ja napisał(a):Ludzie z Clover cośtam gdzieś zaczęli robić. Ale teraz nie przypominam sobie, gdzie to czytałem, także linka nie wrzucę...
Sie mi przypomniało.
Oczywiście jest to krwawa sieka na Wii - Mad World.
Moderator: GM
ja napisał(a):Ludzie z Clover cośtam gdzieś zaczęli robić. Ale teraz nie przypominam sobie, gdzie to czytałem, także linka nie wrzucę...
Ludzie z Clover cośtam gdzieś zaczęli robić. Ale teraz nie przypominam sobie, gdzie to czytałem, także linka nie wrzucę...
Old Snake napisał(a):Spieszę poinformować, że zacny team Clover został niestety rozwiązany w ramach cięć budżetowych
twilite kid napisał(a):A za Okami na Wii chyba odpowiadał inny team.
uci napisał(a):Dead Raising 2 na PS3
Tak szczerze to byłby niezły fail dla X360
Jeszcze niech Fable 2 i Forza wyjdą na PC i nie zostanie żaden tytuł jednoznacznie kojarzący się z Xboksem.
twilite kid napisał(a):Tak szczerze to byłby niezły fail dla X360. Jeszcze niech Fable 2 i Forza wyjdą na PC i nie zostanie żaden tytuł jednoznacznie kojarzący się z Xboksem.
Ale czasy nastały....
ColonelAI napisał(a):twilite kid napisał(a):Tak szczerze to byłby niezły fail dla X360. Jeszcze niech Fable 2 i Forza wyjdą na PC i nie zostanie żaden tytuł jednoznacznie kojarzący się z Xboksem.
Ale czasy nastały....
Tak już było przecież za czasów pierwszego Xboxa. Dziwne to jest, że na tegorocznych targach L4D 2, Alan Wake, SCC są przedstawiane jako exy na 360. Przynajmniej Tretton na konferencji Sony zapowiedział FFXIV jakoby PS3 było jedyną konsolą, która będzie miała ten tytuł w 2010.
Tu chodzi o wizerunek konsoli. I gry, które mają się tylko z nią kojarzyć.Raczej dla polityki Microsoftu. Choć fakty są takie że jednak im udało się podkupić wiele tytułów. Zresztą era gier na wyłączność już dawno za nami. Nie mniej mojemu Xboxowi to nic nie odejmuje więc ten fail, to raczej śmiech budzi niż obawy bo graczom to i tak nic nie zmienia.
Gacu chodziło mi o to, że Alan, Splinter oraz L4D2 wychodzą zarówno na PC i 360, a ludziom się wmawia, że to tylko na Xboxa.
Dokładnie dokładnie!!! Plus kiedyś Sega.ColonelAI napisał(a):Czym byłoby Sony czy Nintendo bez swoich kultowych serii?
twilite kid napisał(a):Tu chodzi o wizerunek konsoli. I gry, które mają się tylko z nią kojarzyć.
Zresztą wiedz, że to właśnie tytuły na wyłączność sprzedają sprzęt.
ColonelAI napisał(a):GTAIV wyszły także na konsolę MS
Ale wciąż się rozwijamy i jakiś tytuł, nowa seria jest Cię w stanie zachęcic do kupna konsoli.Saladin01 napisał(a):Lecz co ma zrobić gracz taki jak ja, dla którego wszystkie ulubione serie już osiągnęły status multi?
I zawszę coś utną, na przkład Stubbs the zombie, co-op był w wersji konsolowej a w persocomowej zapomnieli tak? z GTA SA to samo (chociaż patch na to gdzieś w sieci sobie leży...)Gac666 napisał(a):bo zawsze jest tak, że jak jest nawet jakaś konwersja z konsoli na PC to w wielkiej tajemnicy i do końca nie wiesz czy wyjdzie czy nie.
I tak Dual Screen bije rekordy... Sto milionów sztuk... GBC jeszcze nie pobiło, ale brakuje tylko 16 milionów.ColonelAI napisał(a):a Wii zaskoczyło wszystkich i bije rekordy.
Żeby zagrać w MGS4 ludzie kupowali konsolę już wcześniej ; ).
ColonelAI napisał(a):Saladin01 to właśnie MGS4 przyczynił się do wzrostu sprzedaży konsoli w zeszłoroczne wakacje.
Ale wciąż się rozwijamy i jakiś tytuł, nowa seria jest Cię w stanie zachęcic do kupna konsoli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości