Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Noth napisał(a):Znaczy wersji english jeszcze nie ma , natomiast wersja Jap chyba brzmi tak samo jak MGS3 , z ta roznica ze doszly nowe dzwieki otoczenia gdzieniegdzie.Nie ma zadnej nowej pukawki.Znaczy na multi jest miotacz plomieni.
Noth napisał(a):http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=2QP8 ... S7YXQYTJKI
trzymac chlopaki narazie tyle obiecalem i jest, moze da mi sie zorganizowac wiecej... krucho u mnie z czasem ostatnio
Noth napisał(a): Tu jest filmik walki z The Pain...
Teraz pare slow odnosnie samego filmu , przedewszystkim jest on strasznie poszatkowany i zmontowany od nowa mozecie zapomniec o jakich kolwiek podobienstwach do orginalnych cutscenek, poza prezentacja bossow i niektorymi dialogami.Caly film to jakby jedna wielka retrospekcja dlatego tez podczas wielu scen przemiezania plansz w postaci filmikow z gameplayu odpowiednio wyrezyserowanych uslyszymy naryracje lub tez wymiane zdan miedzy bohaterami.Osobiscie powiem ze wyszlo to calkiem kozacko , i daje zupelnie nowe swiatlo na kiektore sprawy , podo bnie jak w przypadku gry panowie z konami nie poszli na latwize i nie powstawiali brakujacych scen wal , lecz zmodyfikowali caloksztal dodajac do tego o wiele wiecej.
Noth napisał(a):http://s65.yousendit.com/d.aspx?id=0TO3 ... ZK3OEKXE5B trzymac pierwsze 4 minut fimu bedzie weicej....
Noth napisał(a):http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=2SH8 ... DALTNL7O5C o.k
SilentSnake napisał(a):Siema, mam pytanie?? Czy oprócz kamery i filmików, gry w necie i troch? dodanych przedmiotów na mapce, jest co? nowego????
Ile kosztuje taki adapter?? Bo neta mam. Ju? nie mog? si? doczeka?.
Chyba sam pojad? do japonii i tam kupie:D
PiotrB napisał(a):Network Adaptor do "du?ego" modelu PS2 kosztuje conajmniej 150z? i dodam, ?e ci?zko go kupi?. Je?li masz PStwo Slim to masz go odrazu z konsol? tzn. jest wbudowany.
Adamska napisał(a):PiotrB !! Ty ch?opaka nie strasz !! Network Adaptor jest dost?pny w 50% sklepów internetowych w Polsce. Ja kupi?em na www.sklep.psxextreme.pl za bodaj?e 159 z? i nie by?o problemu, a dostac go jest duzo latwiej ni? go pó?niej odpowiednio skonfigurowac
Adamska napisał(a):?adnie ?adnie, trail z Painem sam robi?e? ?? Wygl?da jak profesjonalny !!
SilentSnake napisał(a):Siema, mam pytanie?? Czy oprócz kamery i filmików, gry w necie i troch? dodanych przedmiotów na mapce, jest co? nowego????
Teddy napisał(a):Nie, bo to by? fragment z Existence
Tak, MG1 i MG2
Wiecie tak na marginesie to spotka?em si? z wieloma opiniami dotycz?cymi, ?e ka?dy dodatek do MGS'a jest okazj? kolejnego spustoszenia kieszeni poczciwego gracza, mam namy?li ofkoz Inegral/Substance i teraz Subsistence. Jak do pierwszych dwóch bym si? zgodzi? tak Subsistence b?d? broni? r?kami i nogami.
Jak Noth pisze du?y plus za now? kamerk?, wida? za?oga Hideo du?o przy tym musia?a posiedzie?. Nast?pnie to tryb online, który osobi?cie mi si? nie widzi i w którego osobi?cie chyba nie pogram.. Pó?niej mamy ca?y seans z Existence gdzie mo?na zasi??? z kumplami z popcornem i deletkowa? si? cut scenkami [pop cornem te?]. Do tego jeszcze dochodz? MG1 i MG2, Secret Theater (który i tak chyba wszyscy widzieli ale to szczegó?) no i Demo Theater oraz Duel dla towarzyszy zza oceanu. Jakby nie patrze? to tego jest naprawd? sporo i nie wiem dlaczego ludzie kieruj? tu si? starymi sterotypami. Nie powiem tam o produtkach od EA ale z Subsistence naprawd? b?dzie warto si? zapozna?.
No i dr?czy mnie jedno pytanieJaki jest ten cholerny wynik w Russian roulette w existence
StinG napisał(a):Ja niemoglem czekac az do teraz zeby grac w MGS3 i dlatego mialem preordera a teraz poczekam az gra bedzie na Allegro kosztowac w przedziale 130-170 zl i sobie kupieI nie mialbym serca sprzedawac mojej kopii MGS3 METAL EDITION ;D
Teddy napisał(a):Wiecie tak na marginesie to spotka?em si? z wieloma opiniami dotycz±cymi, ?e ka?dy dodatek do MGS'a jest okazj± kolejnego spustoszenia kieszeni poczciwego gracza, mam namy¶li ofkoz Inegral/Substance i teraz Subsistence. Jak do pierwszych dwóch bym si? zgodzi? tak Subsistence b?d? broni? r?kami i nogami.
Jak Noth pisze du?y plus za now± kamerk?, wida? za?oga Hideo du?o przy tym musia?a posiedzie?. Nast?pnie to tryb online, który osobi¶cie mi si? nie widzi i w którego osobi¶cie chyba nie pogram.. Pó?niej mamy ca?y seans z Existence gdzie mo?na zasi±¶? z kumplami z popcornem i deletkowa? si? cut scenkami [pop cornem te?]. Do tego jeszcze dochodz± MG1 i MG2, Secret Theater (który i tak chyba wszyscy widzieli ale to szczegó?) no i Demo Theater oraz Duel dla towarzyszy zza oceanu. Jakby nie patrze? to tego jest naprawd? sporo i nie wiem dlaczego ludzie kieruj± tu si? starymi sterotypami. Nie powiem tam o produtkach od EA ale z Subsistence naprawd? b?dzie warto si? zapozna?.
Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości