Kupic, nie kupic?

Moderator: GM

Kupic, nie kupic?

Postprzez Uzion » So lut 05, 11 22:43

Po pozytywnych doswiadczeniach zwiazanych z Oblivionem (X360), tchnelo mna pragnienie kupienia kolejnego RPGa utrzymanego w klimatach magii i miecza.
Na celownik wysunela mi sie polska produkcja o tytule "Two Worlds II".

Jesli ktos mial stycznosc- warto czy przeoczylem cos godniejszego uwagi?
Uzion
The Fury

Postprzez Gillian » So lut 05, 11 23:04

No Dragon Age od Bioware na przykład. Pewnie lepsze od TWII sądząc po średnich, ale co ja wiem, w żadne nie grałem. Na pewno wyrwiesz ze dwa razy taniej w tym momencie DA niż TW.

Spoczko temat w sumie. Ja tak się ostatnio nad slaszerkiem/action-adventure zastanawiałem. Z tego roku choćby Darksiders, Bayonetta albo Castlevania... niby każde inne. Graliście tam uciowie i fajowie, może coś mądrego powiecie?
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Gac666 » N lut 06, 11 01:03

TW 2? W sumie przeciętniak moim zdaniem, dużo lepiej ci DA wyjdzie, seriously.
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez uci » N lut 06, 11 02:09

też polecam DA, bardzo dobry tytuł jak szukasz coś RPGowego, choć brakuje mu tego otwartego świata, za to nadrabia wieloma innymi bajerami. Szczególnie że DA1 można teraz dorwać już ze wszystkimi dodatkami a na horyzoncie DA2 się szykuje.

Oprócz tego z gatunku miecza i magii wiem że jeszcze jest Arcania, ale jak ta gra smiga i wygląda na konsolach to ciężko mi powiedzieć. ja nie miałem styczności z wersja inną niż PC.

Twilit rzuciłeś mieszanką...
ja mogę powiedzieć że warto dorwać każdy z tych 3ch tytułów (choć w castle jeszcze nie grałem) bo jednak mimo tego samego gatunku są one dla siebie różne jak Demons Souls ,Dragon Age i Oblivion.

Bayo jest tym czym powinien byc DMC4, jSlasherem HD (kolorowy, błyskający i ze świetnym OSTem, pełen japońskich dziwactw) do tego tona popierdółek i sekretów do odkrycia/zebrania. Natomiast Darksiders to mocna gierka mimo że jest pozszywana z tak wielu pomysłów z innych gier (Soul Reaver, Zelda, Portal, GoW, PoP), ale też daje radę choć stawia bardziej na łamigłówki i eksplorację.
Castlevanie zostawiam Fajowi bo to on się w to zagrywa.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Faja » Pn lut 07, 11 10:47

Faja w innym temacie napisał napisał(a):Wczoraj skończyłem Castlevanie Lords of Shadow. Gra wskoczyła w moim prywatnym rankingu na pierwsze miejsce w zestawieniu gra roku 2010. Gdyby mechanika Castlevanii została połączona z głębią fabularną Enslaved to byłaby to najlepsza gra ostatnich lat jak dla mnie, Bez tego jest tylko najlepszą grą 2010 i najlepszym slaszerem, który przebił God of War 3. Trza sprawę powiedzieć jasno - gra ma cholernie dużo do zaoferowania, obszerna galeria artworków, pierdoły w stylu mini gierki, podobnej trochę do szachów. Po przejściu dostajemy także dwa itemki związane z serią Metal Gear Solid. Poza tym triale, wyższy poziom trudności, znajdźki, które nie są dostępne na początku. Nie należy zapomnieć o dwóch lecących w naszym kierunku DLC, które zabawę z tym tytułem na bank wydłużą. Lords of Shadow postrzegany przez wszsystkich jako nowy kierunek serii niewątpliwie tchnieniem świeżości w nią jest, ale może być traktowany jako pierwsza część tejże. W końcu akcja dzieje się przed wydarzeniami z Lamment of Innocence. Ostatni filmik po creditsach spowodował u mnie przysłowiowy opad szczeny. Pomimo, że gra jest długa, nie ma wprawdzie licznika, ale zdaje mi się, że grałem jakieś 16-18 godzin, to nie pozwala odejść od telewizora z nudów. Tutaj cały czas się coś dzieje. Co chwilę mamy nowych przeciwników, których w grze jest chyba 20 typów. Nowe zagadki logiczne, które potrafią przyprawić o ból głowy, jak chociażby fenomenalna zagadka z Music Box, czy ta w otchłani Nekromanty. Wszyscy fani serii znajdą coś dla siebie. Najbardziej cieszą subtelne nawiązania do poprzednich części, starzy znajomi i różne inne mrugnięcia oczkiem. Tak jak mówiłem, ostatni filmik powala. Mam nadzieję, że kontynuacja będzie zrobiona, mam nadzieję, że DLC będzie w miarę przystępnej cenie, Mam nadzieję wreszcię, że ktoś się wypowie na ten temat.
What is a man? A miserable little pile of secrets! But enough talk... Have at you!
Faja
Big Boss

Postprzez Sylvan Wielki » Pn lut 07, 11 14:39

twilite kid napisał(a):No Dragon Age od Bioware na przykład. Pewnie lepsze od TWII sądząc po średnich, ale co ja wiem, w żadne nie grałem. Na pewno wyrwiesz ze dwa razy taniej w tym momencie DA niż TW.

Spoczko temat w sumie. Ja tak się ostatnio nad slaszerkiem/action-adventure zastanawiałem. Z tego roku choćby Darksiders, Bayonetta albo Castlevania... niby każde inne. Graliście tam uciowie i fajowie, może coś mądrego powiecie?

Tak się składa, że mam je wszystkie.

Darksiders jest monotonny, nudny i przekombinowany zarazem. Gra dość długa (jak na tego typu pozycję), bowiem potrzebne jest ponad dwadzieścia godzin na jej ukończenie.
Cóż z tego skoro samej walki jest jakieś 4 godziny (a i to w porywach). Tak wskazują statystyki u mnie.

Schemat wygląda następująco - walka z grupą przeciwników (bardzo dobra, należy przyznać, a to dzięki przyzwoitemu systemowi, oraz wybornej pracy kamery), po niej prosta zagadka logiczna. Po owej zagadce, kolejna. Następnie jeszcze zabawa z przesuwaniem platform, jedna, dwie walki, i znowu bawimy się z czasem i portalami (proste łamigłówki).

Szkoda, ponieważ potencjał gra ma ( i świetne outro).

Bayo..... Uch. Ta, z pańską pogardą spogląda na gatunek slasherów. Absolutnie niezwykła pozycja. 9/10 jej się słusznie należy (minimum, gdyż jeśli ktoś się pokusi na 10/10, nie będzie to obrazoburcze). Niesamowity design, a mechanika walki - pierwsza klasa.

C:LoS natomiast to taki przyzwoity GoW klon. Zdecydowanie wolę odsłony 2d. Grę kupiłem wiele tyg. temu, nie ukończyłem jeszcze, więc ostatecznego werdyktu nie wydam.
Sylvan Wielki
Mniejsza połówka "Myth busted"

Postprzez uci » Pn lut 07, 11 15:15

Ponad 20h na skończenie Darksiders?

Mnie przejście do ostatniego Bossa, zebranie Abysynal Armor i wszystkich Shardów (prócz 2) z artefatkami i duperelami zajeło jakieś 13 godzin (na Apokalipsie), z 1,5 godziny zostaje jeszcze na dotrofeowanie 200 mil na grzbiecie Ruin'a ale tyle?

Dodam że system walki jest mega płynny, chyba najbardziej jaki widziałem w slasherach, prawie nie czuć żadnych przeskoków kiedy przechodzimy z kombosa w kombosa, zmieniamy broń w trakcie serii ciosów czy nie kończąc serii uderzeń przechodzimy w finishera.

przekombinowany? na pewno (szczególnie artystycznie) ale nie nudny czy monotonny.

Mimo tego to ja jestem za Bayo jeśli chodzi o moją skromna opinie.
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gillian » Pn lut 07, 11 18:37

Ograłem porządniej dema.

Castlevania. Wow, grafa kosmiczna po prostu. Nie wiedziałem co i czy jest prerenderem a co nie. Grało się trochę jak w GoWa właśnie, ale nie ma tej wkurzającej mnie trochę antycznej otoczki. Nie grałem w poprzednie gry z serii poza jakimiś epizodami z emu GBA czy Symphony na XBLA. Ale klimat zapowiada się fajny. No i filmowość cutscenek zauważalna.

Bayonetta. No lot na kawałku big bena, walka z jakimiś latadłami, potem skakanie po fragmentach budynku to po prostu kosmos. Akurat to demo ograłem jakoś po premierze gry, ale znów zrobiło na mnie wrażenie. I ta płynność... Odpaliłem na easy i zrobił się taki trochę samograj, co mi bardzo odpowiadało : )

Darksiders. Hmm... czy ja odpaliłem Soul Reaver w HD? Rzeczywiście sporo podobieństw. Stosunek walki do eksploracji, design itp. Tak jak uci mówiłeś, zdaje się tu też być i PoP i GoW.
No i jesli Sylvan mówisz, że na 20h jest 4h walki, a reszta to kombinowanie to jest super i się na to piszę ; ).

Przyznam, że jak na brak mojego zamiłowania do siekanek przeróżnych, każda z tych gier mnie interesuje. Castlevania ma takiego action-adventurowego ducha, Bayo jest pokręcona i choćby dla pośmiania się bym zagrał - poza tym na niskim poziomie trudności jest efekciarska bez wysiłku manualnego, natomiast Darksiders przypomina mi gry poprzednich generacji, gdzie eksploracja miała większe znaczenie, niż walka.
No i nie widzę żadnego "ajem madafakin krejtos end aj rip jor ass" - przesadny patos, głupia brutalność, dialogowe suchary...

Pewnie będę sobie po kolei sprawdzał te tytuły z czasem : ).
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Sylvan Wielki » Pt mar 04, 11 11:30

Nie ma sensu w Bayo na easy grać. Na normal zrobisz to samo, ale będziesz miał satysfakcję, że to osobiście robisz - niby na easy też, ale wciskając jeden przycisk.

uci napisał(a):Ponad 20h na skończenie Darksiders?

Mnie przejście do ostatniego Bossa, zebranie Abysynal Armor i wszystkich Shardów (prócz 2) z artefatkami i duperelami zajeło jakieś 13 godzin (na Apokalipsie), z 1,5 godziny zostaje jeszcze na dotrofeowanie 200 mil na grzbiecie Ruin'a ale tyle?

Dodam że system walki jest mega płynny, chyba najbardziej jaki widziałem w slasherach, prawie nie czuć żadnych przeskoków kiedy przechodzimy z kombosa w kombosa, zmieniamy broń w trakcie serii ciosów czy nie kończąc serii uderzeń przechodzimy w finishera.

przekombinowany? na pewno (szczególnie artystycznie) ale nie nudny czy monotonny.

Mimo tego to ja jestem za Bayo jeśli chodzi o moją skromna opinie.

Ano, tyle. Nie zaciąłem się w zasadzie nigdzie. Może dwukrotnie powtarzałem walkę z uszatym bossem. I wyszło, jak wyszło. Licznika nie naciągnąłem.

Nudny i monotonny (subiektywna opinia). Przecież zagrać w takiego Vanquish (tak, wiem, nieco inna liga), czy Bayo, a później w Darksiders.... Kolosalna różnica. Zdecydowanie powinni na akcję postawić. Nie zrobili tego.
Obrazek
Sylvan Wielki

Postprzez Gillian » Pt mar 04, 11 23:14

No ale dlaczego "powinni"? Sam mówisz - jest Vanquish, jest Bayo. Dlaczego nie może być alternatywy w postaci Darksiders? Po co komu kolejny tytuł slasheropodobny, który też głównie skupia się na akcji. To dobrze, że jest inaczej. Ja wiem - Twoja subiektywna opinia. Ale powinniśmy się cieszyć, że komuś chciało się zrobić grę trochę inną niż konkurencyjne.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Sylvan Wielki » Cz mar 10, 11 16:14

Niby tak. Ale też mogli w roli bohaterki Barbie umieścić. Nam, graczom, by to nie pasowało, ale gra trafiłaby w niszę dla dziewczynek. Na co komu kolejny, przesiąknięty testosteronem bohater. A inni (owe dziewczęta) cieszyły by się z czegoś odmiennego od GoW III i Barbie Racer.

Doskonale zdaję sobie sprawę, iż wielu gra przypadła do gustu - stąd takie, a nie inne oceny.
Mnie jednakże nudziła. Niemniej i tak, być może,skuszę się na kontynuacje. Ale w drugiej, jak nie trzeciej, kolejności. Rzekłem.
Obrazek
Sylvan Wielki

Postprzez Faja » Cz mar 10, 11 16:34

Lepiej pograć dłużej w solidnego Darksiders niż zagrać "chwile" w przerysowanego Vanquish. Daleko nie trza szukać. Castlevania ostatnia jest tego idealnym przykładem. Gra ma wiele naleciałości z innych produkcji, nie ma pasjonującej fabuły, ale ma to coś co sprawia, że się chce dalej grać. Nie ma żadnych udziwnień, gra się w nią długo i przyjemnie. Dlatego właśnie jak dla mnie cała reszta God of Łorów 3 i Bajonet może się przy tym tytule schować. Mówisz Sylvan, że nudziło Cie Darksiders, a ja ci powiem, że mnie nudziła Bayonetta, do tego stopnia, że kończyłem ją tylko dlatego, że chciałem mieć już ją z głowy. Różnie bywa...
What is a man? A miserable little pile of secrets! But enough talk... Have at you!
Faja
Big Boss

Postprzez uci » Cz mar 10, 11 18:53

ja tak to ujmę że nawet w kategoriach slasherów są podkategorie i jak mam porównywać do czegoś castlewanie to do GoW3 czy Darksiders właśnie, bayo to raczej liga szybkich naparzanek - tutaj bym ją porównywał do DMC czy Ninja gaidenów.

Mi jeszcze zostało do kupienia Castle i TFu2 jeśli chodzi o zeszłoroczne slashery i wtedy będę miał pełny obraz na wszystkie tego typu tytuły.
uci
Uber Big Boss

Postprzez SALADYN » Wt mar 15, 11 23:42

Już niedługo trafi do mnie DS a zaraz po nim Okamiden , kupować jednak konsolę dla jednej gry podczas gdy wszyscy zachwalają jej bogatą bibliotekę to zwyczajna głupota dlatego prosiłbym o polecenie czegoś z pozycji obowiązkowych z pominięciem takich oczywistości jak Zeldy , Mario , Metroid itp.

Przydałaby by mi się również rada jak unikać piratów na allegro.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Gillian » Śr mar 16, 11 09:32

Piraty na allegro prawie nie istnieją - to nie taka plaga jak GBA. O ile kupisz grę w wydaniu europejskim jest to 99.9% oryginał. Podejrzane jak zwykle są jakieś tanie, bez pudełka ("nowe") i bez zdjęcia - najczęściej od kilku charakterystycznych sprzedawców. No i piracone są amerykany najczęściej. Te w czarnych wąskich pudełkach.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Lazuli Lapis » Śr mar 16, 11 17:10

Jeśli chodzi o piraty to wszystko to, co napisał twilite, plus wszystkie typu "gra oryginalna do DS lite i classica, nie działa z DSi" - to są 100% piraty. Najlepiej poczytaj trochę to: [pirackie wersje gier na DS'a]

trudno mi coś polecić jako że też dopiero zaczynam z DSem, ale na pewno warty uwagi jest Layton. Jeśli lubisz zagadki oczywiście. Najlepiej przeglądnij sobie w wolnej chwili jakąś top listę najwyżej ocenianych tytułów, na pewno coś znajdziesz dla siebie
Obrazek
Lazuli Lapis
The Inspector

Gram: BioShock, Mirror's Edge
Czytam: Fahrenheit 451

Postprzez Soul » Śr mar 16, 11 19:30

Cóż, to może ja się wypowiem. Z DS'ami obcuję już 5 albo 6 lat, mam i Fata i DSi a niedługo dojdzie 3DS. Otóż z takich gier wartych uwagi polecam:
-Pokemony (z Pearl spędziłem ok 250 godzin, a teraz White po dwóch dniach zabrały mi ok 6 godz z życia)
- Elite Beat Agents (wspaniała gra muzyczno-rytmiczna)
- jeśli wolisz japońskie klimaty to bierz obydwie części Osu! Tatakae! Ouendan! (to samo co EBA tylko, że japońskie)
- Porfessor Layton (cała seria mega zajeb**tych gier logicznych z wspaniałymi postaciami)
- Polecam również Big Brain Academy (takie cuś gdzie ćwiczymy nasz mózg)
- Warto także obadać wszystkie Castlevanie
- Phoenix Wright (Ciekawa seria o prawniku)
W sumie to nie wiem jakie gatunki Cię interesują, jakbyś poszukiwał jakiegoś konkretnego tytułu to wal tu albo na moje gg :D
Soul
Predator

Postprzez Operator » Śr mar 16, 11 22:00

[REKLAMA] Hotel Dusk, które ode mnie dostaniesz w dobrej cenie :P [REKLAMA]
Od siebie to mogę rekomendować Super Mario 64 DS, Ninja Gaiden Dragon Sword, GTA Chinatown Wars, Infinite Space, Ghost Trick: Phantom Detective, Metroid Prime Hunters, i cóż... shitloady RPGów na tą konsolę :P Jak chcesz czegoś bardziej unikalnego to The World Ends With You, Might and Magic: Clash of Heroes i Contact.
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Postprzez Soul » Śr mar 16, 11 22:10

Operator napisał(a):[REKLAMA] Hotel Dusk, które ode mnie dostaniesz w dobrej cenie :P [REKLAMA]
Od siebie to mogę rekomendować Super Mario 64 DS, Ninja Gaiden Dragon Sword, GTA Chinatown Wars, Infinite Space, Ghost Trick: Phantom Detective, Metroid Prime Hunters, i cóż... shitloady RPGów na tą konsolę :P Jak chcesz czegoś bardziej unikalnego to The World Ends With You, Might and Magic: Clash of Heroes i Contact.

W 100% zgadzam się z listą Operatora + jeśli szukasz czegoś CHOLERNIE TRUDNEGO to polecam Contrę 4
Soul
Predator

Postprzez ArecaS » Śr mar 16, 11 22:40

Soul napisał(a):jeśli szukasz czegoś CHOLERNIE TRUDNEGO to polecam Contrę 4

Czyli tradycja serii zachowana. :P A tak z ciekawości, to jak wypada poziom trudności w porównaniu z trójeczką? Bo ta chyba była dotąd najbardziej hardkorowa.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez SALADYN » Śr mar 16, 11 23:27

Ach ludziska polecacie te oczywistości o których pisałem , pokemonów nie trawię wcale , w JRPG gram sporadycznie a właściwie wcale choć może DS właśnie to zmieni , cała masa japońskich popierdółek gdzie trzeba randkować lub myć gąbką młodych chłopców też odpadają w przedbiegach podobnie zresztą do próby przenoszenia głośnych hitów z stacjonarek jak choćby Black Ops.

Dzięki wszystkim za pomoc już trochę tych gier trafiło na listę choć to Okamiden ma pierwszeństwo.
SALADYN

Postprzez Lazuli Lapis » Śr mar 16, 11 23:37

SALADYN napisał(a):cała masa japońskich popierdółek gdzie trzeba randkować lub myć gąbką młodych chłopców też odpadają w przedbiegach

nikt tu takich nie wymienił ;] no cóż poradzić, DS właściwie żyje takimi oczywistościami i trudno tu raczej tak na zawołanie zarzucić kilkoma tytułami w stylu peesdwójkowego Okami, jak chcesz czegoś bardzo nie-mainstreamowego to już musisz szukać na własną rękę co ci podpasuje.
Obrazek
Lazuli Lapis
The Inspector

Postprzez SALADYN » Śr mar 16, 11 23:43

Ale pytacie co by mnie interesowało , nieprawdaż :)

A tak przy okazji przypomniała mi sie pewna gra na DS'a w którą zagrywałem się w Media Markt i ukazała sie razem z konsolą a mianowicie Wario Ware Touched , proste i przyjemne , nie da się nie lubić.
SALADYN

Postprzez kALWa888 » Cz mar 17, 11 00:07

Na DS'a jeśli chodzi o "jRPGowe popierdółki" to pierwszymi grami jakie bym kupił byłoby Final Fantasy III i IV oraz Valkyrie Profile Covenant of the Plume. Poza tym wszelkie Dragon Questy i inne fajnale które się pojawiły. Nie ma nic przyjemniejszego niż jebnięcie się w ciemnym kącie za zasłoną na kilkanaście godzin z jakimś jRPG. No i oczywiście Kingdom hearts 600 Days (zmiana tytułu świadoma). Kingdom Hearts to kolejna seria którą ostatnio pokochałem.
Obrazek
Obrazek
kALWa888
Liquid Snake

Postprzez ArecaS » Cz mar 17, 11 00:25

KaLwA888 napisał(a):inne fajnale które się pojawiły

Że co proszę? Bo oprócz III i IV, to chyba niewiele tego zostało. :P TA2 jedynie. A z KH to polecam brać się co najwyżej za Re:Coded. W 358/2 Days nie grałem, ale znając fabułę i opinie nt. gameplayu mogę śmiało stwierdzić, że raczej dla masochistycznych fanów serii.

EDIT
A nie, wróć, było jeszcze Revenant Wings przeca.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez kALWa888 » Cz mar 17, 11 00:52

Ja z kolei po opiniach co do KHów na DSa to śmiem twierdzić że Re:coded to niemal najgorsza część serii. Gameplay jak zawsze bez zmian zbytnio ale fabuła jest podobno tak nieciekawa i nudna że właśnie dlatego zasługuje sobie na takie miano wo czach wielu fanów. 358/2 Days z tego co wiem jest bardzo dwójkowy, wyjaśnia wiele spraw związanych z The Nobodies a wielu fanów uważa że KH II jest lepszy od jedyneczki.
Obrazek
Obrazek
kALWa888
Liquid Snake

Postprzez Lazuli Lapis » Cz mar 17, 11 01:04

Na moje oko, jeśli odjąć tłumy fanek wychwalających pod niebiosa dwójkę ze względu na Organizację Trzynastu, to więcej ludzi wolało jednak jedynkę... przynajmniej ja się na dwójce zawiodłam. Może nie jakoś mega dramatycznie, ale jednak po tym co prezentowała pierwsza część, to...

a co do Wario Ware Touched - pamiętam, że gdzieś tak w okolicach premiery pierwszego DSa też był "u mnie" wystawiony do zabawy z tą grą, tylko że... geniusze z media marktu postanowili założyć na konsolę jakieś plastikowe gówno, chyba "ochronne", które zakrywało cały touchscreen tak, że wystawały spod niego tylko przyciski i krzyżak... sobie pograłam :1
Obrazek
Lazuli Lapis
The Inspector

Postprzez ArecaS » Cz mar 17, 11 01:05

Ano jest właśnie bardzo dwójkowy. Ten temat już chyba kiedyś poruszaliśmy i, jeśli mnie pamięć nie myli, na tym forum akurat większość ma na ten temat zdanie zbliżone do mojego. No i wątek Xion to chyba najbardziej wepchnięta na chamca rzecz w historii gier wideo. Tu chyba nawet Hideo wymięka. Natomiast przewaga Re:Coded to system wzięty z BbS. Że fabuła słaba - może, ale nie oczekujmy od spin-offa za dużo. Potraktujmy CoM i BbS raczej jako miłe wyjątki.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Operator » Cz mar 17, 11 19:52

SAL, poszukaj sobie na gamerankings wszystkich gier i zrób sobie listę (moja ma około 30 tytułów i tylko 38% to jRPG :P)
Wymieniliśmy wszyscy masę różnorodnych gier, od rytmicznych (EBA, warto dodać Rhythm Tengoku [albo Rhythm Paradise]) poprzez przygodówki i inne cuda. Ale właśnie przygodówki potrafią najbardziej zaskakiwać. Co jeszcze? Cóż... łatwij by było gdybyś rzeczywiście napisał czego oczekujesz :P
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Postprzez Gillian » Pt mar 18, 11 00:58

O tak, bierz Hotel Dusk od Operatora. Gra świetna i o ile nie popsuł tego egzemplarza, to gwarantuję, że jest w świetnym stanie. W końcu ode mnie :D. No i zaraz trza brać Last Window, ale cholerstwo nic nie tanieje, poniżej 25 funciaków nie schodzi - ja w końcu zrezygnowałem...
Gillian
Uber Big Boss

Następna strona

Powrót do Gry i Konsole