przez Gillian » Śr lip 30, 14 09:02
Na szybko kilka slow po ok 2h grania.
Grafika ladna, next gen to nie jest, ale bardzo ladnie. Tylko ze tradycyjnie juz dla ND - plastikowo. Nie wiem czy to wina oswietlenia czy np braku dobrego ziarnistego filtra, ale przypomina mi sie plastik-fantastik z U2... Razi troche wykonanie pewnych elementow typu woda. Mogli to dopracowac na PS4. Tego typu detale nawet nie umywaja sie do wielkiego technologicznego osiagniecia poprzedniej generacji, czyli GTA5.
60 klatek przy 1080p i AA miazdzy. Wlaczylem na chwile lock na 30, ale patrzec sie na to nie dalo. Bajki o filmowosci mozna se do dupy wsadzic. To jest gra, ma byc ultra plynnie.
Co do samej gry - poczatek byl mocny, ale gry tam nie bylo. I im dalej tym coraz bardziej zastanawiam sie, kiedy zacznie sie cos ciekawego z perspektywy gameplayu. Bo na razie widzialem juz te slawna glupia AI. Kiedy wrog nie zauwazy Joela, nasi kompani moga biegac obok ich, a i tak nie zauwaza. A kiedy przyjdzie co do czego to NPC biegaja wokol wrogow zamiast szybko likwidowac... Wiem ze to poczatek, ale po tych ochach i achac oczekiwalem czegos lepszego...
Nic, dzis pocisne dalej. Na razie nie wyrokuje, ledwo kilkanascie procent gry za mna.