Moderator: GM
Faja napisał(a):Zacząłem wczoraj sobie grać w Street Fighter 4 na PC. Dawno styczności z tą serią nie miałem więc zacząłem od najłatwiejszego poziomu trudności. Standardrowo na początek wybrałem Ryu. Do Setha doszedłem bez problemów, ale potem już nie było kolorowo. Chyba z 8 razy wybierałem Continue hehe. Potem Ken, tutaj już było gorzej. Z Sethem sobie nie poradziłem. Trochę pograłem po sieci, trochę w wyzwania i kurna podoba mi się. Czuć ducha starych SF, nie ma oszałamiającej liczby ciosów jak w Virtua Fighter czy Tekken. Nie ma pełnego 3D. Za to jest masa miodu, a główny motyw muzyczny chodzi mi pogłowie nonstop. Gra cholernie trudna i coś czuję, że trza będzie z nią długo posiedzieć
Co innego dzban "legendary". Tu musisz pokonać Goukena na hardest - czyli zakończyć kilka walk poprzez SC (łatwe), nie przegrać żadnej walki (banał) i najcięższe .... zdobyć dwa perfekty - na najwyższym poziomie trudności nie takie hop siup, to jest, ale po kilku próbach, wpadnie i to.
Gac666 napisał(a):Co innego dzban "legendary". Tu musisz pokonać Goukena na hardest - czyli zakończyć kilka walk poprzez SC (łatwe), nie przegrać żadnej walki (banał) i najcięższe .... zdobyć dwa perfekty - na najwyższym poziomie trudności nie takie hop siup, to jest, ale po kilku próbach, wpadnie i to.
Bierzesz sobie Bisona i robisz korkociąg i przechodzisz wszystkich na perfekcie. Miałem goukena odblokowanego dopóki mi sie save nie zwalił.
Wyzwania są hardcore, doszedłem grając na Padzie X360 do połowy gdzieś 1/3 postaci.
Gac666 napisał(a):Bierzesz sobie Bisona i robisz korkociąg i przechodzisz wszystkich na perfekcie
Faja napisał(a):Ja sobie na razie odpuściłem tryb Arcade i męczę się w Wyzwaniach. Coraz bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu, ze niektóre combosy to tylko 'only japan'. Pojęcia nie mam jak oni se radzą na tych Arcade Stickach, skoro na klawiaturze jest ciężko. Bo jak np. trzymać tył 2 sek. a równocześnie wykonać skok w przód.
twilite kid napisał(a):To wygląda jak problem z niegdysiejszymi pegasusowymi cartami ; ). A dmuchanie i czyszczenie wtedy pomagało.
Przecież to napisałem tam wyżej.ArecaS napisał(a):A samą grę też w celach poglądowych idzie dorwać gdzieś? Czy tylko wszelkiego rodzaju filmiki i screeny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości