Mały pierdolnik Gac'a.

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez Hamstakillah » Cz lip 03, 08 19:32

Nie tylko i większe konstrukcje, ale bardziej "ruchome" i mechaniczne. Ostatnio z elementów złożyłem mini trebusz (jest do dopracowania, ale nie chce mi się za niego wziąć) czego z Lego napewno bym nie złożył.

BTW Nie myślałem że ktoś się tym interesował na naszym forum ;)
Hamstakillah
Arnold

Postprzez Gac666xx » Cz lip 03, 08 22:22

Nie znasz dnia ani godziny, ktoś się znajdzie ;).

Ja niestety nie wiem czy to moje meccano jeszcze istnieje, więc nie mam się nawet jak pochwalić.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Gac666xx » Śr lip 09, 08 23:50

Ludzie masakra...

Od dwóch dni naprawiam kompa. Dostałem w łapy jakiegoś świrusa chyba, ponieważ po trzeciej reinstalacji windowsa dalej dzieje się to samo.
Wczoraj postanowiłem zrobić reset i po tym momencie już komputer się nie odpalił, jedynie tryb awaryjny działa. Żadne odzyskiwanie nie pomogło ani nic w tym stylu, niestety. Jedyne wyjście to format jednej partycji. Skutecznie ale tylko na chwile, ponieważ po instalacji windowsa jak tylko próbowałem zainstalować firewalla z dysku to po resecie komp nie powstał. Stwierdziłem, że mam zainfekowane pliki instalacyjne i reszte .exe, ponieważ część instalek waży mniej niż pamiętam, dużo mniej (39mb a 300kb to różnica nie bez powodu).

Tak więc teraz walczę i próbuję się nie poddać temu syfowi. Piszę z zastępczego laptopa jednakże nie mam czasu siedziec za bardzo na forum i moderować, bo ciśnie mnie czas. Ech weźcie tam fraga w MGO ode mnie zdobądźcie albo co, bo mnie tu urwica strzela już i jeśli dziś nie strzelę sobie kulki w łeb, to tylko dlatego, że wykrwawię się z nerwów...

HELP.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez SALADYN » Cz lip 10, 08 00:22

Współczuć tylko mogę.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Hamstakillah » Cz lip 10, 08 02:14

Hmm... może to i będzie czasochłonne, ale spróbuj pościągać wszystkie instalki od nowa, pozgrywać na CD/DVD, zrobić full formata na zainfekowanym kompie, wgraj XP czy co tam masz, a potem ściągnięte programy. A jak chcesz strzelić sobie w łeb to mam na to sposób:
Pomyśl, ilu ludzi chce, żebyś się zabił, a ilu nie. Jeśli tych co chcą, żebyś się zabił jest więcej, wyciągnij wnioski sam. :P
Hamstakillah
Arnold

Postprzez uci » Cz lip 10, 08 07:01

no tak to wygląda że chyba cały twardziel do formatowania
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Gac666xx » Cz lip 10, 08 12:46

HA! Chwalcie Pana.

Otóż obyło się bez ogólnego formatu. Potrwało to kilka godzin ale jest w porządku.
Ludzie jak macie taki problem z wirusami to jest na to świetny sposób. Mianowicie ściągacie sobie ten plik:

http://www.hiren.info/pages/bootcd

I wypalacie to Iso na płytce (może być RW bo nowe często wydają opcje). Jest to pakiet przeróżnych programów, które uruchamiają się z płytki nie naruszając rejestru windowsa i tudzież działających pod trybem Awaryjnym!

Mnie w tym momencie uratował znajdujący się na płycie MacAffe, który wykrył jakieś 300 jak nie więcej wirusów typu: W32/Gael.worm.a, dość poważny świntuch, który tak na prawde rozprzestrzenia się tylko i wyłącznie za waszą zgodą poprzez kopulację z waszymi .exekami. Nie instaluje się w rejestrze ani nic, wiec trzeba go odziedziczyć jak HIV'a po byłej, a rozprzestrzenia się dalej wtedy gdy używacie exeków, czyli gracie itp... Makabra xD. Wszystko działa dobrze dopóki nie zainfekuje np. Msconfig ;) a wtedy windows już nie powstanie...

No ale all is well, 2 dni z życia straciłem by do tego dojść, jestem w dupie z projektami, ale już po walce. Teraz tylko zgrać spowrotem wszystkie programy i dokumenty, odzyskać ulubione i maile oraz zrobić to samo na drugim kompie, w00t.

Jakby to zaśpiewał Kurt Cobain...

Rape me...

Rape me... my friend...

.
.
.
.
.
.
WITH A JALAPENO ON A STICK!
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Hebi » Cz lip 10, 08 13:39

Gac666 napisał(a):Jakby to zaśpiewał Kurt Cobain...

Rape me...

Rape me... my friend...

.
.
.
.
.
.

Gac666??? czy to była propozycja matrymonialna??? :)
>>> http://oghc.blogspot.com/ <<<

"Life is complicated..."
Hebi
Shlasher Hawk

Postprzez Hamstakillah » Cz lip 10, 08 13:44

Wiem co odczuwałeś Gac, bo zaniosłem ostatnio mój dysk do "kochanego" kumpla (zapomniałem że on ma tam tyle wirów że powinny mu się do podatków dorzucać) i musiałem skanować system z powodu 2000 wychodzących połączeń. Ale na szczęście obyło się bez padania systemu. :)
Hamstakillah
Arnold

Postprzez Gac666xx » Cz lip 10, 08 14:18

Hebi napisał(a):
Gac666 napisał(a):Jakby to zaśpiewał Kurt Cobain...

Rape me...

Rape me... my friend...

.
.
.
.
.
.

Gac666??? czy to była propozycja matrymonialna??? :)

Jeśli jesteś ponętną brunetką to czemu nie.

Teraz czekam na kumpla aż do mnie wpadnie i zagramy razem w Swat 4 i odreaguję trochę, bo mam tak poszarpane nerwy, że z nudów wydziergałem sobie nożem na ręce szlaczki.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Hamstakillah » Cz lip 10, 08 23:30

LOL, a pętelki, krzywe linie, łamane czy proste?

Okazało się, że u siebie jeszcze nie wywaliłem wirusa. Jednak komp chodzi i więcej mi do szczęścia nie potrzeba. :D
Hamstakillah
Arnold

Postprzez Gac666xx » Pt lip 11, 08 02:04

Raczej miał to być znak chaosu ale robiłem po ciemku i nie wyszło. Następnym razem postaram się lepiej.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » Pt lip 11, 08 08:14

W końcu każdego Rycerza imperium pochłonie chaos...;)
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » Wt wrz 16, 08 00:10

Ostatnio zaś pochłonął mnie Hive Mind i zakupiłem sobię trochę Tyranidów :).

Wyszło jakieś 1600pkt samej piechoty.

Hive Tyrant
2x18 Termagauntów
3x12 Genestealerów
1x8 Hormagauntów

Taka mała armia, bo od kumpla odkupiłem.

Zaś do moich Space Marines niedługo dołączy Land Raider w czterech wariantach, bo go na magnetyzuję. Będzie to Crusader, Terminus, Redeemer i zwykły, a wystarczy tylko sponsony i bronie wymienić :>. Świetny model, bo już w pudle dostajemy 2 warianty, a jak kupimy sprue to dochodzą kolejne dwa, wszystko plastic :hello1: . Czekam do października, aż przyjedzie do mnie z anglii.
Do tego dojdzie nowy codex i nowa bitwa Black Reach. Wziąłem, bo grzech nie kupić za 160zł 5 terminatorów, dreada, 10 tacticali i commandera, a do tego jeszcze za darmo 500pkt orków i rulebook (którego oddaje koleżance).

Może będę zbierał Waaaaaaagh!!?!?! Kto wie :)
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Gac666xx » Cz wrz 25, 08 23:36

Pomalowany na szybko w jakąś godzinke Hormagaunt:

ObrazekObrazek

Tak poza tym to prawie skończyłem malowanie pierwszego oddziału marines (ciągnie sie to jak nie wiem), zostałmi sam sierżant.

Dodatkowo pobawiłem się w magnesowanie i przerobiłem wszystkich sierżantów oraz Commandera tak by można było wymieniać im bronie.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Gac666xx » Śr paź 22, 08 20:38

Ogłaszam wszem i wobec iż od jutra godziny mniej więcej 15:00 nie jestem dostępny i będę takowoż dopiero w niedzielę po południu. Powód? Wyjeżdżam.

Cheers.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez kul2 » Śr paź 22, 08 20:50

Oglaszam wszem i wobecz iz z powodu wyjazdu Gaca od jutra o 15 do niedzieli po poludniu za kazde zlamanie regulaminu bedzie ban. Chyba ze sie rozmysle.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666xx » Śr paź 22, 08 20:53

I approve this message.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Gac666xx » Cz lis 27, 08 09:50

No i sie skusiłem i kupiłem sobie Carnifexa nówke na allegro, po cenie o 1zł droższej niż prosto z UK xD niezła okazja.

Teraz tylko jeszcze kupa magnesów i czekać aż przyjdzie i możemy kombinować.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez ivanesca » Śr sty 28, 09 17:37

Mam nadzieję, że można tu z takim tematem. Usłyszałam dziś w radiu pewien utwór. Piosenka jak piosenka-rzecz gustu, problemem tu jest tekst.
Jezu, to znowu się stało Zakochałem się Aż mnie cos zabolało
?!?!?!?!?!? Co za poeta? W życiu nie słyszałam nic głupszego!!!!!! Swoją drogą ciekawe co go tak zabolało, pewnie trzustka. Mnie aż zęby bolą jak tego słucham.
No trochę mi lepiej. Wygadać się musiałam bo mi cały czas ten tekst po głowie chodził.
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Gac666xx » Śr sty 28, 09 17:40

Ale żeby w moim małym pierdolniku xD? No dobra wybaczam, aczkolwiek zaznaczam, że to bardziej mój mini blog jest (taa jestem emo).
Gac666xx
Big Boss

Postprzez ivanesca » Śr sty 28, 09 17:45

Dziękuję uprzejmie za wybaczenie. Mini blog? Myślałam, że to sektor wyznaczony dla niestabilnych emocjonalnie ;)
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Gac666xx » Śr sty 28, 09 17:46

A kto powiedział, że jestem stabilny XD.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Gac666xx » Pt kwi 10, 09 10:26

Jak to zwykle w kwietniu bywa ogłaszam wszem, wobec i azaliż iż wyjeżdżam, wracam we wtorek.

Jak tylko wrócę to zajmę się tymi zaległymi Banami, ale kto je dostanie to już niespodzianka. Jest jakieś 10 osób, które powinny sobie odpocząć od forum. Pozdrawiam ^^

*- nie pytajcie o składnię i sens zdania ;]

Nieżywego jajka na stole, by nie uciekało, mokrego zająca (kota?), pyszności na stole (i pod) no i coś miłego do rżnięcia (np. ciasto nożem).
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Kazuun » Pt kwi 10, 09 13:10

Have fun Gacu! :)
Mr Oogie Boogie says there's trouble close at hand
You better pay attention now, cause I'm the Boogie Man
And if you aren't shakin' there's something very wrong
Cause this may be the last time you hear the Boogie song
Kazuun
The End

Postprzez Gac666xx » Cz kwi 16, 09 17:41

Zapomniałem napisać, że wróciłem. Muahahahahahahahah.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Gac666 » Wt wrz 01, 09 12:29

Pamietacie jeszcze tą moją prowokację z Predatorem? (Jak nie to przejdzcie na 2gą stronę tego tematu) otóż:

You'll shit bricks when you see it:

Obrazek

Obrazek

Wreszcie, bo po ponad roku poszukiwań udało mi się dorwać Fangorię nr 267 i faktycznie druknęli :D.
Gac666
Big Boss

Postprzez Gac666 » Cz wrz 03, 09 20:41

Odebrali mi Obcego i Predatora, a teraz chcą mi odebrać Lobo ;(

http://www.komiksomania.pl/newsy/czy-be ... hiego.html

PG-13...?? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez kelen » Cz wrz 03, 09 21:10

Tez o tym czytalem. Totalna porazka. Zreszta, DC zdecydowalo po "slabym" zarobku Watchmenow nie robic juz filmow z R'ka. Damn
kelen
Predator

Postprzez uci » Cz wrz 03, 09 21:44

PG-13, ziemska nastolatka pomaga Lobo... świat się kończy a lobo zacznie prawić morały i uczyć dzieciaki że nie wolno przechodzić na czerwonym świetle
uci
Uber Big Boss

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pierdolnik