Ja i mój AVATAR (ew. [img] w podpisie :)

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez Adamska » So lis 29, 08 12:46

ja to ja ;p
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez Crusher » So lis 29, 08 12:54

a mój avek to zdjęcie zrobione w MGS4, prezentuje moją ulubioną buźkę "xD" wydziurkowaną czcionką M4 ;)
Crusher
Vamp

Postprzez Słonio » So lis 29, 08 15:43

Mój słodziutki avatar z PSN :D
Moje wymyślone roślinki zwiędły bo nie udawałem że je podlewam.
Słonio
Psycho Mantis

Postprzez ArecaS » So lis 29, 08 15:56

Ja tu jeszcze nie pisałem? Więc mój avatar przedstawia najnowszą inkarnację słynnego Mechagodzilli - Kiryu. ;)

PS.
Tak, ja na prawdę lubię filmy z Godzillą i nie patrzcie na mnie jak na wariata. ;)
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez SALADYN » So lis 29, 08 22:14

Tak, ja na prawdę lubię filmy z Godzillą i nie patrzcie na mnie jak na wariata

Prawie jak Paramedic :)

Mój avatar to jak widać Naked Snake z VGcats wtryniajacy króliczka , na stronie w profilu mam zdjęcie z jednostki które robiliśmy jak nam sie nudziło.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Bizon » N lis 30, 08 12:18

ArecaS napisał(a):Tak, ja na prawdę lubię filmy z Godzillą i nie patrzcie na mnie jak na wariata. ;)

Ja po obejrzeniu "Godzillathon" na YT zacząłem lubić godzillę, chociaż nie widziałem nawet 1/10 serii :D
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Operator » So gru 06, 08 22:18

Mój awatar to Leon S. Kennedy z RE2. Wielkim fanem serii nie jestem, ale z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się, że ten pan bez wąsa ma podobną fryzurę do mojej ;)
(edytka: przeglądarka mi się zacięła)
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Postprzez MrPayne » Pn gru 08, 08 18:44

Operator napisał(a):z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się, że ten pan bez wąsa ma podobną fryzurę do mojej ;)

O widzisz, ja też. ;p Ale jako że przechodzę w nadziei na jakiś porządny wynik z rąk kolejnych demonicznych fryzjerów z wciąż niezadowalającym mnie efektem wyjściowym, to pewnie niedługo tak pozostanie.

Ja mam obecnie w avku Squalla. Strasznie lubię tę postać i jej autentyczność. Wiem, że wielu może parsknąć na to śmiechem, ale jego monologi naprawdę do mnie trafiają. Zresztą nasze ego są dość podobne, czy to dobrze, czy też źle.
"I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death.
Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray... Unlimited Blade Works."

http://ja.gram.pl/MrPayne
MrPayne
Zanzibar

Postprzez SALADYN » Śr gru 31, 08 11:03

Nowy rok to i nowy avatar zgadnijcie kto na nim jest i skąd obrazek pochodzi ???
SALADYN

Postprzez ArecaS » Śr gru 31, 08 11:29

Sądząc po mieczyku to chyba Soul Calibur IV. ;) Tylko czy to jest Nightmare? Bo tak niewyraźnie widzę.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez uci » Śr gru 31, 08 16:01

nie to nie SC IV bo desing miecza jeszcze z czasów SC2-3, ale postac...wygląda troche jak siegfried/nightmare w wersji bez zbroi
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Pabian01 » Śr gru 31, 08 16:03

Widzę, że paru osobą spodobał się mój mały gif z Bruce`em. Dzięki sam robiłem.
To jest z filmu "Wściekłe pięści" (Jakoś chyba nawet dziś w TV będzie). Ostatnio zrobiłem sobie też fajny obrazek z inną osobą, kto ma moje gg ten może widział jeśli wszedł na zdjęcie w opisie.
A avatar to Genzo Wakabayashi z Captain Tsubasa :)
Priority my butt
Pabian01
Jack the Ripper

Postprzez SALADYN » Cz sty 01, 09 11:33

Postać na tym avku to nie kto inny jak Heishiro Mitsurugi a obrazek pochodzi z zakończenia dla tej postaci z pierwszego Soul Calibura a miecz to rzeczywiście Soul Edge.

Obrazek

Teraz widać wyraźnie :)
SALADYN

Postprzez ArecaS » N sty 25, 09 00:52

Do podpisu wrzuciłem zrobioną przeze mnie sygnaturę. Może nie jest to wymiatacz od strony technicznej, ale mnie zadowala. Przynajmniej pierwsza, której nie musiałem 100 razy po skończeniu poprawiać. :P Render pochodzi z Kingdom Hearts II i przedstawia Clouda oraz Leona (czyli Squalla).

Tylko błagam, nie piszcie, że jest pedalska, bo takie hasło padło na jednym z for i po krótkiej dyskusji musiałem się zgodzić, że Cloud faktycznie może być pedałem. xP
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Gac666xx » N sty 25, 09 01:13

Jest pedalsko za duży.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez ArecaS » N sty 25, 09 01:19

To pokaż gdzie pisze jaki ma być. Jakoś zapisku o tym nie znalazłem (choć szukałem), a na moje pytanie nikt nie odpowiedział.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Gac666xx » N sty 25, 09 01:20

Właśnie odpowiedziałem. 400 na 50.

Pisze jak wół tuż nad okienkiem wklejania sygnatury:

Podpis

Umożliwia wstawienia obrazka do twojego podpisu. Tylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez ArecaS » N sty 25, 09 01:24

Takie potrafi zuploadować, acz zasugerowałem się tym, że niektórzy to omijają i nic im nie jest. Na Waszym miejscu dodałbym ten punkt do regulaminu, bo sądzę, że nie tylko ja nie potraktowałem do końca na serio tej informacji z profilu, a ominięcie tego to banał. W końcu zawsze idzie za pomocą znacznika IMG walnąć z zewnętrznego linku.

BTW
Informację, dostałem, że musi być mniejszy, więc możesz mi funkcję wrzucenia sygny odblokować. Chyba nie myślisz, że z premedytacją złamałbym jeszcze raz regulamin.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez SALADYN » Cz kwi 01, 10 23:05

Bizon twój nowy avek mnie przeraża , skąd żeś go wytrzasnął ???
SALADYN

Postprzez Gac666 » Cz kwi 01, 10 23:14

To nie jest z teledysku queen czasem?
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez deadspace6 » Pt kwi 02, 10 10:26

Mi się to kojarzy z Batmanem.
deadspace6
Fortune

Postprzez Faja » Pt kwi 02, 10 10:32

Gac666 napisał(a):To nie jest z teledysku queen czasem?

Na 3 banki nie jest to z 'I want to break free'
What is a man? A miserable little pile of secrets! But enough talk... Have at you!
Faja
Big Boss

Postprzez Bizon » Pt kwi 02, 10 14:24

SALADYN napisał(a):Bizon twój nowy avek mnie przeraża , skąd żeś go wytrzasnął ???

To Frank 'n Furter z "Rocky Horror Picture Show" - kto nie widział, niech żałuje (jakby ktoś nie kojarzył, to Tim Curry jest ;)).
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Gac666 » Pt kwi 02, 10 14:31

No faaaakt... zawsze mi sie to myli z teledyskiem queen :D
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez SALADYN » Pt kwi 02, 10 23:04

O rany teraz kojarzę aktora wcześniej za Chiny ludowe nie umiałem sobie przypomnieć skąd gościa znam.
SALADYN

Postprzez Snake_VR5 » Pn maja 03, 10 19:07

W tej chwili avatar i img w podpisie związane jest z postacią Big Bossa, wiadomo premiera Peace Walkera i ''czas pokoju'' z czasem jednak znów zamierzam powrócić do Raidena z MGS4 lub odwołam się w jakimś stopniu do nadchodzących wybór prezydenckich w imię małej kampanii :iconbiggrin:
Snake_VR5
Jack the Ripper

Postprzez Gillian » Pn maja 03, 10 19:52

Raiden napisał(a):lub odwołam się w jakimś stopniu do nadchodzących wybór prezydenckich w imię małej kampanii
Regulamin napisał(a):4. Nie udziela się pozwolenia na prowadzenie kampanii politycznych i kampanii ruchów społecznych.

Przypominam zawczasu. Weź Ty przeczytaj pare razy ten Regulamin.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Snake_VR5 » Pn maja 03, 10 20:34

Czyli jeśli wstawię sobie avatar w formie parodii loga partii politycznej lub polityka to już będzie element kampanii politycznej, nawet jeśli uczynię to po wyborach ?. Poza tym nie czytam w 100% całego regulaminu w którym wiele punktów jest albo niezrozumiałych albo zbędnych (patrz punkt 24. 25. 25a. 25b.). Czytanie ze zrozumiem mam opanowane, staram się czytać coś przynajmniej raz lub w razie wątpliwości dwa razy.
Snake_VR5
Jack the Ripper

Postprzez Gillian » Pn maja 03, 10 20:58

Raiden napisał(a):Poza tym nie czytam w 100% całego regulaminu w którym wiele punktów jest albo niezrozumiałych albo zbędnych (patrz punkt 24. 25. 25a. 25b.).
Rejestrując się na forum teoretycznie zgadzasz się też z tymi zbędnymi punktami.

Poza tym:
Jeśli nie rozumiesz któregoś z punktów skieruj się o pomoc do osoby, która jest w stanie Ci to wytłumaczył.

No i:
Grupa administracyjna i moderująca forum w owym miejscu stanowi władzę ustawodawczo-wykonawczą, która nie musi się tłumaczyć z podjętych decyzji, nie posiada obowiązku informowania użytkowników o Swych orzeczeniach, lub też ewentualnym ich ostrzeganiu.

Raiden napisał(a):Czyli jeśli wstawię sobie avatar w formie parodii loga partii politycznej lub polityka to już będzie element kampanii politycznej, nawet jeśli uczynię to po wyborach ?
Tego nie powiedziałeś wcześniej. Wiadomo, że wiele zależy od kontekstu i formy.

Miałeś dziś pretensje o ostrzeżenie, uznałem że warto przypomnieć i o tym punkcie regulaminu, żeby nie było ewentualnych pretensji.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Snake_VR5 » Pn maja 03, 10 21:06

twilite kid napisał(a):Rejestrując się na forum teoretycznie zgadzasz się też z tymi zbędnymi punktami

Tylko jak można poważnie zgadzać się z czymś czego się w 100% nie rozumie ?
No chyba że uznajemy zgadzanie się z regulaminem po części, bynajmniej nie chcę tu zaczynać dyskusji o zmianach do regulaminu.

Wiadomo, że wiele zależy od kontekstu i formy.

I od interpretacji, niemniej dzięki za przypomnienie. Postanowiłem odejść od tego pomysłu , żeby nie było nieporozumień i zmieszania. Trzeba się jednak odpolityczniać jak pisałem w temacie o wyborach, a tak swoją drogą twilite kid co przedstawia twój avatar ? :icon_smile:
Snake_VR5
Jack the Ripper

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pierdolnik