Ja osobi?cie bardziej wole Naked Snake'a bo w grze wida?, ?e zrobi on wszystko by wype?ni? misj? i poprostu si? w niego wczu?em. No i w ko?cu to z jego genów byli stworzeni Liquid, Solidus i Solid wi?c pewnie jest od nich lepszy

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Adamska napisał(a):No i w ko?cu to z jego genów byli stworzeni Liquid, Solidus i Solid wi?c pewnie jest od nich lepszy...
Dymek napisał(a):obydwaj s? git. Ale co? mi nie pasi...Big Boss w m?odo?ci wygl?da? tak jak Snake. Wi?c Snake powinien w czwórce wygl?dac tak jak stary big boss.
BTW Gdyby Snake wiedzia? o co walczy jego ojciec...zapewne by si? po??czyli. Big Boss walczy? z Patriotami Snake dopiero zacz??. Razem by wygrali. A tak Snake niczego nie ?wiadomy zabi? najbli?szego cz?onka rodziny (cho niewiedzia? o tym) ironia losu
raiden napisał(a):Jak dla mnie Solid lepszy by? pionkiem patriotów ale przecie? pokona? liquida i pomóg? Raidenowi w akcji na Big Shell a naked przecie? chcia? pokona? patriotów ale stworzenie armi i pierwszego z modeli Metal Gear to chyba z?y pomys?:(( zawsze mo?e by? inne wyj?cie
borx napisał(a):Pierwszego z modeli MG to Jack rozwali? ( z pomoc? Evy )
Mac napisał(a):"Whoever wins, out battle does not end. There loser is freed from the battlefield, the winner must remain there and the survivor
must live his life as the warrior until he dies." - Big Boss, Metal Gear 2: Solid Snake
kul napisał(a):Tu raczej chodzi o pewna lacznosc miedzy mentorem a uczniem, a raczej zwyciazca i pokonanym.
Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości