Nie, na extreme zawsze ucieka w ostatnim momencie.
SALADYN napisał(a):Była kiedyś taka strona na której ludzie wrzucali swoje projekty okładek z gier. Nie pamiętam dokładnie nazwy, coś w stylu vg box art. Może wujek google pomoże ci bardziej.
Ocwelot napisał(a): Nie pytajcie, jak na extreme ją załatwić bez użycia broni, nie spodoba wam się co usłyszycie
Faja napisał(a):No robiłem tak, ale albo nie mogłem jej trafić, albo mnie ustrzelała.
To na normalu da się ją bez broni pokonać?
SALADYN napisał(a):Ocwelot napisał(a): Nie pytajcie, jak na extreme ją załatwić bez użycia broni, nie spodoba wam się co usłyszycie
Po zakończeniu od Kojimy nic mnie w tej grze już bardziej nie ruszy. Podaj tą taktykę, przyda się.
Ocwelot napisał(a):A co do Extreme...SALADYN napisał(a):Ocwelot napisał(a): Nie pytajcie, jak na extreme ją załatwić bez użycia broni, nie spodoba wam się co usłyszycie
Po zakończeniu od Kojimy nic mnie w tej grze już bardziej nie ruszy. Podaj tą taktykę, przyda się.
Snake, przypomnij sobie zasady CQC :^)
Zancudo napisał(a):Stealth Camo wyklucza możliwość zdobycia wysokiej rangi.
Mroku napisał(a):Jestem po ponad 20 godzinach gry misja 14/15 i mam dosyć. Powtarzalność misji, mało fabuły, nuda. Big Boss mógłby być zastąpiony kimkolwiek innym, bo charyzmy w nim tyle co w nauczycielu ze śmietnikiem na głowie. W ilości wypowiadanych słów może konkurować tylko z Quiet. Czy to jest bohater, który mógł by porwać tłumy? Nie sądzę. Nie wiem nawet czy dam rade skończyć tę grę. jak to się już przyjęło mówić: najlepszy gameplay najgorszy MGS.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości