Witamy w Kaczogrodzie

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez Uzion » Śr wrz 13, 06 03:37

A moim zdaniem KACZYNSKI IS THE BEST!!!

Gdyby Tusk byl prezydentem nic by sie nie zmienilo.
Moi rodzice tez: Tusk Tusk i Tusk, ale po tygodniu walkowania i przekonywania az dopilnowania zaglosowali na Kaczynskiego:)
On przynajmniej robi cos dla Polski. Ile spraw sie wyjasnilo ostatniego czasu, ile afer. Dobra zamordujcie mnie wszyscy Ja glosuje na Kaczke.

Kaczor!!! Kaczor!!! Kaczor!!!

Poza tym Tusk nie mial slubu, mial zatargi z kosciolem itp. (cholera wie co tam jeszcze). A Kaczor wyksztalcony, zna sie na prawie (nie to co Kwachu nawet mgr nie mial) itp.
Uzion
The Fury

Postprzez kul2 » Śr wrz 13, 06 13:01

Pa?stwo Tusk s? szcz??liwym ma??e?stwem z prawie (bez 3 lat) trzydziestoletnim sta?em

http://wybory2005.wp.pl/kat,25243,wid,8 ... caid=12514

Z kosciolem, a raczej z RM w tym kraju prawie kazdy polityk nie stojacy po odpowiedniej stronie ma zatargi. Wiara i podejscie do niej jest indywidualna sprawa kazdego czlowieka i nie mozna na jej podstawie go osadzac, tak samo jak na podstawie tego co zrobil ktos kiedys z jego rodziny.

To ze Kaczynski jest profesorem nie swiadczy o jego ogladzie czy tez inteligencji. Nic nie mowie, ale zeby za komuny dostac sie na studia, rodzice musieli byc w partii, a zeby zostac profesorem, to samemu trzeba bylo...;)

Gdybym chcial kontynuowac temat napisalbym o tym ze Kaczynski jest zwyklym chamem, ktory nie potrafi panowac nad emocjami [slawetne spieprzaj dziadu], nie umie zachowac sie w towarzystwie [kto to widzial, zeby calowac mezczyzne w reke], ani troche nie jest reprezentatywny [a taka role naszym ustroju ma odgrywac prezydent], nie ma za grosz poczucia humoru [przeciez on do cholery naprawde wyglada jak kartofel], nie nakazuje zaprzestania sciagania ludzi, ktorzy go obrazili [a Kwasniewskiego ludzie nawet jajkami obrzucali i ich do sadu nie podawal, mimo iz mogl]. Najwazniejsze - nie jest osoba, ktora dobrze reprezentuje nasz kraj na zewnatrz. Nie wiem czy on dalej wierzy w merkantylizm i dazy do odizolowania Polski od reszty swiata, ale z pewnoscia jego postac pogorszyla nasze stosunki z reszta Europy.
Gdybym chcial, poprosilbym o przedstawienie tych afer, ktore sie wyjasnily, ale nie chce tego ciagnac, naprawde.

Kwasniewski nie skonczyl studiow, ale byl wygadany i reprezentowal soba jakis poziom, znal angielski, nie potrzebowal tlumaczy, co od razu sprawia ze jest inaczej odbierany jako czlowiek, a Kaczynski no coz, jeden jezyk w dodatku rosyjski, ktorego nie uzywal pewnie przez XX lat, dla mnie to nie jest czlowiek wyksztalcony, jedynie nadzwyczajny profesor prawa. Ciekawe czemu nie zaznaczaja ze jest profesorem na danej uczelni, przeciez nie uzyskal tytulu profesora zwyczajnego.

Polityka zupelnie mnie nie interesuje, za moj typ pogladow w Chinach laduje sie w wiezieniu, w Polsce jeszcze nie. A jezeli kiedys trafie to chyba pekne ze smiechu ze jestem wiezniem politycznym we wlasnym kraju.

Szanuje Twoje poglady, nie rozumiem jak mozna popierac czlowieka, ktory reprezentujac nasz kraj ma problemy z wyslawianiem sie, a w czasie wystapien w TV wyglada przekomicznie, ale to szanuje.
Ostatnio edytowano Śr wrz 13, 06 13:10 przez kul2, łącznie edytowano 1 raz
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez odin » Śr wrz 13, 06 13:06

Przed chwil?, chcia?em cos napisa?, ale z drugiej strony pomysla?em ?e móg?bym rozpocz?? powa?n? dyskusj? ( domy?lcie si? w jaki to sensie ;) ). St?d te?, jesli chcieliby?cie aby napisa? co? w tym temacie tak bez uwzgl?dniania ju? tego co mo?e si? dalej sta? to prosze napiszcie.
Ostatnio edytowano Śr wrz 13, 06 13:07 przez odin, łącznie edytowano 1 raz
odin
od internetu mi urwiesz!

Postprzez kul2 » Śr wrz 13, 06 13:07

Napisz napisz napisz ;d;d;d
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666x » Śr wrz 13, 06 16:08

Zgadzam si? z kulem w 100%.

Zreszt? zauwa?cie co zrobi? Kaczy?ski jak by? Prezydentem miasta warszawy. NIC. Ca?a ta pieprzona afera z rz?dowym samolotem teraz. Po kiego grzyba to. Nie móg? ich podrzuci? ? Potem by sobie polecieli dalej, a tak to b?d? 2 osobne delegacje w sprawie F-16. Ju? widze miny amerykanów, którzy b?d? zdziwieni, ?e tak osobno. To ?wietnie ?wiadczy jak nam sie uk?ada i jakiego mamy prezydenta. Osobi?cie jestem wsciek?y.

Druga sprawa. Wyd?u?enie wieku s?u?by i poboru w wojsku do 65 lat! No pomy?lmy po kiego kurna wa?a w wojsku stary pryk 60cio letni? Co on zrobi? Druga sprawa. Wezm? dziadka, ojca i syna do wojska i dadz? ich w jednych koszarach? Albo sytuacja gdzie syn jest sier?antem, a ojciec poborowym (albo dziadek?). No pogi?te jak stado kurczaków wrzucone do miksera.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Uzion » Śr wrz 13, 06 17:07

Cholera ale mi teraz dowaliliscie argumenty. Normalnie sie chowam pod ziemie. Chyba jednak poczekam do wyborow i zrobie analize tego co Kaczka zrobila dobrego dla Polski a potem zaczne glosowac. Ale do Tuska przekonany nie jestem. KONIEC KROPKA
Uzion
The Fury

Postprzez kul2 » Śr wrz 13, 06 18:21

No i bardzo dobrze, nikt Cie do niego nie naklania, Tusk pewnie nie bylby wiele lepszy, tylko troche inaczej by sie prezentowal. Prezydent w Polsce to taka laleczka, ktora ma sie podobac ludziom ;)
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Mr_Zombie » Śr wrz 27, 06 20:30

Pewnie ka?dy, kto ogl?da wiadomo?ci/czyta jakie? serwisy informacyjne s?ysza? o "aferze begerowej" :)
Handlowanie stanowiskami, podkupywanie pos?ów, czy te? mo?liwo?? sp?aty przez Sejm (czyt: podatników) weksli na?o?onych na pos?ów Samoobrony w razie ich odej?cia z partii - to obiecywali pani Beger panowie Lipi?ski i Mojzesowicz z PiS, by przesz?a do ich partii. Gdy pani Beger wypu?ci?a ten materia? (w formie nagra? audio i video) na ?wiat?o dzienne, rozszala?a si? burza. Opozycja krzyczy: 'korupcja!, skandal! dymisja rz?du!", PiS uspokaja "wszyscy tak robi?, to normalne, nie ma z czego robi? afery", cho? afer? robi? faktycznie nale?y.
Nie wiem, jak si? prowadzi polityk?, jednak obiecywanie komu? urz?dów, czy pieni?dzy na sp?at? weksli byleby tylko przeszed? na ich stron? to jest korupcja, jakby nie patrze? ("korupcja - przest?pstwo polegaj?ce na przyj?ciu przez osob? pe?ni?c? funkcj? publ. korzy?ci maj?tkowej lub osobistej (albo jej obietnicy) w zamian za dokonanie czynno?ci urz?dowej lub bezprawnej." wg PWN). PiS powo?a? Biuro Antykorupcyjne by z takimi dzia?aniami walczy?, jednak gdy sami to robi?, nie widz? w tym nic z?ego.

A najlepsze by?o teraz wyst?pienie premiera (zreszt? by?o zb?dne, bo ka?dy zapewne domy?la? si?, co zostanie powiedziane) - "My jeste?my the best, mamy ?wietny projekt bud?etu, ?wietne ustawy, w ogóle to rok naszych rz?dów by? najlepszy spo?ród tych 17 lat III RP [prawie ?e aktualny cytat], i wszyscy porz?dni ludzie to doceniaj?. Istnieje jednak *szara sie? nieformalnych i formalnych ?rodowisk*, która chce powrotu uk?adów i grup trzymaj?cych w?adz?, i robi? z ig?y wid?y. Ale my si? nie damy, dalej b?dziemy ?erowa? na g?upocie ludzi którym mo?na wszystko wcisn??, i w?adzy nie oddamy".
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Gac666x » Śr wrz 27, 06 22:30

"A ciebie polaku co w kraju jeszcze trzyma ?"

Mnie ju? chyba tylko studia...
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Snake VR » N paź 22, 06 02:12

Dla mnie polska polityka i wogóle polityka na swiecie to jeden wielki syf , od kilku lat widze ze polityka w naszym raju upada zreszt? tak samo jak nasze pa?stwo. Ci?gle widzimy te same twazne , zastanawiam sie czasem czy nie postrzeba nam zupe?nie nowych ludzi w polityce.

Co do 4 RP to po ujawnionych tasmach wydaje mi sie ze ta wizja w oczach spo?ecze?stwa upad?a.Bracia K. jednak maja gdzies tasmy , i dalej bed? s?dzic ze jestesmy w 4 RP bo s? slepi i g?usi , maj? tak? manie. Ja uwazam osobiscie ze dalej jestem w 3 RP ale nie oto chodzi w której jestesmy a w której nie tylko chodzi oto ze w naszym pa?stwie nie jest za dobrze i chyba raczej juz nie bedzie
Snake VR
banan

Postprzez uci » N paź 22, 06 07:32

momentami jak za komuny, niewazne co mysl? ludzie, mi i tak rz?dzimy i nic nam nie zrobi?.

A motyw z odbudow? Koalicji jaky nic si? nie stalo, jest ju? sam nie wiem...
?mieszny to juz chyba by?o...
Jak narazie rz?d tylko nam pokazuje jak stac si? po?miewiskiem ca?ego ?wiata i jak olewac wszystkich.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Mr_Zombie » N paź 22, 06 09:45

Najlepsze by?o to, jak ostatnio w jakim? wywiadzie, zapytany o "warcho?a" Kaczy?ski stwierdzi?, ?e on nigdy Lepper'a warcho?em nie nazwa? (?e on jedynie tylko tak ogólnie okre?li? warcholskie zachowanie, a reszt? dopisa?y media), a mówi?c o ludziach "niskiej reputacji" z którymi nie maj? zamiaru wspó?pracowa?, mia? na my?li "pewn? pos?ank?" :D.
Nie ma to jak manipulowa? prawd? :).
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez uci » N paź 22, 06 11:26

mój ulubiony motyw to oczywiscie Szary Uk?ad, który stoi za wszytkim i psuje reptuacje kaczym braciom.
uci
Uber Big Boss

Postprzez solidus grabczas » N paź 22, 06 20:32

mnie i tak zawsze rozbraja
"Nam nie wmówi? ?e czarne jest czarne a bia?e jest bia?e!" :lol: ostr? padak? z tego mam po dzi? dzie? xD ^^
Welcome back Commander...
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Mr_Zombie » Pn paź 23, 06 09:09

Do tego powinno jeszcze doj?? "... a korupcja to korupcja" :P
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez uci » Pn paź 23, 06 17:35

no a jak si? jeszcze powiedzie ojcu naszego misnistra edukacji to nasze dzieci w przysz?o?ci beda si? uczy?y ?e dinozaury to smoki i ?y?y gdzie? do 15 wieku kiedy wygine?y. A ostatnie ci?gnr?y ryksze cesarza chin.

Nie do?? ?e sami s? g?upi to jeszcze chc? kolejne pokolenia pociagn?? za sob?
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gac666x » Pn paź 23, 06 19:18

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3696597.html

Mo?e nie do ko?ca polityka, ale...
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez uci » Pn paź 23, 06 20:38

a ja si? dziwi?em czemu R. Giertych jest dziwny...
Teraz to w sumie nie wiem czy ma mi byc go ?al czy jak, ale z takim ojcem to naprawde nie dziwie si? ?e jest taki a nie inny...
Ale koniec usprawidliwiania.

Poporstu kiedy my?lisz ?e to ju? wszystko, oni ciagle potrafi? zaskoczy?...
uci
Uber Big Boss

Postprzez solidus grabczas » Pn paź 23, 06 23:39

krótki komentarz

oh my fucking god.......
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Sage » Wt paź 24, 06 16:31

Mamucie befsztyki...jaki? dowód, panie Macieju? Skoro istnieje tylko dewolucja, to dlaczego ludzi wcze?niej nie by?o, a teraz s?? Je?li za dziesi?? lat dzieci b?d? si? uczy? w szkole, ?e ostatniego dinozaura zabi? Szewczyk Dratewka...po prostu brak mi s?ów.

Nie mam te? s?ów dla ponownej koalicji pis-samoobrona. To ju? nawet nie jest ?mieszne, to chore. Mia?em ju? nadziej?, ?e lepper si? utopi, a jednak kaczory uzna?y, ?e go uratuj?...j33z.
TONIGHT WE DINE IN HELL!
Obrazek
Sage
Zanzibar

Postprzez Uzion » Wt paź 24, 06 20:25

O losie! W tej Polsce ostatnimi czasy sie normalnie rozpierducha robi jak nie wiem! Jednak jak mysle o roznicy miedzy USA a Polska to mnie az trzesie. Ale ciagnelo mnie do swojego kraju ;]. Politycy powinni zapomniec o tych swoich bezsensownych klotniach i zajac sie wreszccie krajem, do cholery. Co oni sobie wyobrazaja, ze beda sobie robic cyrki a ludnosc bedzie se to ogladala. Hmm... moze jakas rewolucja zalatwila by sprawe co? (aha tak ogolnie to sorry, dawno mnie nie bylo musialem miesiac nadrabiac ;]
Uzion
The Fury

Postprzez Snake VR » Wt paź 24, 06 20:35

No nie stan wojenny 2, to ja podziekuje hehe.Co do tego ich cyrku jaki robi? a który my ogladamy to trzeba przyznac ze wychodzi im swietnie niestety, Ich magia mnie osobiscie zadziwia choc blizej im do ma?p w ZOO
Snake VR
banan

Postprzez Gac666x » Śr paź 25, 06 07:41

Cyrk jest dlatego, bo ka?dy bierze do ?apy i chce wzi??? jak najwi?cej, jeszcze tego nie wiecie ?
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez uci » Śr paź 25, 06 07:46

czasami sobie my?le ?e polsk? powinni rz?dzi? tacy patrioci, wiecie A.I. ktora dba o nas i robi wszytsko ?eby nam si? ?y?o lepiej, a ca?y ten sejm zostawi? ku uciesze t?umów, zeby sobie pooglada? codziennie w wiadomosciach bande idiotów w garniakach.
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gac666x » Śr paź 25, 06 08:43

Za? ja czasem my?l? o ma?ej asasinacji. Mieszkam blisko sejmu, na jak?? snajperk? zrobi si? ?ciep? (mo?na mie? legalnie do ?owiectwa np. to cacko http://www.giwera.pl/artykuly/2005/12/03/hs50.htm), wejd? na w miare dost?pny dach i poustrzelam kilku, kilkunastu, a potem za mn? pójd? kolejni i rozpoczniemy rewolucj?.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez uci » Śr paź 25, 06 13:25

dwa lata bedzie chaos a potem si? pojawi? kolejni idioci i tak w ko?ko.
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gac666x » Śr paź 25, 06 13:35

Nie nie, poniewa? ju? ludzie m?odzi czyli my i wy b?d? pilnowali kto tam zasiada, a napewno nie te dauny z wszechpolskiej.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez uci » Śr paź 25, 06 17:37

ale przemoc rodzi przemoc, my wystrzelimy ich, kto? inny wystrzela nas...

to juz wole by? rz?dzony przez A.I.

np. te z Evangeliona.

btw. wasz ulubiony cytat M. Giertycha.

moj - widzia?em kiedys czaszke boksera, wiec neandertalczycy ?yj? miedzy nami, ale nie s? tak liczni jak kiedys...

sorki ze nie jest to czysty cytat
uci
Uber Big Boss

Postprzez Uzion » Śr paź 25, 06 17:44

hmm... W polsce potrzebny jest patriota bez zadnych powiazan. Najlepiej ze swoja partia i bez zadzy zabrania z sejmu jak najwiekszej ilosci pieniedzy.
Uzion
The Fury

Postprzez Gac666x » Śr paź 25, 06 18:14

W?a?nie o to chodzi, ?e potrzeba zdrowej na umy?le m?odej partii, która nie musi zarabia? tyle co dzisiejsi pos?owie. Szczerze mówi?c to gdybym mia? komu? dawa? pieni?dze za pos?owanie to my?l?, ?e 3000 z? na ?ebka to odpowiednia cena. Przecie? to spokojnie da si? ?y? z takiej pensji, a ile jest oszcz?dno?ci dla kraju.

W?a?nie dlatego potrzeba m?odych m?drych i nie pazernych ludzi, którzy chcieliby dobrze dla kraju. Nie oszukujmy si?, nie trzeba do tego jakich? nie wiadomo jakich kwalifikacji, a znajomych specjalistów zawsze mo?na znale?? (ekonomi?ci itp).
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Poprzednia strona

Powrót do Pierdolnik