SVD gdzie znaleźć?

Posty dotyczące MGS 3 i Subsistence

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

SVD gdzie znaleźć?

Postprzez Godlike » Pt wrz 12, 08 19:03

Czytam solucje na stornie i jakoś nie mogę znaleźć tego ukrytego przejścia natomiast w zagranicznych poradnikach czytałem że można go znaleźć w trawie ale nadal nie mogę go znaleźć może ktoś dać jakąś dobrą wskazówkę bo na screeny to raczej nie mam co liczyć :D
Godlike
Arnold

Postprzez kul2 » Pt wrz 12, 08 19:05

W Ponizovje South jest rozwidlenie, nie idziesz na polnoc, ale odbijasz na zachod, dostajesz sie do dokow i w magazynku masz SVD.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Godlike » Pt wrz 12, 08 19:12

Ja liczyłem że znajdę ją w Dremuchij North
Godlike
Arnold

Postprzez kul2 » Pt wrz 12, 08 19:15

W czasie Virtuous Mission w sumie znajdziesz.
Kawalek przed wyjsciem do Dremuchij Swampland masz rozwidlenie, wchodzisz w nie i gdzies tam bedzie SVD.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez SALADYN » Pt wrz 12, 08 19:55

Dokładnie w miejscu w którym Snake musi zeskoczyć nocą podczas operacji Snake Eater.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Godlike » So wrz 13, 08 01:30

Dzięki chłopaki już mam :)
A tak przy okazji mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego przez pewien czas mam tłumik w pistolecie a jak trochę postrzelam to już go nie ma :/
Godlike
Arnold

Postprzez Simon » So wrz 13, 08 18:34

Zużywa się. Trzeba założyć nowy:P
'A cornered fox is more dangerous than a jackal!'

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Gram: MGSV The Phantom Pain

Postprzez SALADYN » So wrz 13, 08 21:16

Zdejmuj go przy walkach z bossami gdy używasz pistoletu , szkoda go marnować szczególnie gdy grasz na normal i wzwyż.
SALADYN

Postprzez Godlike » N wrz 14, 08 12:20

A jeszcze takie pytanko :P Pamiętam jak to było w MGS 1 czy 2 jak się coś tam zrobiło na zakończenie gry to jak się grało od nowego lvl to się dostawało np tego bandana czy jak to tam się nazywało i niewidzialność w MGS3 też tak jest bo jakoś czytam czytam i nie umiem nic znaleźć na ten temat :(
Godlike
Arnold

Postprzez kul2 » N wrz 14, 08 14:02

Stealtha dostajesz za zestrzelenie wszystkich zabek.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez SALADYN » N wrz 14, 08 15:30

A nieskończoność amunicji (czyli Infinity Face Paint) za przejście gry na najwyższym poziomie trudności bez alarmów , zabijania itp.
Lub za dojście do końca gry z żywym Tsuchinoko w plecaku , od razu uprzedzam następne pytanie , EZ GUN dostaniesz jak zjesz wszystkie możliwe do zjedzenia zwierzątka w grze (łącznie z Tsuchinoko i trzema białymi wężami).
Po szczegóły zaprzaszam na Zanzibar gdzie redaktorzy wszystko ładnie opisali , wystarczy chwila szukania.
SALADYN

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence