problem z instalacja na PC

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

problem z instalacja na PC

Postprzez golda8 » N kwi 18, 10 11:18

Mam powazny problem jako ze przed premiera PW chcialem sobie odswiezyc serie a mam ps3 i psp to sciagnołem sobie na komputer mgs2. Chcialem kupic oryginał tej gry ale nie moglem jej nigdzie znaleść moja konsola ps3 nie obsluguje gier wstecz wiec bylo to moje niestety jedyne rozwiazanie, jezeli ktos gral w mgs2 w podobny sposob prosze o pomoc....
golda8
Machinegun Kid

Postprzez Gillian » N kwi 18, 10 12:31

Gillian
Uber Big Boss

Postprzez golda8 » N kwi 18, 10 12:59

niby tak ale za przesylke 2 razy tyle... problem polega na tym ze po odpaleniu gry pojawia mi sie czarne okienko i tyle nic wiecej i gra pada, mam windowsa 7 ale nie wiem czy jest to on jest moim problem czy nie umiejetnosc uzywania crackow, help:(
golda8
Machinegun Kid

Postprzez Gillian » N kwi 18, 10 13:44

Nawet jakby było 10 razy tyle za przesyłkę to nie usprawiedliwia korzystania z piratów. Można by Ci wybaczyć, gdyby sprawa dotyczyła MG na MSX czy Snatchera, które są prawdziwą rzadkością osiągając bardzo wysokie ceny na aukcjach.

Zresztą nie narzekaj, masz tu pierwszą lepszą ofertę za lekko ponad 65zł z wysyłką.
http://cgi.ebay.pl/Metal-Gear-Solid-2-S ... 439ea95f74

Zresztą nie wiem czy czytałeś regulamin, ale jest wyraźnie napisane, że prośby o pomoc w związku z nielegalnymi kopiami MGSów są karane banem. Więc ciesz się, że daję ci szansę.

Problemy związane z MGS2 na PC są szerzej na forum opisane. Przejrzyj te tematy, oceń czy Twój sprzęt podoła i wtedy zdecyduj się na zakup.
http://mgs.gram.pl/forum/viewforum.php?f=5

Nie wspominam już nawet, że ten twój temat też tam powinien się znaleźć.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez ArecaS » N kwi 18, 10 13:50

twilite kid napisał(a):MG na MSX

Lekki offtop: też jest dostępny w Polsce bez problemu, tylko w wersji na komórkę. Dopisz dwójeczkę i będzie cacy. ;)
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Gillian » N kwi 18, 10 13:53

Mówię o MG na MSX a nie o wersji na komórkę. Bo równie dobrze bez problemu w Polsce jest dostępny w pakiecie z Subsistence, a nie o tym mowa.
Choć masz rację, w tym kontekście na prośbę o pomoc w związku z kopiami MG1 i MG2 można odpowiedzieć polecając np Subsistence.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez golda8 » N kwi 18, 10 14:41

wyglada na to ze nie ma szans zeby poszlo bo komputer jest za mocny a winda 7 dodatkowo robi problemy. spoko twilite kid doskonale sobie zdaje sprawe z tego co piszesz.
dzieki za pomoc
golda8
Machinegun Kid

Powrót do Problemy Techniczne