PE?

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez Gillian » Pt wrz 12, 08 11:05

Z PS+ kradli całe kilkunastostronicowe opisy. Bo oba magazyny specjalizowały się właśnie w opisach (przynajmniej na pewno PS+, chyba najlepsze czasopismo o grach konsolowych, jakie się u nas ukazywało).
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez SALADYN » Pt wrz 12, 08 11:09

Psx Extreme to nie tylko Playman , Koso czy HIV , nie oceniajcie całokształtu ich pracy przez takiego przepakowanego buraka jakim dla mnie jest Playman.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Słonio » Pt wrz 12, 08 11:29

PE nie można chociaż odmówić ciekawych felietonów, przynajmniej według mnie. Kurde, kiedyś 2 lata nieświadomie czytałem PSX Fana, jak po 4 latach wałkowania PE okaże się to samo to już chyba do żadnego magazynu się nie przekonam.
Moje wymyślone roślinki zwiędły bo nie udawałem że je podlewam.
Słonio
Psycho Mantis

Postprzez Sylvan Wielki » N wrz 14, 08 02:59

Johny Sasaki napisał(a):Raczej dlatego, ze zabral sie za to kretyn, ktory nie skumal fabuly, bo jakby skumal, to powinien podniesc ocene jeszcze za odtworczosc i za Raidena...

Masz gdzies jeszcze ten text z MGS3? Jak masz to wrzuc na forum:)

Gdzieś być może jest jeszcze na jakiejś płycie. Ewentualnie można zeskanować ten artykuł pod którym bezczelnie play się podpisał , bowiem jest niezły.

Właśnie najbardziej niesamowite w MGS2 jest paradoxalnie pozbycie się Snake'a.
Mało kto wpadłby na taki pomysł i co istotne, odważył by się nań - TR bez Lary, przykładowo.
Ale gdzie tam HIV to doceni....w ogóle jak już wspomniałem , co osoba od platformówek robi przy MGS2?

Tu dużo lepiej spisał się Grabarz - o poziomie recenzji nie wspomnę, bo Hiv doń ma jak lichej klasy Ford do Porshe.

twilite kid napisał(a):Ale żenujące... I jak ja mam szanować to PSX Extreme?

Szanuj rodziców, przyjaciela a nie byle pismo.

Shinigami napisał(a):Pamiętam, że PSX Fan największe jaja zrobił gdy podkradł z N+ bodaj listę ciosów do Ready 2 Rumble. Śmiechu było :)

Pamiętam to ....
B
A
N
A
N
Sylvan Wielki
Mniejsza połówka "Myth busted"

Poprzednia strona

Powrót do Pierdolnik