Figurki z Metal Gear Solid - ogólnie o figurkach.

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Figurki z Metal Gear Solid - ogólnie o figurkach.

Postprzez Rafał » So sie 25, 07 20:45

Nie wiedziałem gdzie założyć ten temat więc dałem go tutaj ;). Od dłuższego czasu zamieżam się z kupnem figurek z MGS, ale w Polsce albo są niedostępne albo jak mam kasę to są za drogie :P. Pewnego razu odwiedziłem przez przypadek Ebay.pl i natknąłem się na dużo ofert z figurkami, również MGS-owych. O chociażby taka figurka Ninja :
KLIKNIJ
Kosztuję około 6 zł, koszty wysyłki tez nie duże około 15 zł
Albo KLIKNIJ
Razem z wysyłką około 100 zł. Lecz kraj pochodzenia to Chiny, no i tak jakoś dziwnie to wygląda jakby podróby, ale i tak mi się podobają. A Wy co o nich sądzicie, czy posiadacie w swych zbiorach jakieś figurki z MGS ? Ja mam tylko złożony kartonowy model MG Rexa - sklejałem go chyba z 2 tygodnie,m a tak to nic poza tym ;). Szkoda że w Polsce nie ma odpowiednich sklepów ;). Może macie jakieś namiary ;) ?

EDIT: Co do tych figurek z Ebayu, to kiedyś zamówię te 7 sztuk, ale trochę się boje, że wyśle kasę do Chin, a oni nic mi nie przyślą :P.
Obrazek
"Ktokolwiek wygra, ta walka się nie skończy. Przegrany zostanie uwolniony od pola walki, jednak zwycięzca na nim pozostanie. Będzie musiał żyć jak wojownik, aż do swojej śmierci..."
Rafał
Coward Duck

Postprzez kul2 » So sie 25, 07 20:55

Przyslac Ci przysla, ale nie warto. To podrobki, oryginaly mialy zupelnie inne kolory. Zreszta tych figurek byly 3 serie, kolorowa, brazowa i srebrna.
Poogladaj strefe maniakow na Z.

Co do namiarow...
Jest tu taki mily pan z Chicago, ktory chetnie Ci sprowadzi, uderzaj do gamescannera.
Rownie dobrze mozesz uderzyc na maila ggrzesiu@o2.pl i powolaj sie na to forum.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Rafał » So sie 25, 07 21:00

Oglądałem już strefę maniaków i wszystkie figurki :P.
http://www.metalgearsolid.us/print.php? ... tem_id=273
Dzięki Kul za namiary, jak będę przy kasie to napiszę do niego ;).
Obrazek
"Ktokolwiek wygra, ta walka się nie skończy. Przegrany zostanie uwolniony od pola walki, jednak zwycięzca na nim pozostanie. Będzie musiał żyć jak wojownik, aż do swojej śmierci..."
Rafał
Coward Duck

Postprzez Sage » So sie 25, 07 21:27

ogólnie o figurkach?
no dobra. kupował ktoś na ebayu? jak wrażenia? chwilowo czekam właśnie na dowóz figurki Ignis z Jingai Makyou i wszystko fajnie - przerażające jest tylko to, że transport to 3/4 ceny. Oh well. Raz sobię pozwolę.
TONIGHT WE DINE IN HELL!
Obrazek
Sage
Zanzibar

Postprzez Bushiken » Śr paź 17, 07 17:43

Witam. Ja dość dużo zdobyłem na naszym rodzimym allegro.Ale to tylko te na stojaczkach, nie action figures. Pewien sprzedający ma kontakty z importerem i ma dużo gadżetów związanych z kulturą Japonii. Osobiście nabyłem od niego figurki: Olgi Gurlovich, Raidena(opcja z maską i bez), Solid Snakea, Ocelota, Metal Gear Raya, żołnierza gurlovich, Otacona. Ponadto nabyłem od niego 2 nieśmiertelniki, pierwszy z logiem Fox-Hound i Konami, a 2 z wygrawerowanym napiswem Konami i Metal Gear Solid. Każdy z przedmiotów oscyluje w okolicy 30-40 zł.
Bushiken
Revolver Ocelot

Postprzez uci » So paź 20, 07 02:46

no ja jednak bez figurek z MGSa, ale za to ze slicznym stojącym Spawnem (w oparciu o okładke A. Wooda) S25. Ja miałem się tak łatwiej że zakupił mi go wracajacy z Anglii przyjaciel.
Nie ma co, tam to jednak są Comics Shopy pełna gębą, jest wszytsko od perskich strzał z 300 po chewbacke naturalnej wielkości.
I to własnie jest zabawne ze u nas figurek szukac trzeba po Allegrach, ebayach itp. A tam wystarczy sie przejechać do centrum do sklepu.

chyba tyle jesli chodzi o Ogolnie o figurkach.

Obrazek
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Powrót do Pierdolnik