MGS3 i brak wczytywania filmików

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

MGS3 i brak wczytywania filmików

Postprzez CaptSarge » N maja 23, 10 08:18

Kupiłem sobie Metal Gear Solid 3 Snake Eater w edycji w metalowym boxie. Najpierw idzie wszystko dobrze, tzn. filmiki Konami i ten drugi włączają się dobrze, a jak wybieram nową gre to po oknie "After the end of World War II..." płyta jakby przestaje wczytywać się - pojawia się znak w lewym górnym rogu z płytką i znakiem zapytania. "Snake vs. Monkey" mi działa dobrze, a po ściągnięciu jakiegoś save'a(żeby sprawdzić czy wszytko inne działa) walki w Duelu działają, a jak wybieram Demo Theatre i jakiś filmik, jest ta sama sytułacja co w przypadku nowej gry. Najprawdopodobniej jakiś problem z tymi filmikami. Płyta jest w stanie idealnym, sprawdzona "CD Check'iem" i na dwóch konsolach.
Jeszcze brak
CaptSarge
Inkarnacja VR

Postprzez ArecaS » N maja 23, 10 09:22

To wymień konsolę albo przynajmniej laser. Takie coś może być jedynie spowodowane uszkodzoną płytą albo laserem, ale jeżeli za tą pierwszą jesteś pewny...
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Gillian » N maja 23, 10 10:26

I na obu konsolach dzieje się to samo?

Wymień grę, paragon chyba jeszcze masz. Nie wiem za bardzo, w czym masz poza tym problem. Skoro sam zdiagnozowałeś usterkę, to jak mamy ci pomóc?
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez CaptSarge » Pn maja 24, 10 13:41

Czyli nie pozostało mi nic innego niż wymiana. Na szczęście jeszcze nie wyrzuciłem paragonu.
Jeszcze brak
CaptSarge
Inkarnacja VR

Powrót do Problemy Techniczne