Grigori i oddawanie pytań

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez Dracu » Cz sie 07, 08 00:13

nauczyc to ty bys sie mogl jakie tutaj sa zasady jakbys troche poczytal po starszych tematach... To nieboli, wiec nic by ci sie nie stalo, a nie. Nie wymadrzaj sie skoro nie wiesz jakie tutaj sa zasady. Co kraj to obyczaj, co forum to inne zasady, do kazdego trzeba sie przyzwyczaic... Nie pasuje ci oddawanie? To sam nie oddawaj, Nikt cie do tego nie zmusza, ale nie krytykuj innych. Ja ucze sie odpowiadajac, oraz czytajac odpowiedzi innych, a czego np. sie naucze jezeli zadam pytanie typu: kogo rodzicow zabil Ninja czy Fox, jak kto woli, lub jakiej broni uzywa Meryl... Czlowiek uczy sie od innych od siebie juz rzadziej, a juz wogole czegos czego sam nie umie.... Troche pomotalem, ale co bardziej kumaci powinni rozkminic
gry-info.pl < - najwiekszy Polski portal o emulacji, zapraszamy!!
Dracu
Black Viper

Postprzez Grigori » Cz sie 07, 08 00:38

Każdy tu wszystko bierze personalnie? To się egocentryzm nazywa. Czy ja komuś tu jakąś krzywdę wyrządzam że jedni warny dawać chcą, inni mordy prują? Trochę dystansu.

Albo mnie lepiej zaraz zbanujcie, bo nie jestem owcą która potulnie uznaje Jedną Prawdę.
Grigori
" Snake: Where's the truth then?
Eva: It's hidden in the lies... "
Grigori
Ultra Box

Postprzez Gac666xx » Cz sie 07, 08 01:18

Mamy tu swój system i się tego trzymamy.

Forma twojej wypowiedzi mogła zranić innego użytkownika, dlatego zareagowałem. Gdybyś inaczej sformuował wypowiedź, nie byłoby problemu.

Dracu, dość.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Bizon » Cz sie 07, 08 10:30

Ok, na prośbę kula wydzieliłem.
Gdyby ktoś był nie w temacie. Tematem dyskusji jest wypowiedź Grigoriego w której napisał:
Żałosne jest to oddawanie pytań. Powinien być zakaz.

Dziękuję za uwagę.
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez SALADYN » Cz sie 07, 08 11:13

Krótko i na temat , zasady ustalają admin i moderatorzy jeśli coś uważasz że nie pasuje lub można zrobić lepiej to napisz do nich na PW , na pewno wezmą twoją krytyke pod uwagę.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Snake. » Cz sie 07, 08 12:07

Gdyby ludzie nie oddawali czekalibyśmy z pół roku na następne pytanie. Życie.
[center]Nie pieprz,
[/center]
[center] CZATUJ![/center]
Snake.
The Fury

Postprzez Johny Sasaki » Cz sie 07, 08 12:12

Ja mysle, ze zamkniecie tego tematu, to zly pomysl i nawet nie probojcie myslec inaczej. Jeszcze niech pare osob napisze jak bardzo Grigori jest beznadziejny bo mu sie oddawanie pytan nie podoba a potem go ukamienujmy albo zakopmy zywcem za kare.
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Shinigami » Cz sie 07, 08 12:40

A ja bym się w sumie z Grigorim zgodził. Nie widzę nic złego w oddawaniu pytań, ale jeśli quiz ma jakiś ranking, to może i faktycznie lepiej by było gdyby każdy musiał zadać pytanie.
Choć ja tam nie lubię takiego systemu przymusu :D Po prostu staram się zrozumieć jego zdanie, co widzę po postach niektórym faktycznie nie wychodzi i wolą krzyczeć ;)
.: http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/ :.
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez Gac666xx » Cz sie 07, 08 12:51

DOŚĆ.

Zasady zasadami i zasad nie zmieniamy. Jest jak jest oddawajcie jak nie chcecie nie oddawajcie jak chcecie.

Możemy wprowadzić zasade, że jak po godzinie od dobrej odpowiedzi ktoś nie zada pytania to dostaje minusowego punkta, będę miał więcej zabawy przy tym wszystkim.

Z oddawaniem pytań jest akurat to dobre, że ktoś może mieć na prawde fajne pytanie, a nie mieć możliwości jego zadania. Zaś Ci, którzy w tych wszystkich quizach już się na odpowiadali i na zadawali to na prawde mogą nie mieć pomysłu. Lepiej oddać pytanie komuś innemu niż zadawać jakieś totalne głupoty lub powtarzające się pytania.

Koniec tematu.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Powrót do Pierdolnik