Wszystkiego dobrego z okazji urodzin, zdrowia, szczęścia, kasy, nie palących się już nigdy kart graficznych ^^", co byś przeze mnie nerwów i czasu nie tracił .
Dzięki wielkie. Aczkolwiek nie trzeba było, sam fakt, ze dopiero dwa dni temu zorientowałem się ze mam urodziny świadczy o tym, że już czasy podniecania się moimi urodzinami dawno minęły .
a ja Ci życzę żeby czasy w których czekałeś na urodziny i odliczałeś do nich każda sekundę jeszcze wróciły, albo chociaż uczucia które towarzyszyły Ci kiedy budziłeś sie rano 15 lipca jakieś 10-15 lat temu
Chyba zaczne wierzyć w urodziny. Wpadł do mnie kumpel z prezentem i mnie totalnie zagiął. Kupił mi Boxowych terminatorów, myślałem, że go zabije, w końcu to tani prezent nie jest O_o.
Wszystkiego najlepszego. Obyś częściej miał chęć na dokonanie mordu na przyjaciołach A poważnie: zdrowia, sił, zadowolenia z kontaktami rodzinnymi i towarzyskimi.
"I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death.
Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray... Unlimited Blade Works."