NPC team Alpha vs Polish Elite Team

Wszystkie rozmowy o Nieoficjalnych Mistrzostwach Polski w MGO

Moderatorzy: Lost, Johny Sasaki, GM

Postprzez Shinigami » Pt wrz 19, 08 20:49

Lost, Johnny, do meczu została godzina z małym hakiem, a wciąż czekamy na hasło.
.: http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/ :.
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez kul2 » Pt wrz 19, 08 21:07

Sprawdz maila, najlepiej folder spam, jezeli nic nie ma to na PW juz powinines miec.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Shinigami » Pt wrz 19, 08 21:13

Cały czas sprawdzam, na mailu kompletnie pusto. Ale dzięki za pmkę.
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez kul2 » Pt wrz 19, 08 23:25

Macie teraz dwie opcje moi drodzy, albo dogadujecie sie co do kolejnego terminu, ustalacie go z nami i przepraszacie Losta (a on te przeprosiny przyjmuje), albo cale NPC zostaje wykluczone.

Wasze zachowanie bylo skandaliczne, to jest po prostu kpina.

Nie mowie nawet o braku szacunku dla czlowieka ktory poswieca swoj czas dla Waszej zabawy, bo to ponizej krytyki, ale o pewnych podstawowych zasadach zycia w spoleczenstwie.

Gdyby to zalezalo ode mnie to pewne osoby zostaly zdyskwalifikowane calkowicie.

Mozna zwrocic uwage, ale hasla typu 'klade хуй na twojego hosta lost' to jest ponizej pewnego poziomu. Myslalem ze mam do czynienia z ludzmi powaznymi.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Shinigami » Pt wrz 19, 08 23:38

Spoko, Losta przeprosilem, wiec z nim sprawa jest rozwiazana. W koncu to ziomek z klanu i dobry czlowiek.

Coz, nie jest latwo, gdy dwie osoby w Twojej druzynie maja kilkusekundowego laga, a host nawet nic nie odpowie. Chyba nic dziwnego, ze poniosly nas nerwy. Poza tym najpierw bylo ostre zamieszanie przed rozpoczeciem, bo nikt nie wiedzial co ma robic i na koniec, gdy Lost wyszedl. Cos jeden klan z drugim sie poklocil, o runde, ktorej nie wygral nikt. Gdybysmy dostawali po tylkach w normalnej grze, spoko, pewnie nikt niemialby obiekcji by oddac przeciwnikom runde, ale kiedy ma sie takie problemy z polaczniem, to taka akcja nie wchodzi w gre.

Zreszta i my i POL jestesmy winni zamieszania, nie tylko z naszej strony lecialo mieso, a jestem pewien, ze gdyby ich druzyna byla w naszej sytuacji, to byloby podobnie (juz kilka razy gralem z Mariem i doswiadczylem tego w jaki sposob pisze do innych). Poza tym, skoro jestesmy dorosli, to musialy poleciec ostre slowa. Obrad sejmu nie olgadasz? :P
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez Johny Sasaki » Pt wrz 19, 08 23:47

Mozecie sie dogadac na jakis nowy termin meczu?
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez kul2 » Pt wrz 19, 08 23:47

Chyba nic dziwnego, ze poniosly nas nerwy.

No dla mnie to akurat cos dziwnego. Jechac po kolesiu z ktorym jestes w klanie? Nie umiem tego pojac.

Coz, nie jest latwo, gdy dwie osoby w Twojej druzynie maja kilkusekundowego laga

I tylko te dwie, ciekawe. Gdyby host cos zawalilby wszyscy mieliby lagi, a tak tylko dwie. Ciekawe dlaczego. Moze jakis informatyk mi to wyjasnic?

Poza tym, skoro jestesmy dorosli, to musialy poleciec ostre slowa.

Chyba mamy skrajnie rozne pojecia tego czym jest doroslosc i dojrzalosc jako taka.

Obrad sejmu nie olgadasz?

Nie.

Pileczka jest po stronie organizatorow. Ja bym Was za takie cos wywalil z turnieju, ale na szczescie dla Was to nie ja podejmuje decyzje.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Shinigami » Pt wrz 19, 08 23:55

kul napisał(a):No dla mnie to akurat cos dziwnego. Jechac po kolesiu z ktorym jestes w klanie? Nie umiem tego pojac.

Hola, hola, o Loscie nikt zlego slowa nie powiedzial. On, a jego net, to nie to samo.
Ciekawe dlaczego. Moze jakis informatyk mi to wyjasnic?

Ciekawe dlaczego na innych hostach mam lagi raz na ruski rok. Moze jakis informatyk mi to wyjasnic? Czyzby host nie mial z tym zadnego doczynienia i nawet ktos z 1mb/s moze zalozyc swietnie polaczenie dla X ludzi?

Johnny, pogadam z reszta czy chca jeszcze raz zagrac, sam nie bede za nich mowil nie.
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez Gac666xx » Pt wrz 19, 08 23:57

Cytat:
Coz, nie jest latwo, gdy dwie osoby w Twojej druzynie maja kilkusekundowego laga

I tylko te dwie, ciekawe. Gdyby host cos zawalilby wszyscy mieliby lagi, a tak tylko dwie. Ciekawe dlaczego. Moze jakis informatyk mi to wyjasnic?

Jeśli reszta laga nie miała to jak najbardziej Losta wina to nie była, wstyd ludzie.

Osobiście proponowałbym przed turniejem dobrać kogoś i zrobić 5 minutową rozgrzewkę, jeśli ktoś ma laga to kombinować dalej.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Johny Sasaki » So wrz 20, 08 00:02

Jesli Lost przyjal przeprosiny i sie zgodzi, to ugadujcie sie z POL i Lostem na nowy termin.

Jesli nie przyjal to osoby, ktore urazily jego dume wylatuja i NPC gra w zmienionym skladzie.

Jesli NPC nie bedzie chcialo grac w zmienionym skladzie w przypadku dyskwalifikacji Shiniego i kogostamjeszczektosiebrzydkozachowal to leci cale NPC.

Regulamin NIE JEST po to, zeby go lamac, limit dobrych uczynkow z mojej strony zostal wyczerpany.

EDIT:
Cos za wolno odpisuje... aha - jedno n, na litosc...
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Shinigami » So wrz 20, 08 00:07

Gac666 napisał(a):Osobiście proponowałbym przed turniejem dobrać kogoś i zrobić 5 minutową rozgrzewkę, jeśli ktoś ma laga to kombinować dalej.

Niestety organizatorzy przed turniejem ani obie drużyny podczas na to nie wpadły. Chyba wszyscy liczyli, że będzie dobrze.
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez Johny Sasaki » So wrz 20, 08 00:16

Dobra, skonczcie pitolic o dupie Maryny i zrobcie cos w sprawie nowego terminu albo olania sprawy, bo mi sie nie chce sluchac wiecej rewelacji w stylu 'nikt nie wpadl na zrobienie rozgrzewki'.
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Shinigami » So wrz 20, 08 00:28

Wiesz, jako organizator Ty powinieneś myśleć o takich rzeczach, nie my, zawodnicy.

Alpha się wycofuje.
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez Johny Sasaki » So wrz 20, 08 00:59

Ja juz raz myslalem, Lost tez myslal ale niektorzy mieli to w dupie, a ja za duzo myslec nie lubie bo filozofem nie jestem.

Badz tak dobry i nie mow mi co powinienem, no chyba, ze bardzo chcesz zebym Ci przypomnial czego Ty jako zawodnik nie powinienes byl robic.

Zamykam. Jesli ktos cos CIEKAWEGO chcialby napisac w tym temacie to prosze o kontakt via mail/GG/PM
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Powrót do Turniej MGO