Sorry jeszcze kilka lat temu nie było takich gier co cie za rączkę prowadzą. Na PC szczególnie.
Tylko ze to pojawiania sie tytulow traktujacych gracza jak debila nie ma zwiazku z konsolami.
Moderator: GM
Sorry jeszcze kilka lat temu nie było takich gier co cie za rączkę prowadzą. Na PC szczególnie.
kul ja sie nie gryze tylko stwierdzam, że dawno dawno temu, w okolicy 2000 roku niestety gry na PC tego typu umarły i gry konsolowe wyskoczyły jak kwiatki po deszczu i tak zostało. I teraz pomysły growe są praktycznie z konsol przenoszone na PC. Stąd moje stwierdzenie, że to wina konsol.
Gacu napisał(a):kul ja sie nie gryze tylko stwierdzam, że dawno dawno temu, w okolicy 2000 roku niestety gry na PC tego typu umarły i gry konsolowe wyskoczyły jak kwiatki po deszczu i tak zostało. I teraz pomysły growe są praktycznie z konsol przenoszone na PC. Stąd moje stwierdzenie, że to wina konsol.
Nawet już symulatory umarły jakiś czas temu, bo PCtowcy przeszli na konsole.
Ja tu widzę tylko jeden wniosek. To wina pecetowców, bo zamiast kupować gry stricte pecetowe, dają powody twórcom, by tworzyć gry proste i nie wymagające.
Tylko lud woli pograć dla rozluźnienia, relaksu. Nie traktuje gier jako hobby, jako wyzwania, jako intelektualnej rozrywki.
uci napisał(a):choć gierka jest mixem thingów, alienów i innych system shoków to przecież dobrze się trzyma, starszy stara sie być orginalna itp.
Lepsze to niż kolejny n-ty numerek przy tytule.
Ja sem Netoperek napisał(a):Ja tam chętnie ^^.
Szkoda tylko, że nie zrobili tego na enginie Dead space, fajniej by się wszystko łączyło, a przecież grafika tam jest świetna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości