Moderator: GM
Nie, bo mnie też cholernie interesuje co on chciał przekazać :p.
kul napisał(a):Bizon, nie chce tego pisac, ale moja natura mi nie pozwala odpuscic.
Akurat wydaje mi sie, ze Ty go rozumiesz, w koncu tez jestes przedstawicielem nurtu 'jezeli obejrzalem to na YT to zagralem i doswiadczylem' i Twoj post ganiacy kogos takiego jest wielce nie na miejscu.
Nie wiem dlaczego ale dla mnie najlepsze gry to te nowe... Oczywiście te stare które zapoczątkowały wszystko są lepsze, ale do mnie to nie przemawia.
Nie wiem dlaczego ale dla mnie najlepsze gry to te nowe... Oczywiście te stare które zapoczątkowały wszystko są lepsze, ale do mnie to nie przemawia.
dla mnie najlepsze gry to te nowe...
Oczywiście te stare które zapoczątkowały wszystko są lepsze
to ja tak zawsze piszę jak niechce mi się czegoś zbędnie tłumaczyć (przynajmniej w real time'owej rozmowie to działa, to chyba na forum widzę że nieNie wiem dlaczego
Sprawdź na własnej skórze, wyciągnij wnioski i zbieraj argumenty podpierające twoje spostrzeżenia
Sprawdź na własnej skórze, wyciągnij wnioski i zbieraj argumenty podpierające twoje spostrzeżenia.
Pokazówka jaka jest u kolegi, taka jest u ciebie.
ivanesca napisał(a):Syberia (pierwsza gra w jaką grałam )
Bizon napisał(a):Masz na myśli ta przygodówkę z 2003 roku? To twoja pierwsza gra? Trochę późno zaczęłaś
Gacu Ty to dopiero wcześnie zacząłeś! I pewnie tak do dzisiaj nad tymi grami siedzisz-na dwór wcale nie wychodzisz... zzieleniałeś nawet troszkę od braku świeżego powietrza-wiesz?
Operator napisał(a):- Need for Speed III - Chyba nie muszę wyjaśniać?
Adamska napisał(a):jaki ja smieszny kiedys bylem hahah
teraz to pewnie pomijajac metal geary wrzucilbym do swoich ulubionych tytulow killzone'a 2 za multiplayera i residenta 5 za mega klimat podczas przechodzenia go z kolezka (pzdr Gab ;d)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość