Zarejestrowanch Uzytkowników: 1,000
Najnowszy Użytkownik: piotr12456
Dziekuje w imieniu swoim jak i calej redakcji.
Osobiscie jestem Wam wdzieczny za zaufanie jakim nas obdarzacie, w koncu mozecie wybierac inne serwisy, a wybieracie Zanzibar.
Mowilem to juz tyle razy, ale musze raz jeszcze, to wlasnie Wy napedzacie nas do dzialania, tym ze sie udzielacie na stronie, na forum, na czacie, to jest cos cudownego, ze chcecie cos od siebie dac.
Zanzibar istnieje przede wszystkim dla Was i chociaz my, jako redakcja w pewien sposob narzucamy Wam lekture, to jednak bardzo zalezy nam by dostosowac sie do Waszych potrzeb. Stad tez ankiety o najciekawszy artykul

Ta 'baze' uzytkownikow tworzymy od wakacji 2005 roku. Jest nas coraz wiecej i cudowne jest to, ze ciagle sie rozrastamy, przyciagamy znajomych, zarazamy MGSem nowych ludzi, szerzymy przeslanie ktore Hideo Kojima umiescil w serii. W koncu kto z nas nie mowil nikomu o memach, o tym jak swiat sie zmienia gdy zmeinimy kontekst historyczny, czy w koncu o tym ze geny sa naprawde malo wazne.
MGS to cos wiecej niz gra i wszyscy o tym doskonale wiemy. Ja jestem cholernie dumny z tego, ze moge tu byc z Wami na Zanzibarze.