Uczucia spowodowane grą.

Posty o grach Metal Gear Solid i Metal Gear Solid: Ghost Babel na Gameboy Color

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Postprzez Askel » N wrz 28, 08 10:30

Pamiętam, że to była pierwsza gra, przy której się popłakałem. A stało się to dwa razy. Przy walce ze Sniper Wolf i podczas złego zakończenia, kiedy Meryl umiera. Pamiętam, że było mocno wcześnie rano, a ja właśnie kończyłem grę.
oh, and by the way? we're going to die.
Askel
Olga Gurlkovich

Postprzez Słonio » Śr paź 22, 08 17:13

Tak właśnie mnie naszło na wspominki... Dobre 5-6 lat temu byłem w sanatorium dla młodzieży (w Krasnobrodzie) i postanowiłem zabrać ze sobą PSX-a. Oprócz oczywiście codziennych turniejów w Tekkena i ISS-a postanowiłem odpalić MGS-a. W najśmielszych snach nie spodziewałem się takiego zainteresowania. Mało kto kojarzył angielski, ale starałem się wszystko tłumaczyć (sam większość fabuły wtedy kojarzyłem tylko dzięki artom na OH). Przechodziłem na wyrywki kilka dni, przez całą grę towarzyszyło i dopingowało mnie kilkanaście osób, a wieczorami w sypialni toczyły się długie rozmowy o fabule. Niesamowita sprawa po prostu, łezka się w oku kręci...
Moje wymyślone roślinki zwiędły bo nie udawałem że je podlewam.
Słonio
Psycho Mantis

Postprzez Snake_VR5 » Pt kwi 23, 10 21:33

zzzz
Ostatnio edytowano Pn lis 14, 11 22:43 przez Snake_VR5, łącznie edytowano 1 raz
Snake_VR5
Jack the Ripper

Postprzez snake971 » Wt kwi 26, 11 20:45

Ja od nie dawna mam dzialajace MGS. Jako 4 letnie dziecko mialem ta gra ale dzialalo tylko cd 2 wiec moglem grac tylko w VR TRAINING. Pamietam jak z tata zesmy sie meczyli. Pozniej kupilem nowe (uzywane)PSX z MGS'em w ktorym plytki byly porysane od gry i moglem dojsc tylko do momentu w ktorym strzela sie z Meryl w B1 do straznikow
snake971
Arnold

Poprzednia strona

Powrót do Metal Gear Solid