Oficjalnie og?aszam i? nie uda?o mi si? odpali? po?yczonego od kolegi MGS 3 na ?adnym z emulatorów PS2. Patrz?c po forach oraz FAQ dowiedzia?em si?, ?e nie jestem sam i gra raczej nie chodzi wogóle lub zawiesza si? w pierwszych sekundach. Tak wi?c by nie by?o nieporozumie?.
By zagra? w MGS 3 trzeba mie? PS2.
Szkoda jednak... my?la?em, ?e zagram sobie, a tak to musze konsole po?yczy? od kumpla .
emulatory do Ps2 nie s? jeszcze tak dobre aby odpalac nowsze giery. PSX2 to jak narazie najlepszy emulator ale jeszcze nie mo?e odpalac takich gier jak MGS3 inne mo?e odpali sledz poczynania programistów na g?ównej stronie PSX2 na forum pokazuj? jakie giery ?migaj? a jakie nie. Wystarczy poczekac
Ju? wkrótce ma pono? wyj?c najnowsza odas?ona emulatora PS2 PCSX 0.9 a plotki glosz? ?e mo?e pociagna? Resident Evil 4 do 20 Fpsów..wi?c jest coraz lepiej
uwierze, jak zobacze to 20fps na moim monitorze. i nalezy imo rozroznic 20fps w najgorszym i najlepszym momencie; jesli w takich scenach jak przykladowo upadek harriera ma to wygladac tak, jak na przecietnym pececie, to ja chyba mimo wszystko podziekuje. chociaz w takiego residenta z numerem 4, albo w mgs3 z checia bym sobie pogral.
Ja mam PS2 i nie mam tego problemu (ale ile mnie to wyrzeczen kosztowalo). Jak widze u mnie jaka grafe ma RE4 to watpie czy emulator wyciagnie w swobodnym chodzeniu 20fps, chyba ze ktos ma kompa rakiete. Ale rakiete.
To nie od kompa zalezy tylko od kodu emulatora. Emulator jak jest bardzo zle zrobiony to i na rakiecie bedzie st?ka?. Dobry kod emulatora powoduje, ?e MGS'a3 odpalisz na dzisiejszym low endzie.
Wszystkie te gry na PS2 komp z 1.5ghz prockiem i GF4ti spokojnie poci?gnie, tylko wina juz w tym emulatora.