Moderator: GM
Faja napisał(a):ja nie mogę bo mam zablokowaną sygnaturkę
Hehe, a 10 lat temu Grabarz w recenzji pisał o DMC jak o kamieniu milowym, który ustanowi trendy, stworzy wręcz nowy gatunek. A historia podzieli się na okres przed DMC i okres po DMC. Wtedy myślałem że niby co on gada i olałem serie, bo co tu może być fajnego. No i rzeczywiście coś w tym jest. A mi się na półce kurzy pierwszy DMC i czeka na swój czas.uci napisał(a):A kamieniem milowym to był DMC
To prawie jak zestaw kurczaczków z McDonalda. (miało być kotlecików, ale nie znalazłem odpowiednika, bo u Sandersa też dają kurczaki...)twilite kid napisał(a):To juz 5 bodajze takich samych gier
SALADYN napisał(a):Simon napisał(a):Sorry, ale dla mnie GoW to kamień milowy - muzycznie, graficznie gameplayowo i fabularnie.
I tym bardziej się zawiedziesz jak ta seria zejdzie na psy jeśli czegoś świeżego nie wymyślą.
Według mnie - nie. Grałeś w ogóle we wszystkie pięć? Na psy to zeszły FIFY, PESY i NFSy bo to przecież jest niemalże co rok to samo tylko nieco odświeżone.twilite kid napisał(a):A jeszcze nie zeszla?:p To juz 5 bodajze takich samych gier ; )
Simon napisał(a):Grałeś w ogóle we wszystkie pięć?
Simon napisał(a):Na psy to zeszły FIFY, PESY i NFSy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości