GT Event (Sezon 1 / Sezon 2) + dyskusja ogólna

Moderator: Hal

Re: GT5 Event

Postprzez Simon » So lut 09, 13 08:13

bigbudyn500 napisał(a):
Simon napisał(a):Lu przytulił parę punktów karnych i jakoś tak wyszło ,że jestem punkt do przodu :)

Ach faktycznie, mea maxima culpa.
'A cornered fox is more dangerous than a jackal!'

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Gram: MGSV The Phantom Pain

Postprzez hany » N lut 10, 13 14:31

Spoko nie przejmuj sie. Jestem fanem F1 wiec wiem jak sie jezdzi w wyscigach :) aczkolwiek mam nadzieje ze nie bede jak Kobayashi swego czasu :P

moge sie spoznic wiec moze mnie nie byc na kwalfikacjach i moge sie spoznic na wyscig wiec mam mala prosbe jesli nie bedzie mnie do 19:15 zaczynajcie
Obrazek
hany
Inkarnacja VR

Postprzez Hal » Śr lut 20, 13 00:29

Krótki filmik wspominkowy opublikowany dziś przez Sony:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ki7qlDdXxs

Jak wiadomo, jutro odbędzie się ten cały tajemniczy PlayStation Meeting. Czyżby szykowała się zapowiedź GT6 na nową konsolę?
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez Simon » Śr lut 20, 13 00:44

Watpie by juz skonczyli...

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Postprzez Hal » Śr lut 20, 13 00:50

A czy gra musi być ukończona, by ją zaprezenotwać po raz pierwszy? Jeśli ufać wypowiedziom Kaza z 2010 roku, to GT6 jest już od około 26 miesięcy w trakcie developingu.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Postprzez Gillian » Śr lut 20, 13 01:15

26 miesięcy? No to zostało juz tylko koło 40 i gra wyląduje na półkach! By przez kolejne 20-30 byc poprawiania ;)
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Simon » Śr lut 20, 13 08:39

No nie musi, Hal, ale GT6 to pewnie poczatek 2015...

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Postprzez bigbudyn500 » N mar 31, 13 08:13

Merry Christmas Everyone
Pora wyjść ulepić bałwana i czekać na pierwszą gwiazdkę :) :)
Obrazek
bigbudyn500
Sniper Wolf

Postprzez bigbudyn500 » Cz kwi 18, 13 10:22

Kierowniku.. Frekwencja w zawodach strasznie kuleje i przyszłość obecnego sezonu zdaje się być mocno nie wyraźna .Część zawodników ma nas w D... znaczy w "głębokim poważaniu" inni stawiają się na linii startu a po kilku okrążeniach parkują w boksie i pierd....... . Mi osobiście formuła i zasady na jakich się ścigamy odpowiada ale być może dla innych jest zbyt trudna.
Wiadomo ..... siadamy przed konsolą aby się pobawić a nie wqrw..... Pomyślałem , że być może złagodzenie restrykcji braku "wspomagaczy" w postaci włączenia ABS-u we wszystkich seriach przysporzy nam "świeżej krwi"w postaci kilku nowych uczestników. Wiem wiem to nie ja jestem kierownikiem tego turnusu i być może GT5 co poniektórym się już znudziło lecz mnóstwo ludzi którzy nie łapią się do wyścigów w seriach "GTPL" szuka alternatywnej , może ciut " łatwiejszej " formy "konsolomotorsportu" :) Sam z chęcią pościgał bym się w gronie 12-16 zawodników na torze . Pięć osób na starcie może zniechęcić nie jednego fana gt5. Może warto przedyskutować wyżej poruszoną kwestię ? Być może uda nam się uratować ten a kto wie może przyszły i kolejne sezony przed stagnacją a w konsekwencji likwidacją eventu. Takie jest moje skromne zdanie , jestem w stanie przeboleć częściowe ułatwienie a co za tym idzie obniżenie trudności startów w zawodach na poczet nowych uczestników zamęczających pady i nie mających ochoty na kupno kierownicy , choć dla chcącego nic trudnego bo sam na początku byłem tego samego zdania że brak abs to porażka na padzie jednak to dla eventu zmieniłem najpierw konfigurację pada z przycisków kierunkowych które to były niemal świętością od czasów gt na ps one na trigery aby lepiej kontrolować gaz i hamulec aż po zakup kierownicy . Jednak nie wszyscy idą tą drogą co ja więc może wspomniane wcześniej ułatwienie pozwoliło by nowym uczestnikom przyzwyczaić się do zasad jakie panują podczas zmagań na torze nie zniechęcając ich do kontynuacji startów w kolejnych częściach eventu . Nie mam tu na myśli HANEGO który to zawsze marudził na wszystko i wszystkich i zawsze czuł się pokrzywdzony . Być może z pośród ewentualnych nowych uczestników ktoś załapie "wirusa" i stanie się regularnym uczestnikiem eventu. Idzie lato zmrok zapada coraz później więc przydało by się też przedyskutować godzinę startów bo ile zimą pora była odpowiednia to wydaje mi się że przy świecącym pięknie słoneczku nikt nie będzie miał ochoty wracać tak wcześni do domu HeHe .. może SIMON zdąży trochę potrenować i nie będzie stawał tylko na starcie. Jak napisałem wyżej to jest tylko moje zdanie i proszę mnie nie opierd.....ć .
Obrazek
bigbudyn500
Sniper Wolf

Postprzez Luqat » Cz kwi 18, 13 21:38

Właśnie miałem coś napisać na ten sam temat bo ostatnio tu cisza straszna. Poza oczywiście kierownikiem, który podaje jedynie suche wyniki. ;)
Jak najbardziej zgadzam się z BB, że potrzeba nam więcej uczestników, tak żeby co tydzień było te co najmniej 8 osób(nie marzę nawet o większej liczbie).

Wiem, że wcześniej było to już poruszane, ale jak widać skutek jest żaden. Pojawiali się co prawda jedno czy dwu-razowo nowi zawodnicy, ale tylko po to by już więcej się nie pojawić. Wystarczy wspomnieć o Hanym czy Kaltenie - panowie, napiszcie konkretnie co waszym zdaniem trzeba by zmienić, żeby was zachęcić, bo mówienie że "takie reguły nie pasują" wiele nie mówi. Wspominaliście coś o wspomaganiu, ale czy tylko to, czy coś jeszcze. Jeśli to czytacie skrobnijcie dwa słowa bo naprawdę byłoby miło was znowu powitać. Jeśli chodzi o Byśka, to tu z kolei cały czas brak dostępu do sieci(także praca w zależności od grafika), Adolf po problemach z konsolą stracił chyba całkowicie chęć na GT, bo nawet jako SC nie bardzo ma ochotę brać udział. Plazi to już chyba temat zamknięty(chociaż bardzo szkoda, bo to bardzo fair gracz i e-rozmówca :)), tak jak i Sebek, który chyba tłumaczył się zniszczoną kierownicą. Zadzior natomiast to duch, który pokazał się raz i jak twierdził kupił konsolę właśnie dla GT i tego eventu i ślad po nim zaginął. Smoke z kolei po 2-3 razach poddał się i również zniknął, jak również kolega Enter, który nawet jednego wyścigu nie ukończył(niestety trafił niefortunnie na F40 ;). No i ostatnim z banitów tego sezonu jest Roht, który już od 2 miesięcy nie był w sieci. Jak więc widać potencjał był duży i gdyby z tej 10-tki(nie wspominając o tych wszystkich, którzy chociaż raz wzięli udział od pierwszego sezonu - Derat, Pabian...)za każdym razem było pięć osób, plus nasza regularna ekipa: Tar, BB, Sim, Psa i ja to frekwencja utrzymywałaby się na poziomie dziesięciu osób. Byłby to wynik zaiste świetny, a emocje nieporównywalnie większe. Bo z całym szacunkiem, ale wyścigi, w których zaczynamy w pięciu, a dojeżdżamy w 3-4, co zdarzało się ostatnio regularnie, nie zachęcają :(

Nie chcę tu teraz siać defetyzmu, ale mimo dużej dozy samozaparcia, ciężko czasami znaleźć motywację, by jechać przez 40 minut samemu, po tym jak np. uszkodziło się samochód, bądź najzwyczajniej nie jest się w stanie utrzymać tempa liderów, a jeden z uczestników stracił połączenie i wyrzuciło go z pokoju, natomiast drugi(z którym prowadzi się walkę o pozycję przez pół wyścigu) zjeżdża do boksów i kończy udział. Zapewne Simon domyśli się, że chodzi w tym przypadku o niego. Nie bierz tego do siebie Sim, ale naprawdę nie jest fajnie znaleźć się w takiej sytuacji. Ja też nieraz miałem tak - żeby wspomnieć choćby pamiętny dla mnie wyścig w Madrycie - że co chwilę witałem w pitstopie, a mimo to zaciskałem zęby i jechałem dalej pomimo kilku okrążeń straty i braku możliwości dojechania na innej niż ostatnia pozycji. Robiłem i robię to z szacunku do pozostałych chłopaków - również do Ciebie - bo raz, że to fajna e-kipa ;), a dwa, że poświęcacie swój czas jak i ja i to nie tylko podczas wyścigu, ale i w tygodniu kiedy ktoś siedzi kilka godzin trenując. Zawsze kiedy znajdę się w takiej pozycji(i to wcale nierzadko ;))to staram się znaleźć jakąś motywację czy cel, jak choćby w ostatnim wyścigu, kiedy jadąc sam przez większość wyścigu postawiłem sobie cel, aby nie dać się zdublować liderom. Kiedy jednak okazało się, że nie dam rady utrzymać się przed Tarem i BB, kolejnym celem było nie dać się zdublować Przestępcy i to się udało ;) Poza tym Sim, odnośnie tego wyścigu to zjechałeś do boksu na 20tym okrążeniu, po tym jak uszkodziłeś przednie lewe koło. Zdaję sobie sprawę, że tutaj pitstop to strata prawie okrążenia, ale po pierwsze zawsze jakaś przygoda może się zdarzyć innym i uda się awansować, a po drugie(i ważniejsze) z takim uszkodzeniem mogłeś kontynuować jazdę. Ja miałem dokładnie takie samo uszkodzenie już od 3go okrążenie, a pomimo to udało mi się Ciebie dogonić i walczyć z Tobą przez kilka okrążeń. Także - "wola jest wszystkim" :)

Natomiast co do godziny, to jak najbardziej można się dogadać, bo sam nie lubię siedzieć przed tv kiedy słońce świeci w ekran :) Na razie zmieniliśmy godzinę na 20.00, ale najważniejsze jest to żeby dało to jakiś wymierny efekt. Także jeśli ktoś jest zainteresowany powrotem czy debiutem i ma jakieś sugestie co do czasu czy zasad niech śmiało pisze.
Ja osobiście chciałem poruszyć jeszcze jedną kwestię organizacyjną. Chodzi mianowicie, o wcześniejszą informację(najpóźniej dzień przed wyścigiem, a nie 3 godziny) o tym czy będzie się brało udział w wyścigu. Wiadomo, że są nieprzewidziane sytuacje, ale jeżeli ktoś z pewnością/dużą dozą prawdopodobieństwa nie będzie mógł się stawić, niech da znać na forum albo Tarowi na psn, a szef np. wrzuci tu stosowne info. Będzie można np. przełożyć wyścig o tydzień czy ewentualnie przełożyć czas rozpoczęcia, jeśli ktoś będzie musiał dłużej odespać ;)
Chodzi mi o to, że nie widzi mi się stawać na starcie 3 trzy osoby, a nierzadko wyjeżdżam na weekend i wracam w niedzielę popołudniem, zamiast zostać do późnego wieczora/poniedziałku za miastem. Także pomyślcie czasem o innych i szanujcie również ich czas.
Wiem, że trochę pomarudziłem, ale tak jak zapewne wszyscy, chciałbym aby było tylko lepiej :)

P.S. Mam nadzieję Sim, że Twój znajomy, o którym ostatnio wspominałeś zjawi się w niedzielę i zostanie z nami na dłużej bo debiut może być dal niego bolesny - Ferrari, na sportówkach :>
Luqat
Olga Gurlkovich

Postprzez Simon » Cz kwi 18, 13 22:57

Nie bede cytowal bo pisze z konsoli.
Odnosnie ostatniego wyscigu to naprawde zalamalem rece bo 10 okrazen przed toba Lu uciekalem i prawie drugie tyle cie potem scigalem z nie malym trudem i gdy wyrznalem tym kolem to to juz byl dla mnie koniec...A ty mi tu jeszcze mowisz, ze zwiewales mi z uszkodzonym kolem no to z czym do ludu?
Tak jak pisalem, K-carem pit-stop na Eiger to po zawodach - nie widzialem dalszego sensu.

Dalej, co do godziny mojego przybycia (i powiadomienia, ze sie spoznie), fuksem w ogole udalo mi sie stawic bo naprawde zrobilem to z wywieszonym jezorem i 20.00 to dla mnie jedyne rozwiązanie gdyz w niedziele chodze troche pobiegac na sali za pilka i czasami dopiero o 19.00 koncze i wracam i siadam z wami do gry bez prysznica i do tego lece na zywiol bo nie bylo kiedy potrenowac ( w niedziele, reszta tygodnia to inna bajka). A wiec uszanuj Lu tez i moja sytuacje.

Zgadzam sie tez, ze za pozno dalem znac ale to dlatego, ze sam sie pozno dowiedzialem,ze sale mam pechowo na 17.00 a nie jak zaazwyczaj na 16.00.
Ja z Eventu nie zrezygnuje i bede staral sie konczyc wyscigi ale czasami po prostu ciezko jest przezwyciezyc zmeczenie i wkurwienie.
Co do zasad, mi brak ABS nie przeszkadza jesli GT300 czy GT500 gramy sporadycznie a nie przez 1/2 czy 1/3 eventu:/

Jesli chodzi o mego znajomego to jest on co prawda tylko znajomym z listy PSN ale mam gleboka nadzieje, ze wezmie udzial i zabawi na dluzej - pozdro, Namingway, wypowiedz sie w temacie:)
Oby 20.00 zostala na dobre bo inaczej bedzie ze mna kiepsko. Natomiast nadal bede szukal chetnych bo frekwencja jest stanowczo z dupy...

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Postprzez plazimodo » Pt kwi 19, 13 17:27

Czołem Panowie.

Mimo, że nie jeżdżę już z Wami od dłuższego czasu, to z przyzwyczajenia ciągle tu zaglądam. Szkoda, że Event nie rozwija się tak jak wszyscy sobie tego życzyli. Zbyt długo mnie nie było na starcie, żeby głębiej wnikać w przyczyny, ale sądzę że nie zmieniły się od samego początku zmagań - czyli wysoki i stale podnoszony poziom trudności. Przy braku jakichkolwiek wspomagaczy uniemożliwia to debiutantom przejechanie bezbłędnie choćby 1 okrążenia i co za tym idzie zamiast czerpać frajdę z pokonywania kolejnych zakrętów, zniechęcają się obtłukując ściany. W pierwszym sezonie łatwiej było się nakręcić na dłuższe ściganie w Evencie (w końcu zaczynaliśmy od Eunosa, Civica czy Golfa) niż teraz, gdy nowi uczestnicy muszą na dzień dobry okiełznać Ferrari czy GT500 bez ABSu.

Co do mnie to od pół roku mam ok. 80% weekendów zajętych do późnych godzin wieczornych i nie ma widoków na zmiany. Nieco poprawia sytuację późniejsza pora wyścigu, np. w tą niedzielę obiecuję stanąć na starcie i potrenować choćby pół godziny aby nie uprzykrzać innym wyścigu. Co dalej zobaczymy.

Pozdrowienia
plazimodo
Machinegun Kid

Postprzez Luqat » So kwi 20, 13 16:53

No to świetna wiadomość Plazi :) Mam nadzieję, że nie będzie to jednorazowy wyskok z Twojej strony 8)
Jeżeli nowa godzina wyścigu spowoduje, że będziesz mógł się regularnie pojawiać, to jeśli będzie potrzebne nawet dodatkowe pół godziny(dla Ciebie czy Simona - który jednak będzie jechał do końca ;))to jestem za!!!

Co do poziomu trudności, to dla mnie np. nie jest problemem brak Abs'u, wspomagania czy mocy pojazdów, ale tempo Tara, Bydynia czy Przestępcy i moja niemoc tak szybkiej jazdy, co muszę przyznać nieco mnie irytuje i czasem demotywuje(moja jazda, nie szybkość innych ;)) Zawsze wydawało mi się, że jestem niezły w "te klocki", ale jak widać rzeczywistość to zweryfikowała. No, ale przecież nie będą chłopaki jeździć wolniej i poniżej swoich możliwości, żeby wyrównać szanse ;)

P.S. Jakby kto nie zauważył, to dodałem kilka fotek z wyścigu do poprzedniego posta. Miałem je wrzucić wczoraj razem z relacją, ale czas naglił do wyjazdu na weekend, więc wrzucam dziś. Miłego oglądania...piraci :pirate: >:->

P.P.S. Nie mogę się napatrzeć jak malowniczo położony jest ten tor. Jeden z moich ulubionych (nie tylko pod względem estetyki) w grze 8) :flower:
Luqat
Olga Gurlkovich

Postprzez Namingway » N kwi 21, 13 12:43

Witam wszystkich!;) może zacznę od tego ze potwierdzę swoja obecność w dzisiejszym wyścigu, no i postaram sie zostać na dłużej;) to będzie pierwszy tego tupu wyścig w którym wezmę udział ale twarde reguły i debiut w ferrari na sportówkach wcale mnie nie odstrasza jakoś. Przynajmniej będzie ciekawie;) najwyżej będę ciągną się na końcu stawki;p pozdrawiam i do zobaczenia na torze;)
PSN ID: Namingway_PL
Namingway
Predator

Postprzez uci » N kwi 21, 13 13:08

to jest po prostu długoterminowy plan Hala jak wykończyć konkurencję i wygrać cały GT event ;)
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Luqat » N kwi 21, 13 18:28

No to zapraszamy kolegę również, co by zepsuć plan Tarowi :)
Luqat
Olga Gurlkovich

Postprzez Simon » N kwi 21, 13 19:08

Jak będzie Plazi to powinno nas dziś być siedmiu:)

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Postprzez Hal » N kwi 21, 13 22:51

Tar jednak się tym zbytnio nie przejmuje, wpadając na metę zaraz za Budyniem, bo wie, że sędziowie są w jego kieszeni i mimo, że dojeżdża drugi okazuje się, że wygrywa Jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co...

Dodam jedynie, że to już druga taka sytuacja, gdzie 'wygrywam' w ten sposób przegrany wyścig. Co ciekawe, oba przypadki miały miejsce w zmaganiach uroczych K-Carów. Przypadek? Nie sądzę.

to jest po prostu długoterminowy plan Hala jak wykończyć konkurencję i wygrać cały GT event

Nic się przed Tobą nie ukryje, prawda Uci? Przejrzałeś mnie na wylot i teraz jestem zmuszony zmienić swoją nikczemną strategię. Także Panowie, uważajcie - od następnego wyścigu powracają tajemnicze disconnecty...

Witam wszystkich!;) może zacznę od tego ze potwierdzę swoja obecność w dzisiejszym wyścigu, no i postaram sie zostać na dłużej;) to będzie pierwszy tego tupu wyścig w którym wezmę udział ale twarde reguły i debiut w ferrari na sportówkach wcale mnie nie odstrasza jakoś. Przynajmniej będzie ciekawie;) najwyżej będę ciągną się na końcu stawki;p pozdrawiam i do zobaczenia na torze;)

That's the spirit! Brawa za postawę i wytrwałość, zarówno dla Ciebie, jak i Simona oraz Plaziego, którzy zmagali się w dzisiejszym Evencie z niesprzyjającymi czynnikami (jazda na padzie, gorączka). Szkoda, że PSA wyjątkowo zaniemógł, ale pomimo tego i tak wyścig wyglądał dziś znacznie korzystniej ze względu na ilość zawodników na torze.
Hal
Zanzibar

Postprzez bigbudyn500 » N maja 05, 13 23:53

Kierowniku mam nadzieję że w enzo pojedziemy na wyścigowych bo sportowe nie za bardzo mają ochotę współpracować z siedmiuset konikami :) :) :)
Obrazek
bigbudyn500
Sniper Wolf

Postprzez Hal » Pn maja 06, 13 00:02

A jaki ta Ferrarka ma domyślny zestaw sportowych opon?
Hal
Zanzibar

Postprzez Namingway » Pn maja 06, 13 16:04

A ja się akurat zgodzę z Budyniem. Bo pewnie gdybym miał taką ferrarke w "realu" i gdybym chciał pojeździć nią po torze, to pewnie maiłbym gdzieś w szafie komplecik opon przeznaczony akurat do tego celu, tym bardziej jeśli chodzi 700 konnego potwora jakim jest Enzo. Wiecie kiedy idę biegać zakładam buty do biegania chociaż domyślnie chodzę w innych ;)
PSN ID: Namingway_PL
Namingway
Predator

Postprzez Hal » Wt maja 07, 13 00:07

Niedzielny wyścig serii GT500 na Circuit de la Sarthe 2009 został przerwany w wyniku problemów sieciowych. Wszyscy gracze zostali wyrzuceni z pokoju po blisko 50 minutach rywalizacji.

Wyścig zostanie powtórzony 19.05. Wciąż obowiązywać będą wyniki niedzielnej sesji kwalifikacyjnej.

Panowie, jestem właśnie po krótkim, 15-minutowym teście jazdy Ferrari Enzo na Daytona Road Course. Podtrzymuję konsekwentnie dotychczasową metodę doboru ogumienia na wyścigi z cyklu Puchar Ferrari. Pojedziemy na standardowym zestawie opon (sportowe twarde). Jeśli ktoś uważa, że tego typu wyzwanie całkowicie go przerasta (a nie sądzę, by po Evencie F40 na Deep Forest były tutaj jeszcze takie osoby...) i nie podoła zadaniu, radzę inaczej zaplanować sobie niedzielny czas. Nie chciałbym potem słuchać wyrzutów pod moim adresem, że zrujnowałem komuś nerwy w piękny majowy wieczór;)

Bo pewnie gdybym miał taką ferrarke w "realu" i gdybym chciał pojeździć nią po torze, to pewnie maiłbym gdzieś w szafie komplecik opon przeznaczony akurat do tego celu, tym bardziej jeśli chodzi 700 konnego potwora jakim jest Enzo. Wiecie kiedy idę biegać zakładam buty do biegania chociaż domyślnie chodzę w innych

La Festa Cavallino jest w pierwotnym swym zamyśle zaplanowany jako cykl zmagań fabrycznych modeli sportowych samochodów Ferrari, który ma odróżniać się od stricte wyścigowego charakteru Zawodów GT500. Sportowy samochód = sportowe opony.

Finał tego Pucharu na Monzie odbędzie się natomiast w samochodach wyścigowych, więc tam spodziewajcie się odmiany:)
Hal
Zanzibar

Postprzez Simon » Wt maja 07, 13 00:39

Deep Forest to akurat mi bardzo przypasil za to Daytona to sobie nie wyobrazam...

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Postprzez bigbudyn500 » Wt maja 07, 13 12:55

Hal Emmerich napisał(a):Panowie, jestem właśnie po krótkim, 15-minutowym teście jazdy Ferrari Enzo na Daytona Road Course. Podtrzymuję konsekwentnie dotychczasową metodę doboru ogumienia na wyścigi z cyklu Puchar Ferrari. Pojedziemy na standardowym zestawie opon (sportowe twarde). Jeśli ktoś uważa, że tego typu wyzwanie całkowicie go przerasta (a nie sądzę, by po Evencie F40 na Deep Forest były tutaj jeszcze takie osoby...) i nie podoła zadaniu, radzę inaczej zaplanować sobie niedzielny czas. Nie chciałbym potem słuchać wyrzutów pod moim adresem, że zrujnowałem komuś nerwy w piękny majowy wieczór;)

Spoko kierowniku zapodam sobie geriavit przed wyjazdem na tor i jazda jak to nie pomoże to jakie relanium aaalbo aviomarin i spina na maksa . Pamiętajcie jednak że enzo na sportowych hamuje jak tramwaj albo dobrze obładowany zestaw :D :D
Obrazek
bigbudyn500
Sniper Wolf

Postprzez Simon » Cz maja 09, 13 12:41

To jest bardzo dobry pomysl bo wtedy kazdy termin bylby osobno w innym watku i wszystko byloby przejrzyste i latwe do odnalezienia.

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Postprzez Gillian » Cz maja 09, 13 16:21

Jeśli nikt (pozostali admini) nie będzie miał nic przeciwko, to wieczorem dodam grupę i dział.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Gillian » Cz maja 09, 13 21:13

Jest dział, jest grupa. Dodałem kilku użytkowników z ostatnich stron tematu. Hal jest liderem grupy, to będzie dodawał chętnych.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Hal » Cz maja 09, 13 21:21

Dzięki, dobry pomysł. Nie pomyślałem o tym.

Teraz sekta może rozwijać się jeszcze prężniej.
Hal
Zanzibar

Postprzez Simon » Pt maja 10, 13 00:33

Hal Emmerich napisał(a):Dzięki, dobry pomysł. Nie pomyślałem o tym.

Teraz sekta może rozwijać się jeszcze prężniej.

Hehehe ano. Trza tylko jeszcze bardziej rozwinac rekrutacje:]

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Re: GT Event (Sezon 1 / Sezon 2) + dyskusja ogólna

Postprzez dregg » Wt cze 11, 13 11:05

Świetnie zrealizowany o wyścigach, inspirowany wypowiedziami Ayrtona Senny - http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... c6o_cNPEo#!
dregg
Arnold

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gran Turismo Club