PS: Nie wiem może to po prostu zbieg okoliczności z tym nickiem i tamten Grigori to kto inny? Cóż jeżeli tak to zwracam honor.

Widzę, że Grigori zdążył już zjechać MGS4 w 133 numerze PSX Extremie. Rozumiem, jest to tylko twoje zdanie i każdy ma do niego prawo.. Dla mnie MGS4 to godne pożegnanie serii.
Grigori napisał(a):Możesz mi przedstawić sytuacje?
Grigori napisał(a):Hmm.. to ja napisałem. Ale na forum. Jak znajdę odpowiedzialnego za to dupka jaja mu ukręcę. Zwłaszcza że wybrali mój komentarz na świeżo po przejściu gry, przepełniony goryczą i... eh, nie mam słów - mendy pracują w tej gazecie.
Gazeta to nie forum.
Wzieli sobie bez pytania informacje z Zanzibaru o becie MGS. Tak maja widac.
Uzion napisał(a):Ale mendami sie okazali i tego nie zmienisz.
Ciekawe, jakby sie zachowali, gdybys sie im za to odwolal Grig.
Grigori napisał(a):Też mam sporo miłych wspomnień ale głównie ze starszych czasów. Psuje się tam coś teraz.
Napisałem im tam posta w komentarzach do numeru ale już trafiłem na opór zatwardziałego obrońcy redakcji który jest przekonany że wszystko jest "ok".
Idę po piwo, nie ma co sie złościć.
Dziwne, nazwanie Raidena przykładowo jełopem by skończyło się pogróżkami i agresją ze wszystkich stron na forum tym.
Ja tam lubię PE, mają rzetelne i czyste recenzję,
kul napisał(a):Twoich tekstow jeszcze nikt nie ukradl Lost, wiec nie wiesz jakie to uczucie. Zreszta nie zycze Ci bys je poznal.
Grigori napisał(a):No niestety. Od osoby najprawdopodobniej odpowiedzialnej za kradzież doczekałem się jedynie wyśmiania mojego "kłopotu" - mowa o Koso bo on odpowiada w PE za Metal Geara. Ewentualnie mógł to być Komodo ale po nim można się spodziewać wszystkiego, już kiedyś sprzedał moje przemyślenia jako swoje.
Grigori napisał(a):Ogólnie to wsadziłem rękę w gówno wyciągając tą kwestie na forum PE. Niemiłe uczucie pozostanie.
No niestety. Od osoby najprawdopodobniej odpowiedzialnej za kradzież doczekałem się jedynie wyśmiania mojego "kłopotu" - mowa o Koso bo on odpowiada w PE za Metal Geara. Ewentualnie mógł to być Komodo ale po nim można się spodziewać wszystkiego, już kiedyś sprzedał moje przemyślenia jako swoje.
A Ty kul jak przełknąłeś fakt że Wam też ze strony coś gwizdnęli?
Saladin01 napisał(a):Ja tam lubię PE, mają rzetelne i czyste recenzję,
I tu się pojawia mój problem. Czytałem ostatnio reckę Bad Company gdzie recenzent pisze iż zdecydowana większość założeń developera została zrealizowana, gdzie z kolei Senti w 3 groszach pisze że tak nie jest i daje grze niższą ocenę. Wybacz, jak dla mnie to dyskwalifikuje recenzję, bo cóż w tym przypadku miałaby począć osoba nie zaznajomiona z tytułem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości