Moderator: GM
ColonelAI napisał(a):A ścięcie gościa wiszącego na gargulcu Batarangiem? Szczere.
zerowa interakcja z elementami otoczenia (przez ten cholerny Unreal Engine)
Dzięki technologii PhysX, gracze mogą przemierzać ciemne korytarze wypełnione mgłą, reagującą na ruchy Batmana i pajęczynami rozrywanymi przez bohatera. Chyląca się ku upadkowi gotycka architektura dosłownie rozpada się w czasie gry: odpadają dachówki, filary rozpadają się przy uderzeniu, zaś kawałki pękającego szkła i gruzu ścielą się u stóp Batmana.
- Obsługa technologii NVIDIA PhysX pozwoliła nam wzbogacić pecetową wersję gry - powiedział Sefton Hill, Game Director z Rocksteady Studios. - Gdy Batman oddziałuje ze środowiskiem, stary szpital psychiatryczny tworzy bardziej wciągający i wiarygodny, dosłownie wsysający gracza świat - dodał Hill.
Nemesis U.S. napisał(a):Jestem pod sporym wrażeniem. Od pierwszych scen ukazujących kątem Gotham i Arkham da się poczuć ten specyficzny komiksowy klimat z lekko zaaranżowanym feelingiem z "Dark Knight"
Bizon napisał(a):Nemesis U.S. napisał(a):Jestem pod sporym wrażeniem. Od pierwszych scen ukazujących kątem Gotham i Arkham da się poczuć ten specyficzny komiksowy klimat z lekko zaaranżowanym feelingiem z "Dark Knight"
Ja się czułem bardziej jak u Burtona i całe szczęście, że ta gra nie ma nic wspólnego z "Mrocznym...".
ColonelAI napisał(a):Ja natomiast czuję, że ta gra ma wiele z komiksów i filmów animowanych, a bardzo mało zarówno z filmów Burtona i Nolana.
Bizon napisał(a):No tak, tak, ale jeżeli już to intro ma przypominać któryś z filmów to raczej nie do "dzieł" Nolana.
Mnie bardzo cieszy, że twórcy nie chcą żerować na popularności "Mrocznego...".
Wolałbym chyba premierę razem z konsolami, ale bez PhysX'a, bo już się doczekać nie mogę.
Bizon napisał(a):Za dużo by pisać co mi nie pasuje. Powiem tak - "Początek..." był jeszcze w porządku, ale "Mrocznego..." i całego tego hype'u po prostu nie lubię. Ale to nie temat by tu dyskutować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość