Posty o grach Metal Gear Solid i Metal Gear Solid: Ghost Babel na Gameboy Color
Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
przez uci » Pn lis 07, 11 21:59
Mimo tego five-seven jest wspomniany w MGS4
Z drugiej strony gra nie lezy w kanonie bo chyb akcja toczy się w tym samym "roku" co MGS2 lub dość podobnie co przez samo się wykluczało?
-

uci
- Uber Big Boss
-
- Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh
przez Gillian » Pn lis 07, 11 22:04
Raiden napisał(a):Mi również, cóż takie życie.
Ja miałem używanego carta z nabitymi 100% ; )
-

Gillian
- Uber Big Boss
-
przez Snake_VR5 » Pn lis 07, 11 22:13
uci napisał(a):Z drugiej strony gra nie lezy w kanonie bo chyb akcja toczy się w tym samym "roku" co MGS2 lub dość podobnie co przez samo się wykluczało?
Jeśli mnie pamięć nie myli, to tak akcja Ghost Babel toczy się siedem lat po wydarzeniach z Operation Intrude N312 w Outer Heaven.
-
Snake_VR5
- Jack the Ripper
-
przez SALADYN » Cz lis 10, 11 02:58
Raiden napisał(a):uci napisał(a):Z drugiej strony gra nie lezy w kanonie bo chyb akcja toczy się w tym samym "roku" co MGS2 lub dość podobnie co przez samo się wykluczało?
Jeśli mnie pamięć nie myli, to tak akcja Ghost Babel toczy się siedem lat po wydarzeniach z Operation Intrude N312 w Outer Heaven.
Nie wiem czy nie sześć lat czy może tylko rok ale to jest fakt że fabuła ma miejsce po zniszczeniu Outer Heaven, w jednym z pomieszczeń znajdujemy nawet szczątki pierwszego Metal Gear'a co sugeruje to samo miejsce akcji albo import pamiątek wojennych przez Viper'a

-

SALADYN
- I was made to fight. I AM a gun
-
Powrót do Metal Gear Solid