Nie jest to nic powaznego, ale na pewno milo mu sie zrobi gdy wroci i przeczyta ze o nim pamietamy

Wracaj do zdrowia, czekamy na Ciebie!
Moderator: GM
Pabian napisał(a):Wracaj do zdrowia, a my się postaramy żebyś miał koło 500 nowych postów do przeczytania
Rzeczywiście, cholernie to zachęcające do powrotu
Wracaj do zdrowia, a my się postaramy żebyś miał koło 500 nowych postów do przeczytania
Co za dziad - wrocil i nic nie napisal tutaj;]
Sylvan Wielki napisał(a):p.s. Pielęgniarki ładne?
Lost napisał(a):Mnie pewnie kolega MrPayne w ogóle nie kojarzy, ale.... życzę powrotu do zdorwia! Ghehe!
Saladin01 napisał(a):A w temacie to również przyłączam się do powyższych życzeń, może zdążysz przed DGN 2?
ArecaS napisał(a):Co prawda nie znam, ale i tak życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Uzion napisał(a):Wracaj do zdrowia Payne.
Czy wiemy co kolege zmoglo?
Trikz napisał(a):Wszystkiego...... najzdrowszego
Wracaj do zdrowia, a my się postaramy żebyś miał koło 500 nowych postów do przeczytania
SALADYN napisał(a):Kopnij to choróbsko w cztery litery i wracaj na forum jak najszybciej pełny świeżych sił do życia.
Bizon napisał(a):Obyś wyzdrowiał jak najszybciej!
Mam tylko nadzieję, że nie chodzi tu o odcięcie tej ZŁEJ DŁONI.
Gac666 napisał(a):Wracaj do zdrowia albo dostaniesz ode mnie osta xD.
Mądrze piszesz, więc wracaj szybko i ubogacaj forum swoimi wypowiedziami ; ).
Snake. napisał(a):Wracaj do zdrowia, stary, bo zdrowie najważniejsze. Czekamy na Ciebie!
O żesz Ty! Nastraszyłeś mnie tym pierwszym zdaniem i to nie mało...
Uff... spokojnie odzyskuj siły MrPayne ale nie każ czekać na siebie zbyt długo
kul napisał(a):Wracaj do zdrowia, czekamy na Ciebie!
MrPayne napisał(a):Niektóre - i owszem.
MrPayne napisał(a):Naprawdę wszystkim serdecznie dziękuję.
Eee, bez przesady, kilka sam widziałem....
Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
Powrót do Powitania, życzenia i podziękowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości