Askel napisał(a):Ej, a jak bardzo niemożliwym jest, by jeden aktor zagrał dwie postacie ?
Wystarczy obejrzec jakiś film z.f. Skurcz ; ). W Sumie tzw Olimpijczyku Żelazko zagrał małżeństwo - tak, męża i żonę :p.
Moderator: GM
Askel napisał(a):Ej, a jak bardzo niemożliwym jest, by jeden aktor zagrał dwie postacie ?
No to ja dorzucę jeszcze Johna Cleese który w Żywocie Briana grał co druga postać xD.Ja sem Netoperek napisał(a):Popatrzcie na Mike'a Meyers'a i jego role w Austinie Powersie. W ostatniej części zagrał 4 postacie.
Cisza otaczająca produkcję filmu Metal Gear Solid u wielu budzi niepokój. Według Kojimy prace postępują wolno i w sumie wciąż nie wiadomo kto definitywnie stanie za kamerą, tudzież napisze scenariusz do adaptacji. Tak się złożyło że do sprawy wrócił sam głos Snake'a. Mamy jeszcze w pamięci że jego wizja została odrzucona, najwyraźniej sprawa nie została do końca zamknięta. W wywiadzie dla serwisu Colider, Hayter zapytany że weźmie udział w przeniesieniu gry na kinowy ekran, nie tylko nie zaprzeczył lecz co więcej potwierdził że całkiem niedawno odbyły się rozmowy, które miały na celu przywrócenia go do pracy na projektem. Czy tak się faktycznie stanie, będziemy musieli pewnie jeszcze poczekać.
Jeśli coś wspominają o głosie Snake'a to może będzie to film animowany?
Znany graczom Paul W.S. Anderson, reżyser który przeniósł na kinowe ekrany takie growe klasyki jak Resident Evil czy Mortal Kombat, może mieć coś wspólnego z adaptacją Metal Gear Solid. Serwis ShockTillYouDrop w rozmowie z Jeremy Boltem, producentem filmu Resident Evil: Afterlife, dowiedział się iż Anderson zamierza położyć swe ręce na filmowej adaptacji serii Castlevania, dodał także że chciałby wraz z Andersonem przenieść na srebrny ekran Metal Gear Solid przy współpracy Columbia Pictures. Przynajmniej coś się ruszyło, a jak Wy zapatrujecie się na sprawę?
uci napisał(a):PoP + Disney to jak dla mnie powinien być murowany hit, teraz to ta ekranizacja jest tą na którą czekam z nadzieją
A co do filmu MGS jak się na coś czeka długo to nie oznacza ze dostaniemy hit
Powrót do Metal Gear Solid Movie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości