Pobrałem wersję demo. Śmiało mogę powiedzieć, że jedno z najlepszych dem jakie grałem

Wstawki są dość ciekawe, nie irytują i nie ciągną się nie wiadomo ile. Gra graficznie prezentuje sie nie najgorzej jak na gry wypuszczone w tamtym okresie, choć i teraz nie jest źle. No ale ja tutaj nie o tym. W każdym razie nie można narzekać na grafike.
Kiedy pierwszy raz dowiedziałem się o tej grze pomyślałem, że może być coś więcej niż tylko dobra gra. Później obejrzałem trailery, gameplaye na necie noi jakoś zwątpiłem. Jakoś zapomniałem o tej grze.
Ostatni przeglądam PSN patrzę a tu demko jest do ściągniecia, no więc usuwam Dead Space [które jakoś mnie nie urzekło :/] i łykam.
Po odpaleniu odrazu urzekł mnie insektor Tequila. Taki miły cfaniaczek, ja lubię takich bohaterów. Przejdę do najważniejszego, czyli gameplayu. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to zbyt łatwa możliwość ślizgania się po stołach i innych tego typu rzeczach. Jak się później okazało nie zwraca się na to uwagi, a jeśli już to tylko na plus.
Nasz inspektor ma 3 dość interesujące ruchy, które możemy uaktywnić kiedy dopełnimy specjalny pasek, poprzez zabijanie oprychów. Im więcej załatwimy kolesi w krótkim przedziale czasu tym więcej go uzupełnimy. 1 z nich to precyzyjne celowanie - obraz daje nam zbiżenie na gościa jak przez lunete, bez przesady oczywiście, celujemy w interesujące nas miejsce i bang. Moje ulubione to kolano

Aha jest też jeszcze jeden ciekawy patent w tej grze, mianowicie, gdy optoczy nas mała grupka, gra ukazuje nam widok delikatnie zza głowy, bullet time jest odpalony a my lewą gałką unikamy pocisków. Genialny pomysł, może nie do końca go wykorzystali, ale ja coś takiego pierwszy raz zobaczyłem i chciałbym to jeszcze nie razj ujrzeć. Ale żem się rozpisał

Mocna 8 dla demka ode mnie.
Ktoś miał przyjemność zagrania w pełną wersję ? Długa jest ? Jak stoi z replayability ?
Nie wiecie nic czy będzie 2 ?