przez Gillian » Śr kwi 08, 09 12:00
Jeśli mogę się wtrącic, kup lepiej Orange Box : ). Może ma sie nijak do asasyna jeśli chodzi o gatunek. tematykę etc, ale pod względem stosunku zawartości do ceny, miażdży.
Portal zajął mi 4h głównego wątku w normalnym tempie (dopisując niepowodzenia byłoby pewnie 5h). Do tego dochodzi kilka alternatywnych map, wyzwania, czyli, biorąc pod uwage złożoność i trudność alternatywnych zadań, dodatkowe 2-3h. Samego Portala i tak przechodzi sie kilkukrotnie, bo to tytuł niesamowity.
Half-Life 2 skończyłem i licznik pokazał 16h. Było kilka niepowodzeń, trochę się śpieszyłem też (zwłaszcza pod koniec, bo rozkręciło się konkretnie) i grałem w sumie na razie na easy. Przy okazji można się bawić w szukanie znaków lambdy, łażenie, zwiedzanie, zabawe z gravity gunem (można godzine przesiedzieć w jednym miejscu podrzucając różnymi przedmiotami i obserwując jak sobie gra radzi z liczeniem fizyki). Więc powiedzmy, że Tobie z "sączeniem" zajmie spokojnie 20h.
Za epizody dopiero się wezme za jakiś czas, ale mówią, że to minimum 5h grania - razy dwa dodatki. No a Team Fortress Cie nie interesuje, mnie w sumie też nie. Jeszcze nie miałem okazji tego odpalić.