Jak popsuc dobry temat#2 wojny konsolowe

Moderator: GM

Postprzez kotlet_schabowy » Pn paź 08, 07 00:01

Wypowiedź na temat ekskluzywnych gier nadal uważam za nietrafną.
Co do posiadania : nie, nie mam PS3, ale TAK, będę przedstawiał argumenty "za", gdyż tak samo jako osoba planująca zakup nowej konsoli mogę mieć coś do powiedzenia.
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez Blady » N gru 16, 07 16:58

Tak sobie czytam ten temat i aż mi miło, że niedługo dołączę do grona posiadaczy PS3- dlatego, że miło patrzeć na POSTĘP jaki dokonało Sony od czasu wypuszczenia chlebaka na rynek, jak zmieniło się podejście do sprzętu (teraz to konsola, nie "multimedialne centrum rozrywki"), do graczy (gry takie jak Warhawk), do kampanii reklamowej (liczą się gry, nie nic nie znaczące liczby) no i postęp w wyglądzie gier- takie Uncharted jest wyznacznikiem granicy między X360 a PS3. Oj, aż się ciepło robi patrząc na prawdziwego następcę PS2, którym jest PS3 40GBB...
The days of the car as a symbol of freedom are gone. The world wants us all in eco-boxes, wedged nose-to-tail with other eco-boxes. There are people who'd rather we took no pleasure from driving at all.
Blady
Uber Big Boss

Postprzez wojnar » Śr gru 19, 07 09:11

Od wczoraj na PS3 jest możliwość oglądanie DviX'ów^^
Do tego jak z kimś rozmawiamy możemy sobie zniekształcić głos i albo mówić jak... hmm... potwór? albo jak coś w stylu smerfa xD
wojnar
Vulcan Raven

Postprzez Old Snake » Cz gru 20, 07 02:32

Ściągnąłem nowego firmware'a i nadal nie mogę oglądać, chyba czas zainstalować linuxa...
Świat to poligon między dobrem, a złem
Old Snake
Vamp

Postprzez wojnar » Cz gru 20, 07 08:15

Odtwarza tylko avi i wmv, mi na 10 filmów tylko jednego nie odtwarzało
wojnar
Vulcan Raven

Poprzednia strona

Powrót do Gry i Konsole