Katowice - gdzie kupić ! ! !

Posty dotyczące MGS 3 i Subsistence

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Katowice - gdzie kupić ! ! !

Postprzez Sneak » So lut 23, 08 13:12

Nigdy nie grałem w żadną część Metal Gear Solid ale mam zamiar sprzedać wszystkie gey na PC i sobie kupić PS2 a do tego Metal Gear Solid 3 Snake Eater ( czytałem o tej grze i moim zdaniem jest wyje****a ) jeśli chodzi o PS2 to wiem gdzie kupić ale Metal Gear Solid 3 Snake Eater NIGDZIE NIE WIDZIAŁEM ( a przez neta nie lubie kupować ) jakby ktoś widział z w Katowicach MGS 3 SE to prosze o pomoc ! ! ! A tak poza tyum chce ktoś kupić 25 gier PC za ok 500 - 650 zł - wszystkie w bardzo dobrym, stanie z wszystkim co się zanjdowało na początku żadnej rysy na płytach PLEASE :icon_smile:
Życie to ukrywanie się przed śmiercią.
Sneak
Inkarnacja VR

Postprzez Lost » So lut 23, 08 13:26

Obecnie w sumie ciężko jest zdobyć jaką kolwiek z części sagi, lecz są pewne sklepy, w których jest jeszcze dość spora szansa na pojawienie się w nich MGSów:
- Saturn w SCC(jeżeli nie znajdziesz tam pożądanego egzemplarza, to obsługi się nawet nie pytaj, kiedy może być dostawa gry, ponieważ zawsze odpowiadają to samo - nic nam nie wiadomo na ten temat).
- Sklep PSX EXTREME(obecnie MGS3 nie jest dostępny, azkolwiek z ekipą Pana Ściery zawsze można się dogadać - czyt. są mili i dbają o klienta).
Lost
Zanzibar

Postprzez Gac666xx » So lut 23, 08 13:43

Sneak zrób listę oryginalnych gier i najlepiej pokaż fotki, może coś od ciebie kupię.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Bizon » So lut 23, 08 13:51

I przede wszystkim przeczytaj dobrze niektóre tematy o MGS3 na forum.
Dowiedz się, co my, maniacy MGS'a o niej sądzimy.

BTW Ja dla MGS3 kupiłem ps2 i też sprzedawałem swoje gierki ;). Teraz nie żałuję, bo na ps2 znalazłem w moi przekonaniu gry ciekawsze. Ale to zależy do gustu...
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez kul2 » So lut 23, 08 14:27

jakby ktoś widział z w Katowicach MGS 3 SE

Na dworcu w weekendy jest gielda. Tylko nie kupuj u panow przed wejsciem, a w srodku.
A jak nie znajdziesz, to tak jak Lost napisal sklep PSXE.
Ew. mozesz porozumiec sie z kims zeby sprowadzil.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gillian » So lut 23, 08 14:36

Kup w jakimś sklepie oferującym gry też na allegro, właściwie nigdy nie miałem z takimi problemów.

Tu są ciekawe oferty:
http://allegro.pl/item317031070_metal_g ... sklep.html
http://allegro.pl/item316044496__metal_ ... oclaw.html

Jakbyś miał kogoś znajomego np we Wrocku to osobiście mógłby iśc i Ci kupić.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » So lut 23, 08 14:47

Przeciez napisal - Katowice.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gillian » So lut 23, 08 23:00

Bo się uparł na Katowice. Chce go przekonać, że kupować przez internet też się opłaca.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » So lut 23, 08 23:03

Bo Katowice to cudowne miasto ;)
Aczkolwiek przekonuj, przekonuj, bo tu i tak w sklepie nie kupi juz.
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence