Bionic Commando Rearmed + Vista

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

Bionic Commando Rearmed + Vista

Postprzez Operator » N wrz 05, 10 12:13

Z nudy ostatnio postanowiłem jeszcze raz podjąć się wyzwania przejścia ostatniego poziomu w BCR.

Nie mogłem.
Wywaliło po splash screenie okienko Vistowego błędu. Nie wiem o co chodzi, nie instalowałem jakiegoś nie wiadomo czego, nie modyfikowałem na chama plików ani nic podobnego. Próbowałem zainstalować jeszcze raz- też nic.

Czy ktoś ma jakiekolwiek pojęcie co to może być? Czy muszę ratować się Win7?
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Postprzez Gac666 » N wrz 05, 10 19:11

Ja osobiście nie przeszedłem tego poziomu z powodu poziomu trudności ;P. Ale o błędzie nie słyszałem, może warto na forum ichnim spytać co sie dzieje i zarzucić screena z błędem.

Vista jednakże jest dosyć kapryśna, ale to na tyle nowa gra, że nie powinno być problemu.

Wrzuć screena z błędem to po pierwsze.
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez Operator » N wrz 05, 10 19:53

Obrazek

Znalazłem patcha na stronie BC, ale dużo nie pomógł.
Winamp też przestał mi działać na przykład...
Jeszcze nie próbowałem update'ować sterowników karty graficznej, ale wątpię czy to coś pomoże.

EDYTA:
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK
YEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAH!
Działa. Okazało się, że sterowniki i patch jednak pomogły. Chociaż po instalacji obu miałem problem z rozpoznaniem płyty, ale wystarczyło ją przetrzeć kilka razy.
Ale i tak... Jest dupa, bo muszę przechodzić wszystko od początku, bo nie wiedziałem gdzie są save'y...
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Powrót do Problemy Techniczne