Growa telewizja lub czasopisma

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez SaladinAI » N paź 19, 08 22:55

Swoją droga Myszaq jak prezenter Superstacji to już niezła jazda. Co to się porobiło że specjaliści od gangsterek i wirtualnych rzezi, lądują w tv? Aż tylko śledzić postępy redakcji Zanzibaru ;)
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez MrPayne » N paź 19, 08 23:57

Saladin01 napisał(a):Swoją droga Myszaq jak prezenter Superstacji to już niezła jazda.

Mały OT: Superstacji nie oglądam, ale na podstawie ŁapuCapu uważam, że tam większych "degeneratów" można spotkać. :p
"I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death.
Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray... Unlimited Blade Works."

http://ja.gram.pl/MrPayne
MrPayne
Zanzibar

Postprzez Gillian » Pn paź 20, 08 00:07

Saladin01 napisał(a):Swoją droga Myszaq jak prezenter Superstacji to już niezła jazda.
CO? Superstacja? I co on tam robi?

Ja rozumiem jeszcze Grabarza z N+ od czasu do czasu w Dzień Dobry TVN jako specjalistę od psychologii w pracy, ale prezentera w Superstacji jakoś ciężko mi sobie wyobrazić : )
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Infernal Warrior » Pn paź 20, 08 07:59

No to jesli juz przy Grabarzu jestesmy, to prowadzi on jeszcze program Review Territory na Hyperze ;)

Taki offtop maly, bo akurat przechodzilem obok to pomyslalem ze cos trzeba napisac ;d
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Gillian » Pn paź 20, 08 08:38

A gdzie można dorwać ten program Hyper?

sorry za offtop
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez SaladinAI » Pn paź 20, 08 13:04

I co on tam robi?

Komentuje obecne zdarzenia polityczne w kraju...mniej lub bardziej poważnie. Co do Grabarza, to było serio? Widziałem kiedyś kogoś z redakcji N+ w programie Gram TV.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Infernal Warrior » Pn paź 20, 08 15:17

Ja mówie serio jesli chodzi o Grabarza i jesli mowimy o Miłoszu 'Grabarzu' Brzezińskim oczywiscie. Review Territory to program w ktorym Grabarz wspolnie z Tadeuszem Zielińskim recenzuje gry (Nawet MGS4 byl ostatnio, dostal 3 dychy czyli najwyzsza note).

Ja mam Hypera standardowo w kablowce a jakie sa sposoby na dorwanie go to ja juz nie wiem ;)
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez MrPayne » Pn paź 20, 08 20:55

Tak... Review Territory ma to magiczne coś, co przykuwa do ekranu. Może to atmosfera żartobliwej wymiany ciosów pecetowca i konsolowca? Może to genialny teatrzyk maskotek Miłosza? Może po prostu ciekawe recenzje? Spotkałem kilka krytycznych opinii na temat RT, ale dla mnie żaden program nie wzbił się jeszcze na ich poziom. Cudeńko.
"I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death.
Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray... Unlimited Blade Works."

MrPayne
Zanzibar

Postprzez Gillian » Wt paź 21, 08 09:15

Saladin01 napisał(a):Co do Grabarza, to było serio?

Grabarz ogólnie zajmuje się zawodowo takimi rzeczami związanymi niby z psychologią pracy.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Miłosz_Brzeziński
http://milosz-brzezinski.pl/

Zresztą nie tylko on się "wybił" z N+. Joseph założył Ultimę, a Wicik stoi na czele Manty.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez MrPayne » Wt paź 21, 08 22:09

Konsultant stały telewizji TVN i CNBC, gdzie w charakterystyczny sposób pokazuje prawa psychologii biznesu na metaforach z użyciem zabawek.

Nie wiedziałem i umarłem. On coś ma z tymi zabawkami. ^^

Chyba mój ulubiony dziennikarz związany z branżą gier wideo.

MrPayne
Zanzibar

Postprzez Gillian » Wt paź 21, 08 23:57

Ten człowiek wydaje się mieć ogromną wiedzę i sprawia wrażenie niesamowicie inteligentnego. Zawsze można było liczyć na małą ciekawostkę podczas czytania pisanych przez niego recenzji : ).
Poza tym w jego tekstach czuć tę pasję, zamiłowanie do gier.
Gillian
Uber Big Boss

Powrót do Pierdolnik