I masz image!

Tutaj możecie porównywać wszystkie częsci, dyskutować o nich i wymyslać najróżniejsze tematy dotyczące każdego Metal Geara

Moderatorzy: Infernal Warrior, GM

I masz image!

Postprzez Zombie_Snake » So lut 25, 06 14:16

W sumie to wygl?d Snake'a jest ju? nam znany, i nawet przypad? mi do gustu. Jednak je?li to co mówi si? o nowej maszynce Sony jest prawd? to mozna sie spodziewa? czego? zupe?nie innego, ale po?yjemy zobaczymy! :D

I tu rodzi si? moje pytanie: Co by?cie zmienili w nowym wygl?dzie Snake'a?

Jak obyczaj dworski nakazuje zaczne ja:

W sumie to w?siska ala Mario mi nie przeszkadzaj?, ale...... Echh... sami zobaczcie:

Obrazek

A to moja propozycja (nie patrzcie nadymek bo lepszego nie znalaz?em):

Obrazek

Czekam na wase wypociny :)
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez Adamska » So lut 25, 06 14:51

No ta... te w?sy :x Ja osobi?cie da?bym mu lekki zarost w stylu Indiany Jonesa :)

Obrazek

Obrazek[/url]
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez -S-N-A-K-E- » So lut 25, 06 21:01

I tu si? zgadzam, w?sy troch? mu nie pasuj? no ale jak ju? taki design postaci pozostawi? to b?dziemy musieli si? przyzwyczai?... :?
SEMPER FI
-S-N-A-K-E-
Inkarnacja VR

Postprzez Mr_Zombie » N lut 26, 06 12:14

Dok?adnie - w?sy. Jedyna rzecz, jaka mi nie odpowiada w nowym wygl?dzie Snake'a. Wygl?da w nich jak... dobrotliwy diadek, który usiad?by z wnukami przy kominku i powspomina? stare dzieje :x, a nie jak dziadek, który bierze w ?ap? karabin i wyrusza ratowa? ?wiat walcz?c z mechami.

Chocia?, nie wiem gdzie to czyta?em, mo?liwe, ?e na OH, Kojima co? brzeb?kiwa? o mo?liwo?ci "uprawiania" zarostu w czasie gry. Z drugiej strony, przy MGS2 i MGS3 równie? planowa? i obiecywa? gruszki na wierzbie :roll:
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez phsx » N lut 26, 06 13:50

Nie! Ja niechce zadnego hodowania zarostu :? Snake moglby miec zarost podobny do BB : http://www.gamecenter.cz/storage/articl ... oss_tn.jpg
phsx
Sniper Wolf

Postprzez FOX HUND » N lut 26, 06 14:22

Je?eli chodzi o wygl?d twarzy to...heh... no postarzali go nie?le. teraz nie przypomina wcale Snake'a chocia? graficznie jest zrobiony poprostu ?wietne! I chcia?bym aby by? bardziej podobny do S z 2! Oraz zarost móg?by by? badziej mocniejszy ale bez w?sów!No...
http://members.shaw.ca/rkpellagirl/pictures/studalert2.jpg
FOX HUND
The Patriot

Postprzez Zombie_Snake » Śr mar 01, 06 10:04

Przychylam si? do opinii kolegi FOX HUNDa. Chocia? jest pewna nie?cis?o?? w d??eniu Kojimy. Otó? na ca?kiem pierwszym arcie Shinkawy, Snake mia? w?sy (ten wi?kszy), podczas gdy kilka centymetrów ni?ej przedstwawiono go z brod?.
Ironic isn't it?

Metal-gear-solid-4-
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez borx » Śr mar 01, 06 18:50

Mi tam nowy image Snaka bardzo podpasowal. W?sy to swietny pomys?. Snake wyglada z nimi bardzo oryginalnie, nietypowo i to sie chwali. Rysy twarzy i ogolnie ksztalt twarzy tez bardzo dobre i widac ze wypracowane na podstawie poprzedniego, m?odszega Solida. Wszyscy wpatrzeni w Snake'a z MGS2 jak w obrazek moga sie cmokn?? w pompke :wink: Kojima wie co robi. Nowy image Solida to znak ze Hideo znow idzie swoj? drog?, realizujac wlasne pomysly bez wzgledu na to jak kontrowersyjne wydaja sie one innym. A to bardzo dobrze wrozy grze :lol:
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Young Boss » Śr mar 01, 06 19:38

Jedynym mankamentem nowego wygl?u Snake jest w?sik ;p
Faktycznie zarost bylby fajniejszy ;p
Tactical Espionage Action
METAL GEAR SOLID 3
SNAKE EATER
Young Boss
Inkarnacja VR

Postprzez FOX HUND » Śr mar 01, 06 20:44

Zombie_Snake napisał(a):Przychylam si? do opinii kolegi FOX HUNDa. Chocia? jest pewna nie?cis?o?? w d??eniu Kojimy. Otó? na ca?kiem pierwszym arcie Shinkawy, Snake mia? w?sy (ten wi?kszy), podczas gdy kilka centymetrów ni?ej przedstwawiono go z brod?.
Ironic isn't it?

Dzieki. A tak to znalaz?em dok?adniejsze zdjecie Snake'a z MGS4. no i tak go sobie wyobra?am.
Obrazek a ten bez zarostu...
Obrazek
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez liquid kaczor » Cz mar 02, 06 11:59

Snake z wasikiem wyglada jak mój dziadek :) Jest ogrinalnie, ale jednak wola?bym brod? ew. kozi? bródk? tak? jak zaproponowa? Zombie.
Co do chodowania zarostu to patent ciekawy, zastanawiem mnie tylko jak bedzie wyglada?o dbanie o niego.

Wojna, szuka nas oddzia? komandosów, a my stajemy sobie w k?cie ko?o kupki gruzu i golimy brod? :o
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez Adamska » Śr mar 08, 06 09:03

liquid kaczor napisał(a):Snake z wasikiem wyglada jak mój dziadek :) Jest ogrinalnie, ale jednak wola?bym brod? ew. kozi? bródk? tak? jak zaproponowa? Zombie.
Co do chodowania zarostu to patent ciekawy, zastanawiem mnie tylko jak bedzie wyglada?o dbanie o niego.

Wojna, szuka nas oddzia? komandosów, a my stajemy sobie w k?cie ko?o kupki gruzu i golimy brod? :o

Tylko trzeba b?dzie wcze?niej wst?pic do underground'owego sklepu rebeliantów i kupic piank? oraz wymienne ?yletki :shock:

BTW: To fajnego masz dziadka Liquid :D Pozdro dla niego :)
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez Zombie_Snake » Cz mar 09, 06 17:43

W MGS2 by?a elektryczna maszynka do golenia. Mo?e w MGS4 te? bedzie?
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez PiotrB » Pt mar 10, 06 20:01

Zombie_Snake napisał(a):W MGS2 by?a elektryczna maszynka do golenia. Mo?e w MGS4 te? bedzie?

S?dz?, ?e b?dzie je?li zarost Snake'a ma rosn?? realtime'owo.
PiotrB
The Fear

Postprzez FOX HUND » Pt mar 10, 06 20:04

PiotrB napisał(a):
Zombie_Snake napisał(a):W MGS2 by?a elektryczna maszynka do golenia. Mo?e w MGS4 te? bedzie?

S?dz?, ?e b?dzie je?li zarost Snake'a ma rosn?? realtime'owo.

To d?uga bedzie ta gra.....np.czekamy realne 2 dni aby se móc zarost ogoli?.....hehe :)
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
FOX HUND
The Patriot

Postprzez barth » So mar 11, 06 10:46

rozwi?zaliby to pewnie tak jak w MGS3, odlicza?oby prawdziwe godziny, czy grasz czy nie grasz

btw wed?ug mnie to Sneju powinien wygl?dac w?a?nei jak na jednym z pierwszych artów, czyli jak kiedy?, tylko siwy i z d?u?sz? brod?
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez FOX HUND » So mar 11, 06 18:17

[quote]rozwi?zaliby to pewnie tak jak w MGS3, odlicza?oby prawdziwe godziny, czy grasz czy nie grasz[quote]

[offtop ale sorry]Ale tylko czas tylko by? liczony czy grasz czy te? nie....ale powinno by?tak ze dzie? mija i nastaje noc....iyd
FOX HUND
The Patriot

Postprzez barth » So mar 11, 06 20:55

nie wiem, mo?e b?dzie prze?o?enie czasu rzeczywistego na por? dnia, a tym samym wzrost zarostu, itd(np. gorsza widoczno?c w nocy :D) ale to ju? pozostaje kwesti? twórczo?ci developerów i naszej wyobra?ni
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez Zombie_Snake » Pn mar 13, 06 20:17

W sumie to trzeba powiedzie?, ?e chwyt z siwizn? i w?sami jest jak najbarzdiej na miejscu. W koncu od czego zaczynali?my?
Od ?ó?todzioba i go?ow?sa, przez cz?owieka w ?rednim wieku, by teraz zako?czy? na starym cz?owieku zm?czonym walk? i chc?cym odpocz??. O s?odka ironio!
Prawdziwie czcz? Kojim? w Jego zamys?ach! Jest to swoista symbolika:
od m?odzie?ca do staro?ci! U?wiadomi? sobie trzeba, ?e My fani, prze?ywamy MGS'y i czasem nawet staramy sie postawi? na miejscu Snake'a. Faktycznie starzejemy si? razem z nim, a on razem z nami! I to jest pi?kne.
W?a?ciwie to niewa?ne jaki b?dzie image "new-old" Snake'a. Wa?ne, ?e i tak go zaakceptujemy, bo w g??bi serca jeste?my przywi?zani do Niego samego!
Ostatnio edytowano Pn mar 13, 06 22:13 przez Zombie_Snake, łącznie edytowano 1 raz
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez barth » Pn mar 13, 06 20:58

Amen bracie, amen!

btw. zastanawia?es si? kiedy? czy nie zosta? kaznodziej?(albopolitykiem ;) )?
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez liquid kaczor » Pn mar 13, 06 21:28

A Ty nie zastanawia?e? si? zeby przeczyta? regulamin i my?le? o co piszesz?
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez Zombie_Snake » N mar 26, 06 15:53

Obrazek

Mo?e przerobii? Snejka na KORN STAJL!
Ciekawi mnie jednak jak przedstawi? Mei Ling!
Moja propozycja
:) :) :D :D :roll:
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez borx » N mar 26, 06 16:27

Mei Ling:

Obrazek
Obrazek

Ji-hyun Jun- IMO najlepsza kandydatka na Mei Ling ale szkoda by bylo tak swietnej aktorki na tak marginalna role.
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Mr_Zombie » N mar 26, 06 17:12

Korn style bardziej pasowa?by do Vampa, IMHO ;].
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez PiotrB » Pn mar 27, 06 18:54

Aktorka mo?e by?. Byle by mia?a odpowiedni g?os cho? ten zawsze mo?e u?yczy? aktorka z MGS1 na PSX (ta z TTS brzmi zbyt angielsko).
PiotrB
The Fear

Postprzez Dymek » N kwi 02, 06 09:26

mi nie za bardzo mi podbapd? ten w?sik Snake'a najlepiej by by?o gdyby mia? bródk? jak w MGS3. Mnie ciekawi jak Raidena zrobi? :P mo?e i on zapu?ci twardy m?ski zarost:D
Dymek
Uber Big Boss

Postprzez adison » Pn cze 05, 06 22:09

jak to ma by? hit to tylko taki wygl?d g?. bohatera:

[img]Tu%20bylo%20g?upie,%20brzydkie%20zdjecie%20jakie%20wstawil%20adison%20ktorego%20wali%20to%20ze%20sa%20na%20tym%20forum%20ludzie%20ktorzy%20chca%20normalnie%20pogadac.%20Pojawil%20sie%20cwaniak%20ktory%20musi%20sie%20dowartosciowac%20nabijajac%20sie%20w%20durny%20i%20zenujacy%20sposob.%20Nie%20chcemy%20tu%20takich%20g??bów%20koles%20wiec%20papa[/img]

Koniec. lecisz na ryj z tego forum cieciu!<<<borx
adison
Inkarnacja VR

Postprzez FOX HUND » Pn cze 12, 06 20:38

Jak si? Wam podoba,albo te? nie, Meryl??
Weg?ug Mnie Meryl wygl?da na tak? 18'sto latke. ?le to zrobili, oczywi?c
ja tak uwa?am. Mogli chocia? j? bardziej odwzorowa? z MGS1. Najlepiej z obrazka w Codec'u. :) -Bardzo ?adnie tam wygl?da?a. :roll:
FOX HUND
The Patriot

Postprzez uci » Pn cze 12, 06 22:24

hmm jak dla mnie meryl nie wygl?da na m?od?, cho? mo?e to zas?uga jej urody, taki typ ?e zawsze wygl?da m?odziej, co mo?e myli?...

wszyscy b?da mysle? ze ?ó?todziub - a tu niez?y ?o?nierz
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Flyman » Pn cze 12, 06 23:11

Po tym co widzieli?my w MGS Codecu, wygl?d Meryl bardzo mnie zdziwi?, wydaje si? sporo m?odsza a? za bardzo zwarzywszy na do?? du?? ró?nice lat któr? dziel? obie cz??ci.Meryl wygl?da jak by by?a w ci??y?? :?
Life isn’t just about passing on your genes. We can leave behind much more than just DNA. Through speech, music, literature and movies...Obrazek
Flyman
Zanzibar

Następna strona

Powrót do Wszystko o serii