sobie pary osiwia?y Snake i Meryl :/.
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez STARki » Wt lis 15, 05 00:21

teraz ten watek zyskalby zupelnie nowy wymiar: wyobraz sobie snake'a czujacego cos (z wzajemnoscia) do meryl, jednak ich uczucie jest niemalze 'tragiczne' ze wzgledu na starzenie sie snake'a; moga chciec byc ze soba, i zupelnie nie miec na to czasu... wydaje mi sie, ze jesli kojima pojdzie tym tropem, moze wyjsc z tego cos naprawde ciekawego.
STARki
Zanzibar

Postprzez kul2 » Wt lis 15, 05 07:25

Sek w tym, ze odbiorcy MGS4 moga nie zrozumiec takowego watku, a w konsekwencji narzekac na fabule i raczej z tego powodu cos takiego w tej czesci sie nie pojawi.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Dymek » Wt lis 15, 05 09:26

Akcja ma si? dzia? na wojnie....niby b?dzie fajnie ale zepsuje to klimat popszednich cz??ci. Dorze by by?o gdyby np: na pocz?tku wojna, pó?niej baza wroga i samolot, d?ungla (du?a i rozleg?a) i w ostateczno??i g?ówna siedziba wroga. No i ?eby da?o rade zabi? w ko?cu Ocelota. I jak Snake zginie to b?dzie te? dobrze (oryginalnie b?dzie i ciekawie) bo jak prze?yje to b?d? robi? kolejne sequele, a? w ko?cu która? z kolejnym cz??ci b?dzie z?a. I tak b?d? MGs coraz gorsze i gorsze...i nie b?dzie pomys?u na kolejn? fabu?? wi?c zrobi? MGS Racer.
Ale si? bezsensownie rozpisa?em ;) ;D
Dymek
Uber Big Boss

Postprzez STARki » Wt lis 15, 05 10:31

jesli pod pojeciem klimat rozumiesz chodzenie wylacznie bo szeroko pojetej bazie wroga, to tak - to pojdzie w zapomnienie. ale moim zdaniem, ulokowanie akcji na wojnie nie wplynie na sposob gry w mgs, wlasnie z powodu lokalizacji. przeciez bedzie to wojna, zolnierzy (jak widac na trailerze) niemalo+metal geary; jesli ktokolwiek bedzie chcial pozostac przy zyciu, bedzie musial sie skradac/ukrywac.

@kul: wydaje mi sie, ze samo wprowadzenie motywu 'starego czlowieka wyczerpanego walka' oznacza, ze kojima kieruje swoja gre raczej do dojrzalszych graczy, ktorzy beda w stanie zrozumiec troche bardziej zawila i dramatyczna fabule.
Ostatnio edytowano Cz lis 17, 05 10:39 przez STARki, łącznie edytowano 1 raz
STARki
Zanzibar

Postprzez STARki » Pt lis 18, 05 11:48

w nowym numerze PSM znajduje sie podana juz wczesniej informacja, ze pracownicy kojima prod. odbyli trening u pana mori. trening zakladal walke z duza iloscia broni (to wiedzielismy) i w zamknietych pomieszczeniach, oraz w terenie zurbanizowanym (to tez wiedzielismy). nie wiedzielismy natomiast, ze trenowano rowniez w nocy! czyzby czekal nas plynny cykl dobowy? albo moze po prostu niektore misje bede odbywaly sie w ciemnosciach?
STARki
Zanzibar

Postprzez borx » Pt lis 18, 05 12:59

Stawiam na cylk donia i nocy. po tych wszystkich opowiesciach Kojimy o tym jak to realistycznie bedzie stworzone ?rodowisko akcji w MGS4, nie widze innego wyjscia. Cykl dobowy ktory bedzie besposrednio wplywa? na wykonywanie konkretnych akcji. Pomyslcie ze to np tylko od was zalezy czy dana akcje chcecie przeprowadzi? w dzien czy moze poczekac i pod os?ona nocy zaatakowa?. Jeah ;D obym mia? racje.
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez DanteTDH » Pt lis 18, 05 16:32

Mo?e by? ci??ko z tym cyklem i wykonywaniem akcji kiedy si? chce - przecie? to oznacza?oby wykonanie cut-scenek z uwzgl?dnieniem dynamicznych zmiennych takich jak pogoda, lub pora doby. Z ubraniami, czy kamuflarzami nie ma problemów, ale przemodelowywanie miejsca akcji w czasie rzeczywistym mo?e nie wyrobi?.
Lecz wiara w moc PS3, która zrealizowa?aby ten zamys?, pozostaje;)
- Bla? - bla bla bla bla bla.
- Bla, bla bla blablabla bla.
- Bla - bla.
DanteTDH
Fire Trooper

Postprzez STARki » Pt lis 18, 05 16:54

czy ja wiem... przeciez w cut scenkach zmienialoby sie tylko oswietlenie, wiec to chyba nie bylby problem... ale coz, zobaczymy. a taki zmienny cykl bylby swietna sprawa: za dnia zolnierze wroga byliby bardziej pewni siebie itd., natomiast w nocy to snake mialby przewage - moglby, pozostajac niewidocznym, eliminowac ich po kolei... mysle, ze bedzie dobrze :D
STARki
Zanzibar

Postprzez Zombie_Snake » N lis 20, 05 12:27

Powiem tak: Jesli Sony zrobi taka konsolk? jak zapowiada, a Kojima stworzy tak wspania?? gr? jak wszystkie poprzednie to zmienie wiar? na Kojimizm i zaczn? czci? Kojima Productions!!!
Zombie_Snake
Zanzibar

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Metal Gear Solid 4