Moderator: GM
jak to wyje!
pad okazuje się jednak nie do końca wygodny po całym dniu testów
A i bez dysku chyba byłoby ciężko ; ). To 20GB (praktycznie ok 14) to już mało.
odpaleniu Mass Effect.
Zawsze byłem przyzwyczajony do trzymania tylko palców wskazujących na przyciskach L/R. Teraz chyba się musze przyzwyczaić do grania z czterema palcami na każdej eLce i eRce.Saladin01 napisał(a):Imho idealny. Cięższy i większy od Dual Shocka, lecz dla mnie to zaleta ponieważ lepiej leży w dłoni.
Oj, miło sobie ściągnąć i zagrać w demo. Ja spędziłem dłuższą chwilę z Faith i było przyjemnie bez zobowiązań ; ).Saladin01 napisał(a):Dlatego mi niepotrzebny
Działa, kupuj ; ).Saladin01 napisał(a):Działa? Działa?
A czy porównywałeś to demo jakościowo z wersją PS3?twilite kid napisał(a):Ja spędziłem dłuższą chwilę z Faith
Zawsze byłem przyzwyczajony do trzymania tylko palców wskazujących na przyciskach L/R. Teraz chyba się musze przyzwyczaić do grania z czterema palcami na każdej eLce i eRce.
Saladin01 napisał(a):strzelasz prawym triggerem
Nie mam dostępu do PS3, więc nie sprawdzę ; ).Operator napisał(a):A czy porównywałeś to demo jakościowo z wersją PS3?
Saladin01 napisał(a):Tu jest pewien problem bo na przykład w FPSach na PS 2 strzelało się palcem wskazującym na przycisku R1, na iksie jest tak że strzelasz prawym triggerem czyli R2 w DS 2. W tym mam głównie problem.
twilite kid napisał(a):Łojezu jak to wyje!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości